אביתר בנאי בהופעה.

מישהי007

New member
אביתר בנאי בהופעה.

יופ חמישי בערב, אביתר בנאי נכנס ל"פיטריה" בקיבוץ דן, עולה על הבמה ומתיישב ליד האורגן. למרות שהגענו כשהאולם היה די מלא מצאנו מקום טוב קדימה, בדיוק מול האורגן. אני, שמכירה מעט שירים שלו- נאלצת לחכות בהתחלה 3-4 שירים עד שאביתר מתחיל לנגן שיר מוכר. "בראשית", "יש לי סיכוי", "הדוב והנחש" "כלום לא עצוב" היו שם, ועוד המון לא מוכרים. הוא ממשיך עם "כלום לא עצוב", שר את הבית הראשון ונתן לקהל להמשיך את השיר, כשהוא מלווה אותם ב"אואואו" מצחיק וחסר קצב. ממשיך בשירים של אחרים, "כשזה עמוק" של קורין אלאל ו"אצלך בעולם" של מאיר בנאי. בין לבין הוא עובר לגיטרה שלידו. אביתר מתחיל לנגן שיר, כשבאמצע הוא מוסיף קולות ליווי של תופים עם קול של שיהוקים וקפיצה פתאומית של אביתר בכל פעם. מאוד נחמד
שוב כמה שירים לא מוכרים, ואביתר מוסיף את "מתי נתנשק". ואז, בקטע של "הופס אני גומר, הופס היא לא הספיקה" הוא שוב נותן לקהל אפשרות לשיר. (ברגע זה ירד לי ולחברה האסימון, על פשר החלקים בשירים שהוא נותן לקהל לשיר) אביתר מסיים ב"ואיך שלא", סיום קצת לא מתאים לטעמי. הוא יורד מהבמה, והקהל מוחא כפיים להדרן. אביתר חוזר ואומר:"די עם הסדום ועמורה הזה". אני בטוחה שאחרי זה, כולם באמת הבינו שהוא חזר בתשובה
הוא ניגן שיר לא מוכר, ואז התייעץ בנו איזה שיר נוסף לנגן. צעקו "אבות ובנים", "תיאטרון רוסי" ואביתר אמר שהוא לא זוכר תווים לאחד ולשני שאין לו כוח. אז אני, צעקתי "ברוש"- ואביתר נעתר לבקשתי
(המיקום השתלם!) ואז לקול "אואואואו" שמלווה את סוף השיר אביתר צועק : "רק בנים!" אחר כך: "בנות!" ו"כולם ביחד!".. אפילו "לעצום עיניים!" ו"לחשוב מחשבות טובות" היה שם.. (הוא באמת אמר את זה
) וזהו. מבחינתי זה היה סיום נפלא להופעה לא מוצלחת מאוד, אבל בהחלט חביבה. אדם טוב, אביתר

lonely TearDrop

New member
די זה ממש מעצבן ..

מה שווה הופעה שלו בלי תיאטרון רוסי? זה השיר הכי טוב שלו לעזאזל, למי אכפת מאלוהים גם כן.. אוחח הוא בהחלט אדם טוב אבל הוא לא מתחשב בי! חח..

למעלה