אבל אבל אבל

יניבניב

New member
איך התחיל לי היום חבל על הזמן

על הבוקר נעלמה לי הגימ"ל, תוך כדי שאני מחפש הצב התחיל לברוח, אני רודף אחריו פתאום אני רואה הרצועה של הספר נקרעה והוא משתולל לגמרי, נתתי לו כדור טניס - לא בלע בינתיים כל הירקות במקרר התחילו לשיר "ערב של שושנים" והחציל האידיוט שחושב שהוא פוורוטי התחיל לסלסל במזרחית כמו איזה שרית חדש. המים לא מים הטחצ לא טחצ החר לא חר והמר לא מר נחמה אחת נשמעה מחדר האמבטיה אבל גם המברשת שיניים ואפילו סכין גילוח דלת תולעת קצף אלפים. וכל זה על הבוקר מה יהיה?

beagle

New member
לא מבינה מה הבעיה?

כמה שומר כבר יכול להכנס בצבתות של סרטן? פשוט תפקסס אותו ליעד הרצוי. ואם לא, אתה יכול להרביץ תורה בברזים. גם אם יסגר התנור, תוכל להספיק להגיע לארכיון, וזה בלי שתפספס את המדבקה. סתם להלחיץ?

יניבניב

New member
אבל איך?

הספר לא ממש תומך בישורת ואם האחרון לא יתן אז לאן שמש מסך? והאוכל בכלל מצכשלבר ויש לי במזגן ואין לי, בארזים השמש מנשבת וטרף קל זה בטח לא אז בכל זאת סליחות וילד

beagle

New member
מה איך? איזה קשה אתה.

הרי הגמד עם גיחוך על פניו מצפה לכביסה, לא ככה? ואם תנסה לחבל בעליית הכרפס, יהיה לך שברון לב. אז נותרה רק האופציה של לשטח את הצג, ומיד אח"כ התריסים אמורים לשכתב עצמם במחילה. זה לא שיש פה המון אפשרויות, הגנום האנושי מונע מהכפתורים להתחתל.

מוצרלה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחולי נפש!

יניבניב

New member
זה לא העניין

ביער כבר יש וגם דבק והזרשק זה בכלל לא בתוך המדפסת לייזר אבל הבעייה היא שבגיטרה יש מסוגים שונים ולחם לצעירים ואם מים מינרליים אז העשן והרצף וגם זה לא מה שמסדר אז איך בעצם לשמוע את זה, ציורים בכל מקום ודלת ומסמרים חוץ מזה תסכימי איתי ששוטר תנועה לא נתן גיצים לגידיו ואם כבר חשפנית אז למה מהשאריות?

beagle

New member
נו,אז היית אומר ישר, למה אתה מסבך?

שים לב לשמירת הסוליות. אם כבר חלטת את הנייד, תקרשל את הסימביוזה. ואם תפספס את הצהבת, תעקר את השלטון בלי לסבסב אחורה. ברגע שתקרב את השמיעה לבריתה, תפלפל את הגומחה בלי עשיריות. זהו. פשוט, לא?

יניבניב

New member
וואוו את גאון ../images/Emo47.gif

טירפדתי את הכדוריות הצהבהבות ובתוך כל מערכת הלוגריטמים היתה אחת מחממת, נתתי לה צבי וזה פשוט עבד כי השפן עישן וחכה לא היתה בנמצא אז פשוט נדר אם הייתי יודע מראש שרחוק וצפוף בכלל לא הייתי מתבל בצורה כל כך קוהרנטית. לא משנה העיקר שישובים רבים וגם סמל ואיך שלא יהיה מראות די גדולות, יש עדיין רק בעיה אחת בצפצוף זה ממש בית אבל ליד רשף וגם מעדנים יהיה בסדר

alex

New member
צ'מעו !!! אם ...

תשבו חמש דקות ותעבדו את השרשור הזה לחרוזים - לשלמה ארצי יהיה חומר לדיסק (כפול) חדש. ותחשבו על זה !

alex

New member
ובמחשבה שניה ...

לא צריך חרוזים . אפשר גם ככה .

YoavR

New member
אם כבר מחשבה שניה

... אז גם לא צריך שלמה ארצי !!! מישהו נכנס לחנות דווקא נחמד מאוד רגע כואב בחזה ופתאום נופל ומת בגיל ארבעים ושש עם בית ואישה ורגע אחד החזה ואשה אחת תישן לבד... לה לה לה לה לה לה לה מישהי נוסעת בטרמפ דווקא יפה מאוד לא מזמן קיבלה הצעה היא חושבת שהיא תסכים אוי כמה שהיא בכתה כשהנהג את החולצה קרע לה. לה לה לה לה לה לה לה תינוק בקומה מעל בוכה חזק מאוד אבא את אמא דקר וירה לעצמו בראש ודם מקומה מעל נוזל לי על החלון על מה אני חושב הלילה... כלום לא עצוב הכל כרגיל כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה הרבה כאבים בגוף והרבה כאבים בלב הרבה בניינים יפים והרבה אומנות ותרבות הרבה הורים מתים והרבה קירות נסדקים ולי זה נראה פתרון ללכת איתך לישון הלילה... כלום לא עצוב הכל כרגיל כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה הכל שקט, הכל שקט. איזה לילה יפה לחלום חלומות יפים.

sjarjar

New member
ואיך יכולת לא לציין את זה

שמתי לי פודרה צבעתי ריסים לבשתי חולצה מפוספסת מסין

YoavR

New member
אם משהו יכול לכפר

זה זה: so, so you think you can tell heaven from hell, blue skys from pain. can you tell a green field from a cold steel rail? a smile from a veil? do you think you can tell? and did they get you to trade your heros for ghosts? hot ashes for trees? hot air for a cool breeze? cold comfort for change? and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage?

sjarjar

New member
שוב אתה חוטא בפופוליזם מיותר

(אם יורשה לי להעיר בזהירות). שים לי בבקשה על לופ את רצועה מס' 1 ו-5 בתקליט הנ"ל, כבה האור וסגור החדר וחזור בעוד מס' שעות.

YoavR

New member
אם אתה רוצה וידוי

את ה CD הזה אני שומע רק מהתחלה עד הסוף !!! את המילים האלה בחרתי - דווקא בגלל הפופולריות שלהם - אני משתדל לא להתקילך יותר מדי ...

YoavR

New member
ואם כבר מדברים: כשהתאמנתי בג'אגלינג

עם 7 כדורים - הדיסק הזה בדיוק היה ב REPEAT תמידי !!!

sjarjar

New member
אצלי הוא היה בלופ כאשר הייתי צריך

לסכם ולתעד עבודה של מס' שנים, עובדה שגרמה לאנשים לברוח מהחדר לאחר מס' שעות.

YoavR

New member
אתה בטח מרוויח מלאנתלאפים בוחטות

אם לסכם כמה שנים אתה צריך כמה שעות .... אצלי מספיק חשבונית עם חרוז אחד ...

למעלה