אביר טומאנגה

Dror Bar

New member
אביר טומאנגה

האם תוכלו לכתוב הסבר על אביר טומאנגה ועל משחק של הדמות הזו( נשקים, תכונות וכדומה). ההיתו מעדיף שבעברית

DDN

New member
סלח לי על הבורות אבל

מה זה "אביר טומאנגה"?

Dror Bar

New member
יכול ךהיות שטעיתי בשם אבל...

זה משהו כמו פלאדין הפוך- אביר רשע/ שחור. אני זוכר שקראתי עליו קצת פעם ואני חושב שקראו לו אביר טומאנגה או משהו כזה. מקווה שעזרתי לך לנסות לעזור לי

panters

New member
לא קוראים לזה נוקם או האביר הנוקם

או משהו כזה? ככה קראו לזה ב- D&D של פעם לא? גם בספרות נתקלתי בשם בצורה הזו. או אביר מוות ובאנגלית יש גם Dread knight שאני לא בטוח איך לתרגם (אבל אני לא בטוח שהכוונה לאותו הדבר)

JuffoWup

New member
אנטי פלאדין?

יש כזה באחד הספרים של ה- D&D הישנים... אולי בספרים של הקופסאות? (Boxed Sets

DDN

New member
אנטי-פלאדין זו המצאה של ה"מכשף

האחרון" השם שD&D נתנו לזה זה "נוקם". אביר מוות זה אחר לגמרי. יכול להיות שהתרגום של זה לעברית זה "אביר טומאה" אבל השם באנגלית למהדורה השלישית הוא "BLACKGUARD"

JuffoWup

New member
רגע, לא היה משהו כזה חוץ מב--

המהדורה השלישית? אני מדבר ספציפית בגרסאות קדומות יותר.

DDN

New member
וכתבתי,

בD&D מהדורה שנייה (הקופסאות) זה הופיע כ"נוקם"

JuffoWup

New member
נכון, אבל זה היה באיזה קונוטציה

של פלאדין ש: Turns over to the dark side לא? או שזה דמות נפרדת? לא זוכר מה היה בספר, ואני גם לא יודע איפה שמתי אותו...

The Evil Rabbit

New member
במו"ד

עשו את זה בתור מקצוע יוקרה, אבל עשו את זה מעורבב בתור 2 קונספטים: 1.פלאדין שTurns over to the dark side (כמו שאמר ג'אפווואפ) 2.פשוט לוחם מרושע עם יכולות מרושעות. ככה שזה היה שאתה לוחם מרושע עם יכולות מרושעות ועם אתה פלאדין לשעבר אתה יכול להמיר דרגות בתור פלאדין (לשעבר) ביכולות מקבילות (ומרושעות) אני אישית לעולם לא אשתמש באנטי-פלאדין (הפלאדין שTurns over to the- dark side) בעולם מערכה שלי כי זה נראה לי די מאולץ לעשות מקביל לפלאדין. כלומר, למה שמישהו בלי נטייה טבעית/קסומה לכך (ע"ע שדים+בני שטן במו"ד) פשוט ירצה להרוס כל ציביליזציה ויצורים תבוניים בלי שום מטרה? (שזה הקונספט של האנטי-פלאדין?)

panters

New member
אני מדבר על מהדורה שניה

של החוברות הטורקיז לוחם בדרגת תואר (9) יכול לבחור להשתנות ללוחם מסוג אחר אם הוא צדיק לפאלאדין אם הוא נטראלי לאביר ואם הוא מרושע אז לנוקם

DDN

New member
בגלל זה,

אביר הטומאה/נוקם (אני סולד מהביטוי "האנטי-פלאדין") יכול להתקיים בצורה הגיונית רק כשיש ישות של "רשע" בעולם. הסית' לדוגמא (לדעתי) הם סוג של "אבירי טומאה" (והג'דיי הם פלאדינים בהתאמה) הם לא בהכרח רוצים להרוס כל ציביליזציה ויצורים תבוניים, הם רוצים להיות בראש פירמידת השלטון כשהם השליט הבלעדי שעושה מה שהוא רוצה.

DDN

New member
תגובה מהירה

במו"ד מהדורת הקופסאות - בקופסא למומחה לוחם טוב היה יכול להפוך לפלאדין ולוחם רע היה יכול להפוך לנוקם שהוא הצד השני. במו"ד מהדורה 3 יש לך את "אביר הטומאה" שהוא מקצוע יוקרה, לא בהכרח פלאדין שעובר לצד האפל אבל היה יכול להמיר דרגות משם.

drall

New member
כן כן

אנטי פאלאדין , היה כזה דבר. ראיתי את התכונות שלו פעם באינטרנט או באיזה ירחון. חשבנו להשתמש בו בזמנו , אבל התיאור שלו היה תיאור שטניסטי אנרכיסטי כזה ככה שיתאים לנטיה של תוהו מרושע וזה לא הסתדר עם הכוונה שלנו לספח אותו לאל סדר מרושע. לא היה בקופסאות. אין בעיה לייצר כזה דבר , רק לשנות את הלחשים שהוא יכול להטיל לקללה במקום ריפוי וגירוש אלמתים להפוך להשתלטות. עליה בנקודות פגיעה כמו פלאדין רגיל

DDN

New member
עכשיו הבנתי מה אתה רוצה

. . .. בכל מקרה, זה סוג דמות שאני לא רואה ראוי למשחק על ידי שחקנים בקבוצה - מהסיבה הפשוטה - זו דמות לא קבוצתית בעליל. זו דמות שלא תבטח באף אחד, ואף אחד שפוי בדעתו לא יבטח בה. אם מטרתו של הפלאדין בחיים היא לדאוג לטוב בעולם, השומר השחור ירוץ לחבל ולהרוס. הוא לרוב ישתמש בנשקים שיגרמו הכי הרבה סבל לפני המוות, ירעיל את האורחים שלו, ישקר, ירמה, יבגוד וכו'.

Dror Bar

New member
אני לא רוצה לעשות עם קבוצה אלא נגד

לכן אני צריך את המידע

למעלה