אבי מלר ב-
אנשים

אבי מלר ב-../images/Emo43.gif אנשים

בין השעות 15:00-17:00 יתארחו עו"ד שמואל יקירביץ' וד"ר אבי רובינשטיין בפורום חוק ומשפט ויענו על שאלות בנושא רשלנות רפואית. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=145&MessageId=142243857
אבי מלר - עיתונאי, קריין, פרשן ואחד מסמלי ערוץ הספורט יתארח בשעה 18:00 בפורום כדורגל ויענה על שאלות הגולשים בכל מה שקשור למונדיאל, כדורגל עולמי, כדורגל ישראלי ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=35&MessageId=142228593
אסנת סגל - קלינאית תקשורת המתמחה בתינוקות וילדים, תסביר על בעיות תקשורת, שפה והגייה אצל ילדים בפורום חינוך לגיל הרך. האירוח יתקיים ביום א' בין השעות 8:00-10:00. כולם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=192&MessageId=142273942

to the end1

New member
אז מה?

התחלתם לנקות, לבשל? אמא שלכם צורחת עליכם לנקות את החדר? או שאתם גרים לבד ואפילו העכברים כבר מחננים שתנקו? כבר קניתם את העיטו הענק של שבת? ייאלה ייאלה תתחילו לחפור על יום שישי\ערב שישי שלכם מהר לפני שאני יתעצבן ואני יתעצבן...אז חבל עליכם

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDD

הממממ.. מה יש לספר? היום בבוקר קמתי. ראיתי פרקים 20-21-22 של עונה 4 של על טבעי ואז את פרקים 1-5 של העונה החמישית D: המממ.. הגעתי למסקנה שאני ממש אוהבת את קאס, ושהוא כזה מצחיק והזוי XDDDDDDDD המממ.. בצהריים הלכתי עם אבא שלי למצעד הגאווה, והיה נחמד כזה :) הממ.. אח"כ אכלתי גלידה ענקית, הלכנו להסתובב וקנינו עוד אוכל באבולעפיה (פיצה שכל הגבינה הצהובה נזלה ממנה ;_;), ואז הלכנו לשחק ביליארד D: הממ.. ואח"כ חזרנו הביתה, וראיתי פרק וחצי של על טבעי עם אח שלי... וזהו D: ומחר חרישות לאזרחותתתתת *נמסה*

to the end1

New member
וואו איזה כיף../images/Emo152.gif

מצעד הגאווה
אני לא מצליחה לשכנע את אמא שלי ללכת לשם... היא חושבת שישר חשבו שאני לסבית חחחחח כן היא מהדור המאוד ישן...

NoAmItA ChAn

New member
פפטטט

טוב, היה חביב, אבל לדעתי.. לא יודעת, לא חושבת שפספסת הרבה >< בכל אופן - את גם אמורה לספר איך עבר\עובר לך הסופ"ש, לא? O:

to the end1

New member
לא טוב כמו שלך...חחח

את השישי הזה ביליתי רוב היום בלעזור לאמא שלי אם הניקיונות והקניות של שבת.. שבוע יהיה יותר כיף אני מחליפה עשור ומגיעה ל20 ואני יסחב את המשפחה מהבוקר עד הערב לים...

../images/Emo224.gifעם אבא שלך!?!?

אומייגד
הלוואי ויכולתי ללכת עם אבא שלי,או לפחות לשכנע אותו שזה לא מחלה =_= (סורי אם יש פה הומו\לסבית..כה זה מה שרוב המשפחה שלי חושבת -_-) אויי קאס
..חכי!זה רק הולך ונהיה יותר טוב ((:)

NoAmItA ChAn

New member
אויש..

אבא שלי ואני אוהבים מקומות כאלה עם מוזיקה טובה ואנשים מעניינים (אנשים מעניינים לא היה חסר, אבל המוזיקה לא הייתה משהו).. אבל טוב, אם לא משפחה, אפשר ללכת עם חברים, לא? וזה לא פחות טוב! D: ואני כרגע באמצע פרק 4 של העונה החמישית
? וכזה.. היה פרק קודם נראה לי, שדין לקח את קאס כדי ש-"יחגוג" את הלילה האחרון שלו בעולם, ולקאס היה שם פרצוף כל כך מפוחד XDDDDDDDDDDD (ע"ע התמונה)

../images/Emo224.gifאיזה יצור מדהים הוא ../images/Emo99.gif

כ"כ אהבתי ת'פרקים שהוא היה איתו XD אוף למה דין לא גיי!?

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo207.gif מישה פתח חשבון פייסבוק

כך הוא פירסם לפני כ-4 שעות בטוייטר שלו:
"I've decided to join the modern world and open a facebook account: http://tinyurl.com/mishafb Next I plan to buy a horseless carriage."​

NoAmItA ChAn

New member
לייק!

בואנה.. אני באמת אוהבת את הדמות שלו, וחושבת שהוא שחקן טוב (וחתיך, אבל שולי X:), אבל הוא מתנהג ממש כסלב! פותח לעצמו קבוצות מעריצים וכאלה.. מה לעזאזל X:

WatchMeWatchYou

New member
הוא באמת סלב

ויש לו מלא מעריצים... אם יש לך טוויטר את יכולה לראות כמה... ולדעתי הגיע הזמן באמת שיהיה לו פייסבוק. כן, מגיע למר בחור שיהיה לו דף משלו
אה, ואני ממש מסכימה איתך שהוא שחקן טוב ושהוא חתיך.

NoAmItA ChAn

New member
ברור שהוא סלב,

הקטע הוא שאת מבינה, רוב המפורסמים שאני מכירה (לא ממש אישית), לא מתנהגים כך שהם יודעים שהם מפורסמים. לא, לא התכוונתי לזה.. ארגגגג, קשה לי להסביר את זה >< כאילו, רוב המפורסמים שאני אוהבת משתדלים שלא לתת למפורסמות לקחת חלק גדול מדיי מהחיים שלהם, ולכן הם לא פותחים חשבונות טוויטר ופייסבוק וכאלה.. לא בטוחה אם הסברתי את עצמי ברור \: אבל בכללי, זה שאפשר לעקוב אחריו זה כבר אחלה D:

WatchMeWatchYou

New member
הבנתי למה התכוונת

נגיש ג'נסן לא רוצה את כל הקטע הזה אלא לשמור על פרטיות, ומישה בדיוק ההפך - רוצה כמה שיותר לחלוק. אלא שהוא יותר משתגע מאשר חולק, וזה חלק גדול ממה שגרם לי לאהוב אותו כל כך. בכנס למשל הייתי מאוד סקרנית לגבי ג'נסן וג'ראד, ובסוף יצאתי מעריצה נלהבת של מישה, ורק על מישה דיברתי.... בזכות המזג שלו וההתעניינות במעריצים. הוא אמר שאולי זה כי הוא עוד "חדש" בכל העסק.. אולי זה יעבור לו עם הזמן. חחח

למעלה