אביר החרבות

ליויה

New member
אביר החרבות

שלום לכולם, רציתי לשאול לגבי קלף אביר החרבות- האם הוא מייצג שנוי בקצב ההתרחשויות, כלומר- כאשר הוא מגיע בפריסה במקום של עתיד, האם מדובר על תהליך בקצב מהיר? תודה על ההתיחסות.

תוסיפי קצת...

אם תכתבי את כל השאלה וכל הקלפים שיצאו יהיה יותר קל לעזור לך או לכוון לשאלה מתאימה

שאלה נוספת לגבי אביר החרבות

כאשר הקלף מופיע בדרך הפעולה שבה צריך לנקוט, האם המלצת הקלף היא להיות אקטיבי או פאסבי? בפירושי הקלפים באתר אלטרנט, לדוגמא, כתוב שצריך לתת גז ולהתקדם, ואילו באתר אחר (שכחתי את שמו) ההמלצה היא דווקא לחכות ולא לבצע פעולה עד שהדברים יתבהרו. מהו הפירוש הנכון?

ליויה

New member
תודה על ההתיחסות.

התכוונתי לשאול באופן כללי, כי לא כל-כך ברורים לי כל קלפי החצר. שאלתי לגבי קשר שיש לי עם קולגה בעבודה- קשר חברי (לא זוגיות), כדי להתאמן בקריאה. פריסת עבר-הווה-עתיד. עבר- מלכת המטות הווה- 2 גביעים עתיד- אביר החרבות הפרוש שלי היה- תחילת הקשר בינינו התאפיינה ברושם, show-off, והאמת שהוא הרשים אותי, ואני אותו (כנראה) ההמשך, כיום- מאופיין ביחס טוב של הערכה הדדית. העתיד לא כל-כך ברור לי, מה שבעיקר הרגשתי מהתבוננות בקלף היה תחושה של תנועה חזקה קדימה, ולכן שאלתי אם הקלף מדבר על קצב התרחשויות מהיר יותר. אשמח לשמוע פרשנויות נוספות.

אם הבנתי נכון,

זאת אומרת לדוגמא, בשאלה על אדם מסוים לראות את אופי הקלף המסמל אותו, נגיד קלף הממליץ לאקטיביות, ואז בהתאם לזה משמעות קלף אביר החרבות? אני דווקא הבנתי,שכאשר הקלף יוצא לי בפריסה אני מפרשת שאין דרך פעולה קבועה, צריל להיות רגיש למצב ולהגיב בהתאם, צריך להיות אקטיבי במידה, ופסיבי במידה, תלוי במצבים ספצפיים (מדובר בעיקר בשאלות כלליות כמו שאלות על עבודה, יחסים, וכו) . והשאלה שלי האם אפשר באמת לראות את זה ככה

רשף כשף

New member
מותר לראות מה שאת רואה

אין פה חוקים של כן ולא, הקלפים הם סוג של תקשור וכל מה שאת רואה בפריסה הוא נכון. אני רואה זאת אחרת אבל זה לא אומר שאת חייבת לראות באותה הצורה. אני רואה את הקלף כפעילות מאוד חזקה על פני השטח- ויכוחים, עימותים, דהירה קדימה מבלי לבדוק את מי דורסים בדרך... כאשר הקלף יוצא לי בפריסות, אני ממליצה להתנהג בצורה פחות אימפולסיבית. כמובן מאוד תלוי בשאר הקלפים שיוצאים בפריסה.

starot

New member
מציעה גם לראות

אותו כמו התנהלות חזקה קדימה תוך סכנה לפגוע במישהו אחר.

אביר החרבות

א ב י ר ה ח ר ב ו ת האביר שועט על סוסו בדהרה פראית המסמלת את שליטת יצריו בו. חרבו השלופה מונפת בידו בהתקפה מסמלת את ההתפרצויות המילוליות את נכונותו להשיב בחמת זעם על כל דבר. האדום המפוזר על בגדיו, שריונו, הגלימה האדומה המתנפנפת מעל צווארו. הכנפיים האדומים המזדקרים מקסדתו מסמלים את השליטה היצרית הגועשת בו את האש היצרית השולטת בכל מעשיו. קרעי העננים המגלים כי הרוח נושבת בחוזקה בשמים מסמלים את סערת מחשבותיו והמהירות בה הן חולפות בראשו. האדמה האדומה מסמלת את רצונו לבסס את תשוקותיו על קרקע המציאות. הוא מאבד את מטרותיו בדהרתו הפראית וברדיפתו אחר מחשבותיו המפוזרות והמבולבלות. קרעי העננים העפים ברוח השוצפת מסמלים דיבור מהיר ופזיז ללא שיקול דעת הפוגע באחרים. משמעות הקלף: אדם פזיז, נמהר, יש לו הרבה ידע לא ממומש. מבריק בשכלו. עסוק כל הזמן בדברים לא תכליתיים. דון קישוט. לפעמים אלים מילולית או פיזית. לא יציב. מבולבל. שוכח מהר מאוד את מטרותיו. חשיבה - פזיזה, מהירה, לא נשלטת, תוקפנות מילולית. רגשות - קרים ונצורים, תשוקות עזות, נדלק בקלות, כעסן. פעולה - פזיז, נמהר, לא משיג דבר, לא יציב, פוגע מאוד. הפרעה - כל הכתוב למעלה. כיוון שיצא לך 2 גביעים שמסמל חיוביות בקשר האביר לדעתי מסמל כי אם תזרמי בהתאם לתשוקותייך (רצונותיך) את עלולה להביא את הקשר לחוסר יציבות ונמהרות שתפגע בך. לכן לדעתי עליך להשאיר את המצב כמו שהוא, אל תקלקלי את המצב הנוכחי.

ליויה

New member
וואוו...

תודה על כל התגובות. בהמשך לדיון הקודם- אני נוטה לראות במיקום הקלף-"עתיד" לא משהו שבאמת יקרה, אלא יותר עיצה והכוונה ממה להמנע כדי שלא יקרה... אולי לכן גם נתקעתי בפירוש. תודה על התשובות המושקעות. בכל זאת מסקרן אותי להבין מה בין הקלף הזה (אביר החרבות) לבין למשל קלף 5 מטות, שמייצג גם הוא ויכוח/מריבה?

5 מטות = ויכוח ילדותי או לא רציני

אביר החרבות = דיעה נחרצת, תוקפנות, של היחיד. (דון קישוט)

תארתי לעצמי שהתבלבלת בשם :)

ושוב התשובה היא אותה תשובה - מאוד תלוי בקלפים השכנים בפריסה, במשמעות שלהם.

למעלה