תחבורה ציבורית? לא בשבילי!אביתר ה C-5 השחורה
היא באמת שלךועוד משהו למה יש לה כל ך הרבה אנטנותואתה באמת נהג קטר
תחבורה ציבורית? לא בשבילי!
ראית מה זה? חובב רכבות ואוטובוסים(!) שקורע את הארץ בשתי(!) מכוניות זללניות בדלק (מתוכן אחת גדולה ושמנה במיוחד) ונוסע ברכבת ישראל רק כשיש נסיעות מיוחדות. ואביתר אולי יכחיש, אבל אני מכיר אותו מספיק טוב בשביל לדעת שזה לא ישתנה גם כשתפתח (אי"ה במהרה בימינו ואימרו אמן!) תחנת 'החאן' בירושלים. (ואלא אם כן הוא מסתיר משהו ממני, הוא עדיין לא הוסמך להיות נהג קטר, ואף לא ניסה עדיין להתקבל לקורס...)
נכון מותק ! שכחתי לרגע את הפיג'ותחבורה ציבורית? לא בשבילי!
ראית מה זה? חובב רכבות ואוטובוסים(!) שקורע את הארץ בשתי(!) מכוניות זללניות בדלק (מתוכן אחת גדולה ושמנה במיוחד) ונוסע ברכבת ישראל רק כשיש נסיעות מיוחדות. ואביתר אולי יכחיש, אבל אני מכיר אותו מספיק טוב בשביל לדעת שזה לא ישתנה גם כשתפתח (אי"ה במהרה בימינו ואימרו אמן!) תחנת 'החאן' בירושלים. (ואלא אם כן הוא מסתיר משהו ממני, הוא עדיין לא הוסמך להיות נהג קטר, ואף לא ניסה עדיין להתקבל לקורס...)
ה- C5 היא שלי ! חגגנו לה יומולדתאביתר ה C-5 השחורה
היא באמת שלךועוד משהו למה יש לה כל ך הרבה אנטנותואתה באמת נהג קטר
ה- C-5 בפיגוע בקו 20 !ה- C5 היא שלי ! חגגנו לה יומולדת
שנה לא מזמן ! אנטנות: כולה 3 פלאפונים, אחד מהם של אימי. אני לא נהג קטר ! המכונית לא שחורה ! צבעה כחול כהה אבל זה לא שייך לפורום זה. תודה ולילה מבורך ! שלך, אביתר.
הפיג'ו היא הבעיה כי היא זוללת דלקה- C-5 בפיגוע בקו 20 !
היא רואה גם דברים כאלה ! מגיעה לכל פיגוע באוטובוס ובהזדמנות זו נאחל לכולם שלא יהיו עוד פיגועים !! אינשאללה !
85-487-01ה- C-5 בפיגוע בקו 20 !
היא רואה גם דברים כאלה ! מגיעה לכל פיגוע באוטובוס ובהזדמנות זו נאחל לכולם שלא יהיו עוד פיגועים !! אינשאללה !
עוד לא. בקרוב. הוא כבר עשה טסט.85-487-01
האם האוטובוס הנ"ל מהפיגוע בקו 20 חזר כבר לשירות?
סיטרואןה- C5 היא שלי ! חגגנו לה יומולדת
שנה לא מזמן ! אנטנות: כולה 3 פלאפונים, אחד מהם של אימי. אני לא נהג קטר ! המכונית לא שחורה ! צבעה כחול כהה אבל זה לא שייך לפורום זה. תודה ולילה מבורך ! שלך, אביתר.
גם ב- C5 יש לעיתים תקלות..סיטרואן
אני חובב מכוניות סיטרואן - לא הרבה פחות מאשר רכבות! הורי רכשו סיטרואן BX 16 TRS חדישה בקיץ 85, הסיטרואן "נהרגה" כתוצאה מפריצת שריפה פתאומיתבתא המנוע במהלך נסיעה בקיץ 93. לאחר מכן רכשנו שני סיטרואן BX 16 TRS מודל 87 (אחד מהם אוטומטית), לפני כשנה וחצי נכנענו מול התקלות וההוצאות הרבות על התיקונים ועברנו לסוזוקי, אך הספקתי לנהוג בשניהם: הידני - נוחה מאוד לנהיגה, לעומת זאת, האוטומטית מאיצה כמו קטר 'בובו'.
C5 של אביתרה- C5 היא שלי ! חגגנו לה יומולדת
אכן ערכנו ניסוי גרירה במוסך תלפיותC5 של אביתר
אביתר, זכור לי שאמרת פה לא מזמן שגררת עם ה-C5 המדוברת אוטובוס מרצדס של אגד ושתראה תמונות מאירוע זה. אני כבר משתוקק לראותן!!! ומה עם איזה שרשור תמונות של אוטובוסי "אגד" לכבוד יום העצמאות???חג שמח!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.