אביר, פסיכית זה מחמאה?? יפה..לא ידעתי..
א אביר דרקון New member 25/8/04 #2 הוצאת את דברי מהקשרם . . . אמרתי " פסיכית כמו שאני מחפש " אז אם זה מעליב להיות (אולי) זו שאני מחפש . . . סורי : (
הוצאת את דברי מהקשרם . . . אמרתי " פסיכית כמו שאני מחפש " אז אם זה מעליב להיות (אולי) זו שאני מחפש . . . סורי : (
נ נערת היער השחור New member 25/8/04 #4 אביר, אתה מוכן לתת הסבר יותר מפורט בצורה יותר ברורה בדרך אחרת?
א אביר דרקון New member 25/8/04 #6 א ה ה ה לא ממש יכול אבל . . - זה מן ביצבוץ כזה שלרוב הוא עשב שוטה אבל את די ממש רוצה להיות בסביבה לראות אולי יצמח מימנו עץ גדול . . . ( מבינה )
א ה ה ה לא ממש יכול אבל . . - זה מן ביצבוץ כזה שלרוב הוא עשב שוטה אבל את די ממש רוצה להיות בסביבה לראות אולי יצמח מימנו עץ גדול . . . ( מבינה )
א אביר דרקון New member 25/8/04 #3 הוצאת את דברי מהקשרם . . . אמרתי " פסיכית כמו שאני מחפש " אז אם זה מעליב להיות (אולי) זו שאני מחפש . . . סורי : (
הוצאת את דברי מהקשרם . . . אמרתי " פסיכית כמו שאני מחפש " אז אם זה מעליב להיות (אולי) זו שאני מחפש . . . סורי : (
נ נערת היער השחור New member 25/8/04 #5 אביר, אתה מוכן לתת הסבר יותר מפורט בצורה יותר ברורה בדרך אחרת?