אבי סוכר בנהריה

AGENT SHESH

New member
אבי סוכר בנהריה

אבי סוכר שהיה מועמד להפועל חתם בעירוני נהריה. מישהו יודע לגבי שחקנים המועמדים להפועל? יש ערפל מוחלט בנושא, אי אפשר לדעת כלום לגבי הקבוצה לעונה הבאה..

שiש

New member
אולי עדיף ככה.

כשיהיה מה לפרסם - שיפרסמו. מרגיז אותי יותר כשזורקים סתם מליון שמות באוויר ובסופו של דבר כולם עפים ברוח.

אם כבר אתה שואל קבל הצעה...

של הפועל לימונד ונאור תמורת אליהו. אבל ראשי הגליל מתנגדים! מה אתם אומרים?

AmiTutiT14

New member
חס וחלילה!

אפילו אחד מהם תמורת אליהו! נתת דוגמא דווקא את שני השחקנים שאני ממש לא רוצה לזרוק מהקבוצה.

AmiTutiT14

New member
מתן זה ה-שחקן שלי בקבוצה,

ואם הוא יעזוב אני אמות
מה שכן, אולי אולי אולי את לימונד וכסף הייתי נותנת בתמורת אליהו, אבל ממש רק אולי! הייתי נותנת את שפר תמורת אליהו, שמעתי שהם מתעניינים בו.

EL CHE VIVE

New member
אני לא אוהב את מתן נאור הוא שחקן

הגנה טוב ולא יותר מזה ואת האישיות שלו אני לא אוהב ואני גם לא נמשך אליו מינית לכן אני לא מת עליו...

AmiTutiT14

New member
חחחחח תהייה רציני......

אני אוהבת בנוסף להגנה שלו גם את כח הרצון האדיר שלו והפאייטריות שלו כשהוא באמת רוצה. הוא נותן את הנשמה שלו כדי לנצח! חוץ מזה שיש לו גם אחוזי קליעה טובים מקו השלוש. דבר שני, למה אתה לא אוהב את האישיות שלו? ואני לא נמשכת אליו מינית
אם זה מה שניסית לרמוז... אני חושבת שהוא יפה אבל אין קשר (כמו ששאראס יפה אבל אני עדיין שונאת אותו).

z dead

New member
אמ...

שארס יפה?@ שארס?!@!! חוץ מזה...נאור הוא השחקן הישראלי הכי אתלט אולי גילי מוסינזון יותר אתלט...למרות שלא זכור לי שמוסינזון דפק איזה שלושה גגות לשחקנים בגובה של 2.10 בניגוד למתן.

AmiTutiT14

New member
שניה, אתה בעד שמתן נאור ישאר

אצלנו? תמיד חשבתי שאתה נגד:-* ושאראס יפה... איכשהו...

z dead

New member
תגידי את דפוקה? :)

אני נגד מתן?! אני הראשון ששמח שהוא חתם בקבוצה. יחד עם מוסינזון וקוזי הוא השחקן הישראלי האהוב עליי...לא יודע איך הגעת לזה שאני נגד מתן?

AmiTutiT14

New member
../images/Emo3.gif

וואלה.. עכשיו קראתי את ההודעות האחרונות שלך ובאמת טעיתי. אני כבר מבולבלת אחרי היום המוזר הזה:S סליחה:]

z dead

New member
אם את חושבת ששארס

אז את מאוד מבולבלת...למוני פנאן כבר יש יותר סקס אפיל.

למעלה