אביר היגון

bartfun

New member
אביר היגון

אביר היגון אני אבירך הלבן עומד לצידך, נאמן שיריוני נוצץ וזורח אל מול אורך והאור טוב, והאור נעים, ופתאום שיריוני קל מאוויר, תחושת כוח משכרת, את ימי ולילותי ממלאת. זהו זמן חלום בו קסם ופנטזיה משמשים בעירבוביה, נותנים תקווה גם לאביר פשוט כמוני מהשורה. פשטתי מדי ועטיתי את גלימת המשוררים, כדי להביא לפיתחך את נשמתי החשופה ללא מעטה הגנה. ורצתי אליך להביא פרי ביכורים בת דמותך רחוקה והדרך אינה מתקצרת מתחיל להרגיש את החום הגובר ולרגע קט אור סנוורים לעיני חודר שקט עכשיו, הפוך על גבי כמו צב חסר אונים נעלמת מחיי כצפרירי הבוקר עת שמש עולה קם על רגלי, אך כבודי מסרב להתרומם דבק לאדמה, כאילו בחומה מנסה להתנחם אביר לבן, אביר שחור מחליף צבעי כמו נורה מהבהבת רגע לפני קיפוד פתיל חייה נאבקת להישאר באור חושך, אפלה וליאת הלכה.

טאKילה

New member
זיק אורך...../images/Emo79.gif

זיק אורך נודד אלי ריח של מרחקים מטייל בנשמתי פורם כמוס שכוח. , וגחליליות ערגותיך מנצנצות כאבני חן על יערות לבי מסוף עולמך עד סופי. , מתגעגעת!

שמים1

New member
דומם אלי מתוך הערפל ../images/Emo79.gif

רוצה לגעת בכאב לחוש אותו עד תום כדי שלא אכאב עוד. ללטף את ליבי ביקוד סערות לשיר לך את כל העצב הגואה בתוכי. רוצה ללקט לך פניני דמעותי, יזהרו אליך ממרומי רקיעים, ישתקפו אל דמותך היוקדת אלי מבעד לבשורת אביב. רוצה לאמר לך את כל המילים שלא הספקתי לאמר, את הסליחות שלא הספקתי לבקש. ואתה דומם אלי מתוך הערפל.

יערית 1

New member
בדממה

בליל כוכבים ביקשתי להושיט ידי אל בבואתך, לשלוח אותות חיבתי לאחוז ביומי השוקע. בעיניים מאירות, בעוד השחר בוקע ניצתה שלהבת אהבתי וחמדתי אותך בדממה. *שמים שירך ניפלא ונוגע עד מאוד

karmy66

New member
ראיתיך לראשונה

ראיתיך לאחר שנת-פרידה מהלכת מעט כפופה מכובד המשא פנייך נכחו למול שקיעה וידעתי היטב בלב כי שכחת טעם האהבה חסמתי נתיבך באברתי עצרתי אף את נשימתי עיניי למול עינייך וידעתי בלב היטב וידעתי בהרבה כאב כי שיבה זרקה בנשמתך חרצו עלובים בליבך השפלתי עיניי ביקשתי מפלט לייסוריי בושתי עד כאב נכלמתי במלוא הלב כי שכחתי אהבת-נעוריי היית עוגן לספינותיי כששבתי מרוט כמו כלב מנדוד במחוזות יגעים מכאב העברת ידייך בשערי הבאת מזור ליצרי ללבי למכאובי ואני הייתי שפל רוח וחיים לא הושטתי לה יד לעזרה כשעדת-כלבי-בר קרעו בבשרה ואפילו כשראיתי את שביל הדמם במחוזות מוכרים המשכתי באפסותי למחוזות אפלים

למעלה