אבי ילדי...

blonda3

New member
מצו....../images/Emo128.gif../images/Emo7.gif../images/Emo140.gif

נדמה לי שלסלוח זהו צורך.... לפחות ככה זה אצלי... וכשמצליחים לסלוח אז בא הכוח.... כי הסליחה נותנת מקום בלב לדברים הטובים כמו אהבה ואהבה נותנת לנו כוח.... והכוונה לאהבת האדם ולאו דווקא לאהבה רומנטית.... פרשטייסט? אז אולי תנסי? כדאי לך... מאד... ממליצה..... לאט לאט להתחיל בקטן....

שש שבע

New member
לו לפני שלוש שנים

היינו יודעים להתבונן כמו שאנחנו מתבוננים כשאנחנו ממרחק, הדברים היו יכולים להיות אחרת, בעצם למה שלוש שנים? למה לא מתחילת הנישואין. ולמה לא להגיד לאישה הפרטית כמה אתה מעריץ אותה, או לבעל הפרטי כמה את מעריצה אותו? למה להתגרש ולגלות אחד את השני? למה לא לגלות אחד טאת השני ולא להתגרש בכלל?

לילך os

New member
תאמרי לו מה את מרגישה...

הלוואי ולי היה קשר טוב עם הגרוש שלי, אבל הוא כל הזמן רק תוקף וכועס, לי נראה מרוב אהבתו אלי (לא צוחקת) הוא התחתן שנית והיחס שלו כלפי גרוע מאוד..... טיפת הערכה אין מצידו, ואני 10 בהכול באמת בלי להשתחצן, תעריכי את גרושך... ותאמרי לו מה את מרגישה אולי הפעם זה יצליח.

just yael

New member
לא הבנתי...

למה הכוונה ב...אולי הפעם זה יצליח?? בינתיים אנחנו מצליחים איש איש בתפקידו בסרט הזה של חיינו כהורים גרושים.

just yael

New member
ו...אגב...

אני לא שוכחת להביע בפניו גם את הערכתי במקומות המתאימים

יעלי יקרה

כמו תמיד, את מרעידה בי מיתר, כל כך מרגישה יחד איתך, את הערבוב הזה, שמחה על הדרך הארוכה שעשית עם עצמך, הפירות שאת קוצרת כפי שהם משתקפים בילדים ובעוד תחומים (בלי לדעת, פשוט יודעת) החיבור המיוחד לאיש הזה שבחרת לפני שנים, ושחררת כמעט לגמרי בהרבה כאב, אבל איזה חוט עוד נשאר... החיבור המיוחד הזה "אבי ילדי"... גם אני משמשת בבטוי הזה, במקרה שלי עברו יותר שנים וכבר אין כאב, בכלל... אבל יש חיבור כל כך יפה...ברית...לא של זוג...לא של קרבת דם...ובכל זאת ברית... כשהוא עבר ניתוח מעקפים, הוא בא לנוח אצלינו במקום בכפר המכבייה, ולפני כמה שבועות כשהורידו אותי לחצי משרה, הוא אמר מיד, אל תדאגי, כל התשלומים לבי"ס, החוגים וההוצאות של תחילת השנה עלי... ואני לך כרגיל שולחת המון חיבוק, וגם חיוך, פייה

maof

New member
רק יעל......./images/Emo39.gif

הדברים מכאיבים...והשאלות למהההההההה???? לא יגמרו לעולם .....בכל פעם יצוץ הלמה התורן רק דבר אחד אני יכול לספר לך ....תפילה קטנה שאני שומר בלב אלוהים תן לי את הכוח לקבל את מה שאני לא יכול לשנות ותן לי את ההבנה לשנות את מה שבכוחי מעוף

r e d head

New member
את יודעת...

קוראת את ההודעה שלך כבר כמה ימים ולא מצאתי את המילים להתיחס. זה יפה שאין בך כעס וכזאת קבלה יפה. אני לא יכולה לכתוב אך זה אצלי כי הגרוש שלי קורא כאן. ובודק במיוחד מה אני כותבת עליו. עם זאת, אני חושבת שיחד עם כל הקשר היפה והיחסים הטובים צריך (הוא-הגרוש שלך) לשמור על דיסטאנס מסויים. בכדי לא ליצור אשליה לכל המעורבים כולל את והילדים. למרות כל הרצון הטוב ליחסים טובים.

erezPT

New member
נכון מאוד

הסוד הוא בריחוק בענינים השוליים וקשר הדוק בקטעים החשובים. יש אנשים שלא מסוגלים להבין מה ההבדל בין עניין דחוף ועניין חשוב. ואני בהחלט שבע רצון מהתנהלות אם ביתי. מצד שני אנחנו תקועים עד סוף ימינו יחד, ולכן כדאי לשמור על מערכת יחסים הגיונית ופרקטית, שהרי יש דברים שצריך לשתף בהם את ההורה האחר. לעניין השתתפותי בפורום אז אני לומד כאן הרבה פעמים על מה נשים חושבות, בבחינת תוד"א, ממש כמו המוספים המטופשים בימי ד בעתונות היומית. אקסתי יודעת היכן אני כותב, ויכולה בהחלט לדעת מה על סדר יומי. חוץ מזה..........אחלה פורום.

just yael

New member
לחיי המוספים המטופשים של יום ד'|יין

איזה מזל שאפשר ללמוד אותנו הנשים מאותם מוספים... למידה מהנה לך ארז

לרק יעל../images/Emo23.gif

התרגשתי מאד לקרוא את שכתבת מדהים אותי תמיד לפגוש אדם המבטא בצורה כ"כ כנה וישירה את רגשותיו שבחלקם הם גם רגשותי שלי ,גם אני כמוך אינני מסוגלת לקרוא לאבי ביתי בשם אחר מלבד שמו שלו. הזוגיות שלנו נגמרה אך החברות וההורות המשותפת נשמרה לפעמים זה מבלבל מטלטל. זהו רציתי להודות לך ולהוסיף את תפילת השלווה שעוזרת לי " אלי תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנות אומץ לשנות את הדברים שביכולתי ואת התבונה להבחין בין השניים אמן" שתהיה לך לילדיך שנה טובה ומתוקה

למעלה