אבי, במיוחד בשבילך ובכל מי שאוהב

הפעם בתוכנית רוקדים עם כוכבים היה קרב המנטורים ואפשר לראות איך נראים ריקודים סלוניים אמיתיים.

בשלב הראשון 3 דו קרבים כאשר המנצחים עוברים לשלב הגמר והזוגות הם:
  1. רומי ואוראל (אלופי ישראל בעבר) רקדו ג'ייב מול מתנאל וג'וליה רקדו סמבה והתוצאה היא 1:2 (אלי) לג'וליה ואנה בחרה בג'וליה.
  2. דיאנה ואיתן רקדו לטינו מול סנה ולוטם רקדו טנגו והתוצאה היא 0:3 לסנה.
  3. פולינה ושון רקדו צ'ה צ'ה מול חיים ונינה, שניצחו בקרב המנטורים בפעם הקודמת, רקדו פיוז'ן - רומבה ופאסו והתוצאה היא 0:3 לנינה.
בשלב זה התחרות היא כמו בתחרויות, ריקודים של אותו ריקוד במקביל וכל 30 שניות מחליפים סגנון כאשר 3 הסגנונות שנבחרו הן סמבה, ואלס וצ'ה צ'ה והטריו שעלו הם:
  1. מתנאל וג'וליה
  2. סנה ולוטם
  3. חיים ונינה
הזוכים הם סנה ולוטם |גביע|

משתפרת1

Well-known member
הפעם בתוכנית רוקדים עם כוכבים היה קרב המנטורים ואפשר לראות איך נראים ריקודים סלוניים אמיתיים.

בשלב הראשון 3 דו קרבים כאשר המנצחים עוברים לשלב הגמר והזוגות הם:
  1. רומי ואוראל (אלופי ישראל בעבר) רקדו ג'ייב מול מתנאל וג'וליה רקדו סמבה והתוצאה היא 1:2 (אלי) לג'וליה ואנה בחרה בג'וליה.
  2. דיאנה ואיתן רקדו לטינו מול סנה ולוטם רקדו טנגו והתוצאה היא 0:3 לסנה.
  3. פולינה ושון רקדו צ'ה צ'ה מול חיים ונינה, שניצחו בקרב המנטורים בפעם הקודמת, רקדו פיוז'ן - רומבה ופאסו והתוצאה היא 0:3 לנינה.
בשלב זה התחרות היא כמו בתחרויות, ריקודים של אותו ריקוד במקביל וכל 30 שניות מחליפים סגנון כאשר 3 הסגנונות שנבחרו הן סמבה, ואלס וצ'ה צ'ה והטריו שעלו הם:
  1. מתנאל וג'וליה
  2. סנה ולוטם
  3. חיים ונינה
הזוכים הם סנה ולוטם
ההבנה שלי בריקוד היא אפס. אני פשוט מסתכלת ונהנית. אפילו בורה כמוני הבחינה היום שמדובר בליגה אחרת, רמה הרבה יותר גבוהה.
ותגידו לי, רק אני חשבתי שרומי ואוראל עם הג'ייב שלהם הגישו את הריקוד הטוב ביותר?

ההבנה שלי בריקוד היא אפס. אני פשוט מסתכלת ונהנית. אפילו בורה כמוני הבחינה היום שמדובר בליגה אחרת, רמה הרבה יותר גבוהה.
ותגידו לי, רק אני חשבתי שרומי ואוראל עם הג'ייב שלהם הגישו את הריקוד הטוב ביותר?
לא רק את, אולם זה היה שלב קדם ובגמר ריקודים אלו לא נספרו לניקוד.
שימי לב, גם שרומי ואוראל הם זוג שרקד בעבר והיו אלופי הארץ, זה לא ציוות עכשווי כמו שאר הזוגות.
גם חיים ונינה רקדו ביחד בקרב המנטורים הקודם, אולם אין להשוות זוג קבוע שהשתתף בתחרויות רשמיות אליהם.

לעומק

Well-known member
מה שמפריע לי בתוכנית הזו.
זה שאין שם שופט ימני.

אההה, וגם אני אוהב ריקודים פריסטייל כאלו מודרנים

היא כנראה איזה סמאל קיצוני.
התוכנית הזו משודרת שנים.
ועד היום לא שמעתי אותה מגנה את חמאס. אה.
לי היא נראית מאוד ציונית וגם שוביניסטית למרות הצלחותיה הגדולות.
מצטטת חלק מכתבה שמצאתי בשלוף "אם קרה משהו אחרי 7 באוקטובר זה שהבנתי כמה אני ישראלית, אוהבת את המדינה וחושבת שזה המקום היחידי לחיות בו."

לעומק

Well-known member
לי היא נראית מאוד ציונית וגם שוביניסטית למרות הצלחותיה הגדולות.
מצטטת חלק מכתבה שמצאתי בשלוף "אם קרה משהו אחרי 7 באוקטובר זה שהבנתי כמה אני ישראלית, אוהבת את המדינה וחושבת שזה המקום היחידי לחיות בו."
פחחחחחח... ממתי את מאמינה לכל מה שכתוב בעיתון.
תכף גם תגידי שהיה קורונה

טוב לדעת:)
מעניין..
הצעת לו? למרות שזכה רק עפ"י ניקוד השופטים, לא זכה בשילוב עם הצבעת הקהל ומי שזכה הוא אמיר שורוש, חצי ערבי נוצרי :)
בינינו, הוא לא זכה בגלל נינה סול, זוגתו לריקוד שכבר זכתה בעבר ולא רצו שתזכה פעמיים וכראיה גם השופטת אנה ארונוב כשהתחרתה בתוכנית בגלגול הקודם שלה, זכתה רק פעם אחת למרות שהייתה הכי טובה בפער עצום מכולם.

למעלה