נ נעמקה19 New member 15/12/05 #40 שיר צילמה! (קרדיט סמוי לשיר ) אבל אני כתבתי "הקומונה הרשמית לאדית חצור"!!
K KiShKooSh New member 14/12/05 #32 עכשיו נזכם את כל מה שכתבתם פה../images/Emo3.gif כל שחקני הסידרה חמודים וגם כולכם חמודים וגם מוטי חמוד(לא, אל תשאלו את הקשר)
עכשיו נזכם את כל מה שכתבתם פה../images/Emo3.gif כל שחקני הסידרה חמודים וגם כולכם חמודים וגם מוטי חמוד(לא, אל תשאלו את הקשר)
ס סמיליק New member 14/12/05 #8 אתם סתם מציפים את הפורום! מי שרוצה לקרוא את הטורים שייכנס לאתר ערוץ הילדים! אתם סתם מציפים! חבל! ואל תכתבו לא חבל כן חבל! כי זה מעצבן!
אתם סתם מציפים את הפורום! מי שרוצה לקרוא את הטורים שייכנס לאתר ערוץ הילדים! אתם סתם מציפים! חבל! ואל תכתבו לא חבל כן חבל! כי זה מעצבן!
S shminia com New member 14/12/05 #10 זו דעתך, לפי דעתי זה ממש לא מעצבן זה טוב שהם מודיעים כי אחרת אולי לא היינו יודעים. זה חשוב אם זה מפריע לך אל תתיחס להודעה
זו דעתך, לפי דעתי זה ממש לא מעצבן זה טוב שהם מודיעים כי אחרת אולי לא היינו יודעים. זה חשוב אם זה מפריע לך אל תתיחס להודעה
J j u l i a 1 3 New member 14/12/05 #21 אז בשביל מה יש פורום? אם לא בשביל לכתוב בו הודעות על השמיניה? זה ראיון עם אבי שהוא דמות ראשית ואם לא היו מפרסמים פה אולי לא הייתי רואה אותו פה ואני כן רוצה לראות ולכן אני מודה למי שפרסם את הכתבה פה... תודה!
אז בשביל מה יש פורום? אם לא בשביל לכתוב בו הודעות על השמיניה? זה ראיון עם אבי שהוא דמות ראשית ואם לא היו מפרסמים פה אולי לא הייתי רואה אותו פה ואני כן רוצה לראות ולכן אני מודה למי שפרסם את הכתבה פה... תודה!