אבי - יורונמיקס - הרץ נא

lambada

New member
תראה

להיות מנהל באתר כלום אבל אבי ואני חברים טובים הרבה זמן ואני מכיר אותו טוב אני בטוח שהוא לא התכוון למה שהוא עשה - והכל קרה בשוגג ממשהו זדוני שחיבל במחשבו של אבי. הוא לא היה עושה כזה דבר (כמו שאמריקה לא תשלח מטוסים שיפוצצו את התאומים) זהו, אז סתאם אני חושב שזה לא יפה מה שהולך פה...

אני ממש לא נוטר לו טינה בגלל זה..

זה בגלל משהו אחר לגמריי......... הכל התחיל במיילינג ליסט של הארוויזיון, אישית הוא לא פגע בי אבל אני פשוט לא משתגע על אנשים כמוהו... זה הכל... אני מכיר גם הרבה שלא משתגעים על אנשים כמוני, אז מה<?

Yaniv-DC

New member
רגע, הולד און!

מה הקשר לאנשים כמוהו? הוא לא עשה את זה בכוונה, אנשים הצטרפו לרשימת התפוצה, והוירוס הזה מחליט בעצמו למי הוא נשלח, למה, כמה ואיפה. אבי לא אשם. הדבר היחיד שהוא התבקש לעשות, זה לעדכן את האנטי וירוס ולהריץ אותו. מכאן ועד ירידות אישיות - יש מרחק של לפחות 6200 מייל. סופ"ש נעים, יניב

לא קשור לגמריי!!!

פשוט היתה לו נטיה לתפוס מעצמו קצת יותר מדי במיילינג ליסט, להציף אותה כל הזמן, להתנשא באתר שלו אל מול אחרים.. זה למה.. אין קשר לוירוס.

Yaniv-DC

New member
אחד הדברים בהעברת ביקורת

הוא לעשות אותה עניינית, ובפורום הנכון. דוגמה? להגיד מה לא בסדר, למה, ואולי לתת הצעה איך לעשות את זה טוב יותר. לא בפורום כללי, בטח לא בפורום אחר (לא ממש מתחרה, אבל אחר), אלא באי מייל אישי. מאוד לא הייתי רוצה לראות בפורום באירומיקס משהו בסגנון של "פורום אירוויזיון בתפוז, מנוהל בצורה גרועה ע"י יניב". הרבה יותר היה עוזר לי לדעת מה זה אומר גרוע, ואיך אני יכול שלא להיות כזה, ועל מנת שלא לפתח אנטיגוניזם, גם שיגיע ישירות אלי. היה לנו (לי ולצוות אירומיקס) מיני-תאקל בתחילת הדרך, זה התחיל על-גבי הפורום, מהר מאוד העברנו את זה להתכתבות אישית במייל, אחרת זה לא היה מוסיף כבוד לא לי, ולא להם. ובהזדמנות זו, אני אנצל את הבמה לבקש ממכם רעיונות לאיך להפוך את המקום הזה לטוב ותר, נעים יותר, מפתה יותר. מה רע, מה טוב, מה צריך להוסיף, איזה מנהל פורום אירוויזיון בתפוז צריך להחליף דחוף, וכו´. האי מייל שלי מופיע שם למעלה. יניב עוד 55 ימים לביקורי המלכותי/ממלכתי בישראל.

למעלה