אבירי שלטון החוק

אבירי שלטון החוק

רוני בר-און ומיכאל איתן חברו אל שאר המחוקקים ומגיני שלטון החוק כדי לחזור ולקבוע שתפקידה של הכנסת הוא לשמש עיר מקלט לעברינים! ושוב סרבו להסיר את חסינותו של חבר הכנסת גורולובסקי שביצע עברה שכחבר כנסת ספק אם יש חמורה ממנה - רמאות בהצבעת בכנסת. אחר כך הם מצטרפים למקהלת מגלגלי העיניים הנלחמים בשחיתות. לראות ולהאמין - זו היא כנסת ישראל, אלה מנהיגיה.

אישלום

New member
רוני בראון?

מאיפה אני מכיר את השם הזה? מזכיר לי משהו, זה לא זה שהשם שלו מתחרז עם חברון?

../images/Emo35.gif

חשבתי שאתם בשמאל הקיצוני צריכים לשמור על שרון וחבר מרעיו המושחתים כמו אתרוג.

אשרת

New member
מה חדש בזה?

אם תסתכל על רשימת האנשים שמתנגדים להסרת החסינות תמצא אותם במפלגות שבהם השחיתות והנציגות בכלא, הכי הכי גדולה.

אשרת

New member
הלוואי

שהשחיתות של הליכוד ושל ש"ס תגיע לרמה של מה שקורה בשינוי. כאשר לשינוי יהיה נציג בכנסת , תדבר. כאשר חברי המרכז של שינוי (מה שאין אגב) ינהלו לך את המדינה , תדבר. שחברי כנסת של שינוי יחלקו ג'ובים על ימין ועל שמאל, תדבר. עד אז... כתם הבושה דבק בעיקר במפלגות הימין.

אשרת

New member
יחסית לדרעי, שרון, נתניהו, פרס

בנזרי - הם באמת מלאכים. מה גם שעד כמה שאני יודעת נגד פרציקי לא הוגש כלום. ולגבי פורז.. כמו שזה עלה לכותרות - כך זה גם ירד. סתם בועה תקשורתית ותו לא. מה גם שלא דובר בכלל על תקציב מדינה, לא דובר על הסרת החסינות לאחד משני חברי הכנסת הללו. שזה יגיע למצב הזה, תחזור. אגב, פרציקי כבר לא חבר שינוי.

למה פריצקי לא בשינוי?

הרי הוא לא עשה כלום... נכון? לא הגישו נגדו כלום וגם נגד שרון ונתניהו לא הגישו כלום! אז פעם הבאה שאת מוציאה דיבה תחשבי טיפה

אשרת

New member
הוא לא בשינוי.

העיפו אותו משם בבעיטה, ופה אין לך ממש על מה לריב, אוקי? אתה יכול גם להכנס לאתר הכנסת ולחפש את פריצקי ולראות לאיזו מפלגה הוא שייך, בטוח שלא לשינוי. תקשיב, אני לא מעריצה גדולה של פורז, וזה בלשון המעטה. אבל הסיפור הזה - יותר מדי מסריח, ולא מצד פורז כנראה שיש פה נסיון עלוב לסגור חשבונות מתוך מפלגת שינוי. זה הכל. מסריח לחלוטין, אבל ספק אם יש פה מעבר לסירחון.

עבריינות שלטונית היא אותה עבריינות

שלטונית. מה את בעצם אומרת? שפורז לא אמר את זה? לפי הנימה של הודעותיך נראה כי את, וכנראה כלל אנשי שינוי, לא מסוגלים לגנות את השחיתות הגואה במפלגתכם בגלל האגו הנפוח, ובזה אתם לא שונים מאנשי הליכוד והעבודה.

אשרת

New member
אני לא טוענת כלום.

ברור שעבריינות שלטונית היא אותה עבריינות ולא משנה איך תצייר אותה. אבל יש רמות שונות של שחיתות. אין מה לעשות. אתה חושב שמה ששרון עשה לעומת מה שלכאורה פורז עשה זה אותו דבר? אתה בכל יודע על אילו טיסות מדובר? אתה שמעת את כל הקלטת? אתה מעורב בכל האנטריגות הדוחות שרצות שם? אני מניחה שאתה תשיב על כל השאלות הללו בשלילה. אני לא חושבת ששינוי חפה משחיתות, ואני גם לא מכירה חבר שינוי שחושב אחרת, ואתה יודע מה - אני גם לא חושבת שפוליטיקה ושלטון יכולים להיות נקיים לחלוטין משחיתות- איפה שיש כוח , עוצמה וכסף שם גם תמצא את כל זה. אבל הכל עניין של מידה, ושינוי עדין (ואני גם מאוד מקווה שלא) לא הגיעה לרמות של העבודה, ליכוד וש"ס.

למעלה