אבי, שאלה לי אליך:

אבי, שאלה לי אליך:

מה זה יכול להיות, אני רק נוגע קצת ביין, אפילו אדום תמים, אחרי 3-4 לגימות אני לא זוכר מי אני ולמה אני פה, וכל מי שסביבי שותים ומפטפטים וכלום לא קורה להם. ואז המשפט הקבוע: אתה לא יודע לשתות. מה דעתך, זה משהו ש בגנים של הבנאדאם ? או טכניקה ?

shonshon5

New member
צפרא טבא אודי. להלן תשובות אפשריות

ובכן, לסוגיה שהעלית אין תשובה חד משמעית. התופעה קשורה ליותר מגורם אחד, לרוב שילוב של מספר גורמים שמחד מעצימים ומחזקים הדדית זה את רעהו ומאידך מנטרלים ומחלישים אפקטים המייחדים כל גורם בפני עצמו. אף אנוכי הרהרתי יותר מפעם אחת בעניין זה ולאחר שנים רבות של התנסות הגעתי למסקנה שזה לא עניין של טכניקה ואף לא גנטיקה. הגורם המכריע היא הכוסית. אם אתה לוגם יין עם כוסית משובחת הסיכוי שתחווה תחושת אבדן הזהות העצמית, "...אני לא זוכר מי אני ולמה אני פה", היא ברוב המקרים וודאית. כוסיות מעוצבות, בעלות רגליים גבוהות ואזור עילי מודגש, יחד עם יין משובח, מהווים צירוף מטריף את הדעת במיוחד. המחוקק נתן דעתו לסכנות הטמונות בצירוף זה וקבע כי על הכוסיות להיות משנת יצור המוקדמת ב-17 שנה לפחות מיום פתיחת הבקבוק, וגם היין, כפוף לזן העינב, יעמוד במבחן קריטריון זה. ובכן, הבה נרים כוסית ראויה לבוקרו של יום חדש! סקול!
ברגשי תודה על האמון המקצועי שנתת בי, אבי, יועץ רה"מ לסכו"ם.

ענוגה

New member
מיסטר רידל, כולכבוד! הכל ברור עכשיו

תודה שהארת את עינינו ואפרופו אור ואיננו - להלן הקטע הבא, מתכון בדוק להשבחת הבוקר: "בראשית היה כלום, ואלוהים אמר "יהי אור!" ויהי אור. עדיין היה כלום, אבל יכולת לראות אותו הרבה יותר טוב." (אלן דג'נרס)

דרדק66

New member
כסיות, כוסות וכוסיות...

חולם מלא או שורוק, רידל האוסטרי או בדרך לגימנסיה, שר א. אינשטין להיות או לא להיות אכן מש(כ/ק)ר

אני מתחיל לחשוב שזה באמת נוגע

לרגלים הקצרות ו הלא הכי מחוטבות של הכוסיות שאני שותה מהן.. גם שנת הייצור מודרנית יותר. ולגבי האמון שנתתי בך, אתמול הופתעתי לראות איזה ביקוש יש לעבודה ב גן החיות של לוס אנג'לס, מתקבלים מועמדים/מועמדות לחצאי משרה, ורק אחרי תקופה שהם מוכיחים את עצמם בעבודה, מסירות ודאגה לחיות, ברי מזל בודדים מתקבלים למשרה מלאה, ואז, כל המשפחה חוגגת כאילו לפחות יקירהן קיבלו משרת ניהול מרשימה. אגב, את המועמדים הם בוחנים רק לפי התרשמות, ראיון והמלצות. אני אישית הייתי מוכן לעזוב הכל ולעבוד שם עם החיות, זה משהו בלתי רגיל. אתמול הם טפלו בפצע פנימי מוגלתי בראש של נחש עכסן ארסי במיוחד, אבל לא זה העיקר, המעניין זה איך בכלל מישהו שם לב כי זה פנימי, רק קצת נפיחות בחוץ. מסתבר שהמטפל של הזוחלים כל כך מכיר אותם שחש שוני בהתנהגות של הנחש, ובעקבות זאת התחיל לבדוק. אז נרים כוסית לשנה החדשה, אתה תבחר את היין ואני אקח ליתר בטחון ספרייט או קולה. אגב, גם היחסים שלי עם בירה לא משהו והיא די בקלות מסובבת לי תראש.

shonshon5

New member
היחסים עם בירה לא משהו?

אתה מתלונן? בטל בשישים בהשוואה ליחסים שלי עם שירה.

למעלה