אבל אמא לא הכירה
S shellyland New member 28/9/06 #4 הוא עשה לך ילדים? אם היתה לי דרך לצלם SMSים, הייתי מראה לך מה אני קיבלתי ממנו בדיוק היום.
ג גנגי New member 28/9/06 #7 לא, הוא עשה לי פאנלים וחלונות. הלוואי. הוא עשה לי "מה יש לך את מתחת לציפורניים!".
ג גנגי New member 29/9/06 #10 לא "גם כאן", אלא "כאן". באתי לעיר שלך כדי לזכות בטיפולו המסור, מה חשבת!
ע עפרונית מהודרת New member 29/9/06 #12 כנראה כל היונתנים שפירות מוצלחים (ואולי זה משהו שכדאי לי לחשוב עליו לקראת פברואר). ד"ר יונתן שפירא רופא העור הוא גם פסנתרן.
כנראה כל היונתנים שפירות מוצלחים (ואולי זה משהו שכדאי לי לחשוב עליו לקראת פברואר). ד"ר יונתן שפירא רופא העור הוא גם פסנתרן.
ע עפרונית מהודרת New member 30/9/06 #15 וכי מה? היית מבקשת ממנו שינגן לך? טוב, בעצם, אולי זה בעצם רעיון לא רע.
ג גנגי New member 30/9/06 #16 מה קרה לך, ג'ז הוא אהבת חיי! יכולתי לדבר איתו על דברים הרבה יותר מעניינים מאשר הציפורניים שלי!
ט טופז2 New member 28/9/06 #5 היא חולמת עליו ש.. "והוא יבוא אלי כמו קיץ בלי היסוס בבת אחת ויהיה לי חם הוא יבוא אלי כמו מים הוא יבוא ויכסה" השיר "קיץ", שיר יפהפה - המלים והלחן בשני השירים הם של אותה זמרת, איה כורם. בפשטות יפה מבטאה ערגה עמוקה וכמיהה.
היא חולמת עליו ש.. "והוא יבוא אלי כמו קיץ בלי היסוס בבת אחת ויהיה לי חם הוא יבוא אלי כמו מים הוא יבוא ויכסה" השיר "קיץ", שיר יפהפה - המלים והלחן בשני השירים הם של אותה זמרת, איה כורם. בפשטות יפה מבטאה ערגה עמוקה וכמיהה.