על הבוקר נעלמה לי הגימ"ל, תוך כדי שאני מחפש הצב התחיל לברוח, אני רודף אחריו פתאום אני רואה הרצועה של הספר נקרעה והוא משתולל לגמרי, נתתי לו כדור טניס - לא בלע בינתיים כל הירקות במקרר התחילו לשיר "ערב של שושנים" והחציל האידיוט שחושב שהוא פוורוטי התחיל לסלסל במזרחית כמו איזה שרית חדש. המים לא מים הטחצ לא טחצ החר לא חר והמר לא מר נחמה אחת נשמעה מחדר האמבטיה אבל גם המברשת שיניים ואפילו סכין גילוח דלת תולעת קצף אלפים. וכל זה על הבוקר מה יהיה?
כמה שומר כבר יכול להכנס בצבתות של סרטן? פשוט תפקסס אותו ליעד הרצוי. ואם לא, אתה יכול להרביץ תורה בברזים. גם אם יסגר התנור, תוכל להספיק להגיע לארכיון, וזה בלי שתפספס את המדבקה. סתם להלחיץ?
הספר לא ממש תומך בישורת ואם האחרון לא יתן אז לאן שמש מסך? והאוכל בכלל מצכשלבר ויש לי במזגן ואין לי, בארזים השמש מנשבת וטרף קל זה בטח לא אז בכל זאת סליחות וילד
הרי הגמד עם גיחוך על פניו מצפה לכביסה, לא ככה? ואם תנסה לחבל בעליית הכרפס, יהיה לך שברון לב. אז נותרה רק האופציה של לשטח את הצג, ומיד אח"כ התריסים אמורים לשכתב עצמם במחילה. זה לא שיש פה המון אפשרויות, הגנום האנושי מונע מהכפתורים להתחתל.
ביער כבר יש וגם דבק והזרשק זה בכלל לא בתוך המדפסת לייזר אבל הבעייה היא שבגיטרה יש מסוגים שונים ולחם לצעירים ואם מים מינרליים אז העשן והרצף וגם זה לא מה שמסדר אז איך בעצם לשמוע את זה, ציורים בכל מקום ודלת ומסמרים חוץ מזה תסכימי איתי ששוטר תנועה לא נתן גיצים לגידיו ואם כבר חשפנית אז למה מהשאריות?
שים לב לשמירת הסוליות. אם כבר חלטת את הנייד, תקרשל את הסימביוזה. ואם תפספס את הצהבת, תעקר את השלטון בלי לסבסב אחורה. ברגע שתקרב את השמיעה לבריתה, תפלפל את הגומחה בלי עשיריות. זהו. פשוט, לא?
טירפדתי את הכדוריות הצהבהבות ובתוך כל מערכת הלוגריטמים היתה אחת מחממת, נתתי לה צבי וזה פשוט עבד כי השפן עישן וחכה לא היתה בנמצא אז פשוט נדר אם הייתי יודע מראש שרחוק וצפוף בכלל לא הייתי מתבל בצורה כל כך קוהרנטית. לא משנה העיקר שישובים רבים וגם סמל ואיך שלא יהיה מראות די גדולות, יש עדיין רק בעיה אחת בצפצוף זה ממש בית אבל ליד רשף וגם מעדנים יהיה בסדר
... אז גם לא צריך שלמה ארצי !!! מישהו נכנס לחנות דווקא נחמד מאוד רגע כואב בחזה ופתאום נופל ומת בגיל ארבעים ושש עם בית ואישה ורגע אחד החזה ואשה אחת תישן לבד... לה לה לה לה לה לה לה מישהי נוסעת בטרמפ דווקא יפה מאוד לא מזמן קיבלה הצעה היא חושבת שהיא תסכים אוי כמה שהיא בכתה כשהנהג את החולצה קרע לה. לה לה לה לה לה לה לה תינוק בקומה מעל בוכה חזק מאוד אבא את אמא דקר וירה לעצמו בראש ודם מקומה מעל נוזל לי על החלון על מה אני חושב הלילה... כלום לא עצוב הכל כרגיל כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה הרבה כאבים בגוף והרבה כאבים בלב הרבה בניינים יפים והרבה אומנות ותרבות הרבה הורים מתים והרבה קירות נסדקים ולי זה נראה פתרון ללכת איתך לישון הלילה... כלום לא עצוב הכל כרגיל כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה הכל שקט, הכל שקט. איזה לילה יפה לחלום חלומות יפים.
זה זה: so, so you think you can tell heaven from hell, blue skys from pain. can you tell a green field from a cold steel rail? a smile from a veil? do you think you can tell? and did they get you to trade your heros for ghosts? hot ashes for trees? hot air for a cool breeze? cold comfort for change? and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage?