אבי נקש, מישהו מכיר ???????

redroze

New member
אבי נקש, מישהו מכיר ???????

הייתה לי הכרות איתו היום, הוא אחראי על ציוד סאונד לרכב במוסך הראשי של UMI. הוא המטורף הראשי לסאונד במדינה ולפני חצי שנה עשו כתבה על פריקים של סאונד לרכב (בידיעות) והוא "זכה" במקום הראשון, יש לו מערכת של לפחות 80K ש"ח ברכב . . . . . אז מסתבר שזו משימה בלתי אפשרית לשים מערכת באומגה בגלל המחשב והוא אמר שההתקנה חייבת להיעשות ע"י סופר מקצוענים והוא אמר שהוא סומך רק על "אלי מערכות" בראשון וצריך מעברים וקבלים ומלא שטויות והתקנה של לפחות 2,500 ש"ח בשביל לצייד את האומגה במגבר וסאב . . . . . . . אז לא תהיה מערכת באומגה ואני לא הולך להשקיע כ"כ הרבה כסף ברכב שהוא לא שלי, אז אולי ברכב שלי נשקיע . . . . . . . redroze, מבואס . . . . . . . . .

redroze

New member
אבל . . . . .

אני יכול להגיד שקיבלו יחס הכי טוב בעולם, קודם כל אני אציין שהאחריות פגה בחודש מאי (שעבר) ונקש נלחם (בשבילנו) חצי שעה בגלל שרצו לשלוח את כל הקונסולה לגרמניה שיתקנו אבל הוא אמר "הבנאדם קנה רכב ב-200K, אתה רוצה להשאיר אותו חודשיים בלי מערכת שמע ?????" ושבוע הבא שמים לנו קונסולה שלמה חדשה !!!!!!!!!! היו שם עוד 3 אומגות (כחול, זהב וחום) ואפילו הכחול לא משתווה לכסף ( הכסף הכי הולם את האומגה), מישהו אמר שאומגה לא נמכרת ?????? הוא גם מבין מאוד במערכות (איך לא??? יש לו מערכת באוטו יותר ממה שיש לי בבית!!!!!) והוא סיפר לי שהם הרכיבו לפני חודש באומגה של עורך דין מערכת ב-40K עם שני סאבים ושני מגברים ורק ההתקנה עלתה לו 8K!!!! מכיוון שבאומגה צריך להחליף הכל והרכב רגיש מאוד, הוא אמר שאם לא עושים את זה אצל הכי מקצוענים המחשב יכול ללכת ועל זה הם לא מחשבנים ומחשב חדש עולה 40K !!!!!!!!!!! הוא גם נתן לי כרטיס ביקור ואמר לי שאני יכול לצלצל אליו מתי שאני רוצה והוא יעזור וייעץ לי . . . . . . . בשורה תחתונה השירות היה הכי טוב שקבלנו בחיים (אפילו בטויוטה אין כזה שירות. . . . ולטויוטה יש שירות לקוחות מצויין!!!!) . . . . . . redroze, מי אמר משהו רע על אופל ?!?!?!?!?!?!!?!?

עתיד©

New member
לראות בUMI 4 אומגות

זה מדד למכירות ? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרשה לי לגחך "מעט" בוא לצ´מפיון בת ים, תראה 18 ליפטים מלאים בגולפים ופאסאטים, ועוד איזה 20 פאסאטים חונים בחוץ מחכים לקבל טיפול - זה מבלי להתחשב בחבר´ה עם פאסאטים שקופצים רק כדי שמכונאי יראה להם איך עושים את זה או רק כדי שיעיפו מבט על X או על Y

redroze

New member
חמוד, זה היה בחלק של אביזרי רכב ...

למוסך של התיקונים לא נכנסנו, היינו באזור של אביזרים ומערכות שמע והאומגות היו שם מוכנות להרכבה/החלפה של מערכות !!!!!!!! ולא לתיקונים והסברים !!!!!! ואיך אתה משווה בכלל גולף או פאסאט לאומגה ?!?!?!?!?!?!?? ברור שהפאסאט ובמיוחד הגולף נמכרות הרבה יותר מהאומגה (וזה ברור) . . . . . . למדתי הרבה מאוד על האומגה, הכל אבל הכל ברכב הזה ממוחשב, יש 12 (אם אני לא טועה) חיישנים (4 או 5 בתוך האוטו למזגן) וכל השאר מחוץ לאוטו, ובאמת לא מומלץ "להתעסק" עם האוטו הזה לבד כי הוא מאוד עדין וכל שינוי חייבים להתייעץ עם מישהו מאופל ומזל שדברתי עם אבי נקש כי הוא מנע אסון (לא כמו חיישן מסכן של טורבו שעולה 1K אלא מחשב שלם שזה 40K!!!!) . . . . . . בכל מקרה בימים אלו שאנשים מדברים על שרות גרוע כמעט בכל מקום, באופל קבלנו שירות של מלכים . . . . . וטוב שהזכרת בדיוק את צ´מפיון!!! איך הם טיפלו במחלה של החלונות????? חייבו את רוב האנשים שבאו להתלונן!!!!! אז באופל מחליפים לנו עכשיו את כל הקונסולה שאני מעריך את המחיר שלה בין 20K-30K, מה אתה אומר על זה ??????? זה מעלה חיוך וגורם לך להיות מאושר שבחרת בחברה שמתייחסת ללקוחות שלה ולא צ´מפיון שאתה צריך לריב או לעשות טלפונים ואיומים בשביל שיחליפו לך חלונות פגומים !!!!!!! בכל מקרה, עכשיו כל בעיה שתהיה לי אני פונה לאבי נקש (גם אם זה לא קשור להגברה או אביזרים) כי כשקנינו את האומגה אמרו שאנחנו חייבים למצוא איזה מוסכניק שנוכל לסמוך עליו בעיניים עצומות כי עם הקורולה רימו אותנו כמה פעמים במוסך ואחרי השירות המצויין שהוא נתן וגם ישב והסביר והראה לי בדיוק מה הבעיות !!!!!! redroze, שמח שקנינו אופל !!!!!!

אריק ח.

New member
אתה נסחף

מחשב לא עולה 40K וקונסולה לא עולה 30K ! משום מה אתה נוטה לסנגר על הרכב/יצרן יותר מדי. אל תיקח כל תגובה כמשהו אישי נגדך. אומגה הוא רכב טוב ( אני אהבתי אותו ) אבל יש טובים ממנו.

redroze

New member
מסכים אתך . . . . .

וגם אני אומר שהוא דיי מיושן (מראה ולא טכנולוגיה) . . . . . . 40K מחשב זה מה שאמרו לי באופל !!!!!! המחיר של הקונסולה זה הערכה שלי ויכול להיות שהיא מוגזמת אבל היא בטח עולה יותר ממנגנון לחלונות . . . . .

אריק ח.

New member
חבר שלי החליף

בתמא מחשב דרך ( זה שנותן את המידע והשטויות ) ואני די בטוח שזה לא עבר אפילו 3K בנוגע לחלונות בצ´מפיון: לאמא שלי יש גולף שנת 2000 ולפני 4 חודשים תקנו לה את המנגנון על חשבון היבואן

redroze

New member
סבבה . . . . .

אז אתה יצאת בזול ואני מכיר 20 איש שיש להם גולף/פולו ששילמו יותר מ-1K ש"ח . . . . . . בגלל זה רשמתי "רוב" האנשים שילמו אולי יותר נכון להגיד "חלק" . . . . . אבל העיקרון שצ´מפיון לא באה לקראת האנשים ולא כולם הוחלפו בחינם !!!!!!!!!! זה לא סתם מחשב זה: סטופר, מחשב דרך, תצרוכת דלק, כמה ק"מ אתה יכול להמשיך עד שיגמר לך המיכל דלק, מד טמפ´ בחוץ ועוד שטויות שאני לא מבין שם . . . . . . .

אריק ח.

New member
אני לא רוצה להיות אגרסיבי אבל

האם לא הבנת שנסעתי באומגה מההודעות הקודמות שלי ?!? בקיצור, נסעתי באומגה ואני יודע איזה מחשב דרך/נתונים יש לה. בתמא המחשב נותן אינפורמציה על נורות שרופות, ברקסים גמורים וכ"ו ( אין טעם שאני ימשיך בפרוט נכון ? ). ז"א גם בתמא המחשב קצת יותר משוכלל מ - FX82 של קאסיו. אני לא יודע מה המחיר של המחשב דרך באומגה אבל הוא בטוח לא עולה 40K

redroze

New member
מדובר על המחשב הדיגיטלי ולא . . .

זה עם המנורות, המחשב הדיגיטלי מחובר למערכת (הוא גם רושם שמות של תחנות) ולכן זה מסוכן לחבר אותו למגבר שיהרוס אותו . . . . . . בכל מקרה, יכול להיות שזה לא עולה 40K (אני לא הייתי מתווכח עם האנשים במוסך שם כי אין לך דרך אחרת להשיג את המחשב) אבל זה גם לא זול . . . . .

אוזניים

New member
מחשבי דרך ניתן לתקן בזול יחסית עם

אחריות לכל החיים. נשמע מעניין? צרו קשר דרך מסרים אישיים. שי

שי ©

New member
אין מחשב דרך בתמא...

אלא רק לוח בקרה. לעניות דעתי, האומגה לא מסובכת משאר המכוניות המודרניות, אלא פשוט החבר´ה ב-UMI יוצרים חששות אצל הקליינטים וגורמים להם להשקיע הון בהתקנות מקצועיות, כביכול, אותן כל מתקין סטריאו רציני (להבדיל מחאפר עם מברגה ואיזוליר-בנד) יכול לעשות... שי

אריק ח.

New member
../images/Emo45.gif לזה התכוונתי

כמה עולה הלוח בקרה הזה ? החלפת אותו פעם בתמא שלך ?

שי ©

New member
לא יודע

וגם לא רוצה לדעת
שי

הנסיך.

New member
סתם כי זה נראה לי מוגזם...40K וכו´

תראה... הייתה לי אופל, קאדט, 83, האוטו הראשון שליף אני הייתי מאוהב בה וכל החיים לי עברו בתוכה.. ואני אוהב אופל, לחלוטין...(אתה ממש צריך לראות אותי מזיל ריר על האסטרה GSI הישנות.. אלה שבאמת היו ספורטיביות ולא עגלות עם מנוע 2000)... אבל תקשיב, זה כולה יצרן גרמני, קטן, לא מי יודע מה עשיר, והם בסדר, הם היו מובילים טכנולוגית ואני בטוח (לחלוטין!!!) שהאומגה היא אוטו פצצה... אבל. לחבר מגבר יפגע במערכות באוטו?!!?! אתה מבין מה אתה אומר? שהיצרן עשה אוטו כל כך לא עמיד שכל חיבור לא נכון, או כל תוספת (של מגבר... של רכיב אודיו?!@?!?!) יכול לפגוע אנושות באוטו... אני טוען שזה לא יכול להיות. אופל לא יהיו כאלה דפוקים למנוע מהלקוחות שלהם להתקין באוטו מה שהם רוצים... אני די חושב שקצת מורחים אותך בעניין הזה... מה לחיישנים (שיחושו מה שבא להם) ומגבר שבסך הכל מחובר לפלוס מינוס וRCA מאיזה סורס טוב??? ומה הרדיו-דיסר שהתקנת כן אוכל? ומגבר לא? איך זה? לי זה נשמע תמוה הנסיך. שבאמת מאוהב באופל (גם בגלל לואיזה - תמונות יגיעו בהמשך... וגם כי הוא הבין שמדובר באומגה החדשות - שזה אוטו מדהים. ושוב - אני לא מאמין שהם יצאו טפשים כל כך ךלמונע מהלקוחות שלהם להתקין כל דבר באוטו :)

itzik93

New member
ככה מXXXXX אנשים ב UMI.

אומרים להם שכל חיבור של מנורה או פתיחה של ונטיל למילוי אויר בגלגל יכולה להרוס את המחשב
איציק

redroze

New member
לא נכון איציק . . . . . .

לפני שפניתי למוסך של אופל דברתי עם מישהו שהוא מתקין מערכות כבר 10 שנים והוא שאל אותי אם יש לרכב מחשב, שאלתי אותו למה אז הוא ענה לי שזה בעיה כי צריך מעביר מיוחד (לא זוכר את השם) וזה גם מסוכן להתעסק עם זה . . . . . ותאמין לי אם היה לך רכב כזה אתה לא היית מתעסק אתו בגלל מערכת מסכנה !!!!! היום ירדתי לנקות קצת את האוטו (צריך לשמור על הריפודי עור) ושומעים מצויין ומערכת אני כבר אכניס ברכב שלי . . . . .

למעלה