אבי ולוקה

שלמונזה

New member
אבי ולוקה ../images/Emo23.gif

איזה פרק יפה היה היום!!!! הפגישה של אבי ולוקה היתה ממש יפה רק חבל שהרסו אותה עם הקטע של השודד... ולכל הקארביות שימו לב שאבי היא זו שמתחילה עם לוקה כל הזמן!!! היא יזמה את הנשיקה הראשונה היא יזמה את היציאה. וכמובן שהיא לא תוותר עליו עכשיו כבר במשבר הראשון שלהם שלוקה ירצה להעלם... הם כ"כ חמודים ביחד!!! וחוץ מזה היה את הקטע של הירייה, נורא אהבתי את זה!!! עד שקרטר מצליח לייצב אותה פתאום באה מישהי ויורה בה, זה פשוט הצחיק אותי! ודבר אחרון, רומנו מעצבן אותי!!! כי אני אוהבת את פיטר והוא מתעלל בו
טוב אבל זה התפקיד של רומנו להתעלל בכולם... אז אני עדיין חולה עליו! ואיזה כיף לראות ככה אי אר כל יום. רק שישימו לי את העונות הראשונות. לילה טוב.

Kettercat

New member
ממש אהבתי!

לוקה היה כזה מקסים היום.. חוץ מבסוף אבל אפשר להבין אותו, איכשהו... הבן אדם הזה סקסי משהו פחד
קארבים לנצח! וממש קפצתי במקום כשההיא ירתה, למרות שראינו את האקדח.. ממש נבהלתי! הכל כזה רגוע, "מי את?" "אחותה" "היא במצב קריטי" פתאום - בום!-בום!-בום! אותו דבר עם השודד, ראיתי אותו מאחוריהם אבל נבהלתי כשהוא הרביץ ללוקה... פרק ממש יפה - רומאנו הצחיק אותי

candy land

New member
נכון!

זה היה פרק כזה מדהים! אפילו לא בכיתי כשראיתי את מארק... ואני חייבת לציין שלוקה וקרטר נראו נורא נורא יאמי היום!

~*~gaL

New member
נתחיל מהדבר הכי חשוב:

מיש´ו שם לב למבט שקרטר נתן לאבי כשהוא ראה אותה עם לוקה?!
תראי, אמרתי שיכול להיות שבהתחלה רצו לשים את אבי עם לוקה, אבל דיי מהר נראה היה שנמאס לכותבים ולכולם מזה, והחליטו לשבץ אותה עם קרטר. אז בנו להם הסטוריה (חוץ ממה שכבר היה להם). ומסכן קרטר.. הוא הציל את האישה כ"כ יפה ופתאום מפוצצים לה את המוח. :(( וזה באמת פרק נהדר! גם זה של אתמול! מלוצ´י כזה קורע! אני מתגעגעת אליו.. וגם אליזבת´ ומארק.. כאלו חמודים. פיטר גם מסכן. וקליאו כלבה רק בגלל היחס שלה לקרטר. רומנו משעשע גם.

T LaDy

New member
באמת איזה מגעילה קליאו!!!!!!!../images/Emo46.gif

מה קרטר עשה לה הוא בסך הכל ניסה לעזור!!!

candy land

New member
נכון!

קליאו מעצבנת באופן כללי... ואני גם שמתי לב למבטים שקרטר נתן לאבי-היא נראה הרבה יותר חמוד איתו! זה שהוא עצמו חמוד עוזר...

צמות

New member
פרק נחמד ביותר

היה פרק נחמד ביותר ולמרות שאני קארבית אבי ולוקה היו כאלה בסדר אתמול.. (לוקחת את זה בחזרה!). סוף סוף קרי הביאה קצת "ספייס" לקרטר. קלואי באמת מעצבנת,פיטר חמוד כמו תמיד, אליזבת´ ומארק מתוקים כמו תמיד (*ממשיכה עוד קצת לבכות משלשום*), מגיע לשודד הזה שלוקה דפק לו את הראש! איך צחקתי.. וזהו.

למעלה