אביתר בנאי

Mשינה

New member
אביתר בנאי

אחי הגדול תמיד אהב אותו ואני התחלתי לאהוב אותו לפני שנתיים מעולם לא יצא לי להיות בהופעה שלו ואני מאוד מאוד רוצה על אף החזרה בתשובה. הבנתי שהוא לאחרונה הופיע בצוללת אך הייתי במחנה קיץ. אז אם הוא מופיע איפשהו באיזור ירושלים - אנא תודיעו לי. חוצמזה - מה דעתכם עליו, ואם אפשר דעתו של כאלה שראו אותו אחרי החזרה בתשובה.

אביתר בנאי

לפי מה שהבנתי משלומי זו הייתה ההופעה האחרונה שלו לזמן הקרוב,אבל אני אשתדל לברר לך בוודאות. הוא הזמר שאני הכי מוקירה בישראל נכון לעכשיו,מבחינת אישית בעיקר אבל גם הרבה הרבה מבחינה מוזיקלית, אבל אני חייבת לציין שאני לא מכירה את האלבום השני שלו
.

BlackSheep

New member
היה בבארבי

ביום ראשון (הממ אחרי 12 שעבר...) נראה לי קצת חלוד הוא שכח את המילים כמה פעמים אבל הוא עדיין טוב ומצחיק!

lonely TearDrop

New member
עוד לא הייתי בהופעה

אני מפחדת שחוץ מהשינוי הקיצוני בסגנון המוזיקה שלו, ההופעות ישתנו לגמרי באשמת החזרה בתשובה... זאז אני לא יכולה לעזור לך אבל בכל מקרה הוא גאון מוזיקלי ואחד הגדולים שהמדינה הזאת זכתה להם

שינוי מוזיקלי?

הכוונה בין הדיסק הראשון לשני?. ההופעה לא הייתה שונה לכי תדעי הוא אפילו אמר אלוהים('יש אלוהים כל ערב'-בראשית) וגם שר את 'אקדח' למרות המילים שלו. איבתר היה ויהיה אחד האמנים הגדולים ולפי מה שאני שמעתי או ראיתי אין שינוי באביתר חוץ מכיפה סרוגה(בצבע אפור
). מומלץ ללכת להופעה שלו חוויה ענקית. לגבי הופעות בירושלים אני מקווה שזאת לא באמת ההופעה האחרונה לסיבוב אבל בטח יהיה עוד סיבוב הופעות וגם דיסק חדש.

lonely TearDrop

New member
אה וואלה הוא כיפה סרוגה?

אה אוקיי כי אני ממה ששמעתי פה בפורום כן הייתה מן צנזורה בהופעה שלו.. נגיד במקום של "אופס אני גומר" לזמזם כזה.. וכאלה דברים.. טוב נו.. אני אהיה ואראה... מתישהו

אביתר"הסטלן"בנאי

טוב קודם כל הדיסק הראשון שלו(שכחתי ת'שם)עם השיר שמתי לי פודרה, בקיצר,דיסק פשוט מצוין-שמצריך הרבה זמן להתרגל אליו,לא דיסק קל, אבל שירים כמו "תאטרון רוסי" "יש לי סיכוי" "כמה אלימות" "כלום לא עצוב" שירים אחד אחד-ע-נ-ק-י-ם, בקשר לחזרה בתשובה,אמנם אני לא מקורב לאביתר,ואין לי ביטחון ב100% במה שאני אומר,אבל לכל המודאגים-אביתר לא עומד להיות דוס ממאה שערים, הוא יותר בקטע רוחני,וכן כן בשבילו(ובשביל עוד הרבה)הדת היהודית זה קטע רוחני, יש אנשים שמגדלים שיער לובשים גלביות ונוסעים להודו להתחבר לרוחניות ויש כאלה ששמים כיפה על הראש מניחים תפילין ובשבילם זה שיא הרוחניות, מה גם שבן דודו של אביתר-אהוד בנאי,נמצא באותו קטע, חוץ מזה אפשר לומר שעלים ירוקים למינהם עשו את שלהם בקשר לאביתר :) אחלה זמר,שרק ימשיך ליצור מוזיקה הוא וכל המשפחה הכישרונית שלו

למעלה