אבל אני אוהבת אותך.

fun maker

New member
אבל אני אוהבת אותך.

"אני אוהב אותך" "גם אני אותך..." וזהו כמובן תחילתו של עוד זיון. האצבעות מונחות על הראש ומעסות בעדינות את הקרקפת. בעודנה ישובה, הראש נזרק לאחור ומתמכר לאצבעות. עיסוי רקות וגב כף היד מחליקה על הפנים. האצבע מציירת עם הכרית על השפתיים, שמוצאות עצמן מפושקות מעצמן ויונקות את האגודל פנימה. אני מסובב את הכיסא אליי ויורד על ברכיי. הכפתורים בחולצה הלבנה, החצי שקופה שעליה, מנחשים אותי מאליהם ונפתחים מעצמם. החזה המלא מתפרץ בצהלה, והפטמות השחומות תפחו בתוך שפתיי. הושטתי את היד לתמוך בחזה, שחלילה לא יחליק מבין שפתיי. ידיה מעכו את ראשי אל חזה. ידיי גלשו אל שוקיה ומשכו מעט את האגן אל קצה הכיסא. רגליה נכרחו סביב כתפיי ולא נותר לי אלא לחפון את ראשי בין רגליה ולנבור. האגן התרומם מעט והלשון גלשה על שפתיה המגולחות למשעי. מבחינתי זהו קרב אבוד, שם בגבעת התחמושת. נתתי להכרתי ללכת לאיבוד, כשהלשון מדלגת בין השוחות. מיציה נטפו על לשוני וגלשו לסנטר. שתי אצבעות איגפו מדרום לגבעה וחדרו עם הלשון אל הבונקר המזוין. מסך עשן עירפל את עיני והשוקיים אטמו את אוזני כשבא הכיווץ, ואחריו עוד שלושה. התחלתי לזמזם את הבלדה לחובש. זחלתי בשארית כוחותי מהשוחות. היא משכה אותי מעלה לטעום את שארית מיציה מתוך פי. יד נשלחה אל בין רגלי, החגורה הוסרה והדוידקה נשלפה ומצאה מסתור אל בין שדיה המתפקעים. חיכוך, נע ומתחכך על שדיה, והיד שלה עלי, והשניה מאחורי. לא צריך עוד הרבה, ראש החץ נמחץ בין השדים והר הגעש מתפרץ, והלבה נוטפת על הר הפיטמה. התישבתי למרגלותיה. ריח הכוס הבוער נישא באפי, וריח אבק השריפה עדיין על לשוני. "תשמע, אני כבר מזמן רוצה לדבר איתך. אולי זה לא הזמן הכי אידאלי אבל... בקיצור, אני חושבת שאני, איך לאמר, מעדיפה כרגע יותר נשים. זה לא אתה, אני אוהבת אותך. אבל אני חושבת שהדחקתי את זה." "כמה זמן את יודעת?" "כבר כמה חודשים אני בודקת את עצמי, ורק לפני כמה ימים הצלחתי להודות בפני עצמי. תראה אני לא מצפה שתתנזר או משהו, אבל רציתי שתדע. מעדיפה שהכל יהיה על השולחן." "כן, גם אני אוהב על השולחן. אז זהו זה? זו היתה הפעם האחרונה שלנו?" "כנראה, זה לא שזייפתי איתך או משהו..." "רגע, ומה עם הילדים?" "אני חושבת שהם מספיק בוגרים. אני בטוחה שהם יבינו." נותרתי המום. מוצף במחשבות. אבל אני אוהב... ומה... פאאק!!! זה היה טיימינג מושלם מבחינתה. אחרי יומיים נסעה לועידה בארה"ב. הסעתי אותה לשדה התעופה ונפרדנו. חודש שלם לעכל את השינוי הזה. אני בעבודה, בחוץ, מסתכל על נשים ותוהה אם אני זוכר איך מתחילים? ומה עושים? החודש חלף לו באיטיות ונראה כנצח. הספקתי הרבה, ואני כבר מחכה לה שתשוב. אספתי אותה מהשדה. קצת חיבוקים ונשיקות מלוות בדברי נימוסין. העייפות ניכרה על פניה והיא לא ממש התפנתה להביט עלי, למרות שראיתי גבה מורמת. פרקנו את המזוודות והיא נכנסה להתקלח. כעבור עשר דקות התפשטתי והצטרפתי אליה. צרחה נמלטה מפיה. אחזתי בה לנסות להרגיע. היא חיבקה אותי תחת זרם המים החמים והחלה לבכות. "למה עשית את זה?" לחשה. "חשבתי על זה שבוע מאז שנסעת, והבנתי שאת אוהבת נשים, והנה, גם אני אישה." "רגע, ומה עם הילדים?" "אני חושבת שהם מספיק בוגרים. אני בטוחה שהם יבינו" אמרתי. היא חיבקה אותי. "את מטורפת" אמרה. "אולי, אבל אני אוהבת אותך."

ramzi77

New member
בוקר מואר,מקסים פשוט מקסים,

פואנטה מפתיעה וחדה. אהבתי.

ferdinand

New member
פותח בזהירות

הודעה של fun לוקחים בכובד ראש!
הקופסא נפתחת - ומשהו קופץ החוצה, ישר לבטן! ו-מה זה? פתאום סיפור "נורמאלי" נימה של עצב, לא יותר. אבל כמו הפילפלים האלו - שאתה לוקח ביס קטן בזהירות מהקצה, ו... כלום, זה בכלל לא חריף, אפילו טעים. ביס שני - חחחח עכשיו הראתי להם שאני לא סתם אשכנזי לאף לאף. ביס שלישי, כבר בבטחון, טוחן חזק ו... טווווו עשן יוצא מהאזניים, להבת אש פורצת מבין השיניים וכל מה שיש לך בראש (כוסאממו הכבוד) זה להתחבר לברז כיבוי אש הקרוב או ללעוס כיכר לחם שלמה! אבל איך fun, איך אתה מצליח להפתיע כל פעם מחדש!!???

bugbuster

New member
../images/Emo97.gif נתפסת פרדינאנד!

הדבר האסור בתכלית האיסור להשקטת ה-
שרפת השפתיים החיך הלשון ו'סעמק נואז ואטט שורף בכל חלל הפה הוא לשתות מים! דווקא ציינת נכון, אכילת לחם לבן. מתכונותיו של הלחם, ואכן, זה הלבן הוא לספוג את החומר השורף. ומה אני מזיין ת'שכל על פילפלים ולחם לבן? זה לא ברור? כי אמרתי לעצמי אני לא מגיב יותר לפאן מייקר, זה לא יתכן שכל פעם שהוא כותב אני ממש נכנס להיסטריה של תגובה, אז אתה רואה? אני לא מגיב. רק מדבר על פלפל חריף, לא?
או במילים פחות סתומות, לקחת לי את הפה מהמילים בתגובה הנהדרת שלך.

fun maker

New member
אההה ...

זה פשוט, ראש דפוק ושתי ידיים, והשאר... כולו מן אללה. ד.א - אני מאוד מאוד מאוד אוהב חריף. גומר צנצנת סחוג לארוחת בוקר. אהבתי את הדימוי. יום חריף ולילה שבעתיים

fun maker

New member
האמת היא

שלא. אבל ההשראה באה מבחור בעבודה שעוד שבועיים יהיה בחורה. החיים הם חומר טוב.

למעלה