אבירי סולאמניה או לא?

La Gamba

New member
אבל זה לא עולם הבלגריאד!

סיפורו של עולם הזה כבר הסתיים. אתה יכול לכתוב עוד סיפורים בעולם הזה. אבל זה לא ימלא פורום שלם. (דרך אגב, תירגום זו אומנות). אין שאר העולמות, העולמות האחרים אינם העולמות של הבלגריאד! כך שזה לא מצדיק את שם הפורום. אם אתה רוצה לכתוב סיפור לחך חפורום סיפורי מד"ב ופנטזיה. אני אומר לך שיש ספר שמתחיל ובעצם מתרחש בו משהו ב8500 לפני החורבן.

הלדין

New member
זה ביזבוז זמן.

יש אתר בעברית בשם "האח האחרונה" שיש בו פורום בנושא ´שיר של אש ושל קרח´ ולפורום הזה מלאו לאחרונה תשעה עמודים.(טוב, מחכים ל-"משתה לעורבים")

לא יודע מה איתך אבל אני מאוד

אהבתי את הסידרה למרות שהיא פשוטה ומוצפת הידע בתוכה מרמז מאוד ומגלה זה היה ברור שג´ון שלג יהיה בינהם ויהרוג את חצי היד הזה ואם זה אתר ולא פורטל אז אין פלא למה הוא שומם כל כך! פורום כמו זה שהוא בתפוז שהרבה גולשים בתפוז הרבה מאוד אנשים יש סיכוי טוב יותר למלא דפים

הלדין

New member
אני אוהב מאד את הסדרה

אנשים שבאמת אוהבים את הסדרה יעשו את טיפת המאמץ ויחפשו את האתר במנוע החיפוש של הפורטל. הסדרה מכילה הרבה מידע שארוג בצורה מעניינת. החלקים המעניינים ביותר כמובן הם החלקים שלא מסופרים.(בעיקר פרטים עלומים כמו מדוע הופר האיזון בין העונות ודברים כאלה)

אני מאוד אוהב את הסידרה

אבל זה לא מונע מימנה להיות מעצבנת כל כך! הסופר בכוונה ניסה לעצבן את מי שקורא אישית? לא הייתי מסוגל לקרוא בפעם השניה את הקטעים של סנאסה! זה שיעמום כל כך גדול! היו הרבה קטעים לא חשובים ולא מעניינים אבל אתה טועה למה האיזוו הופר? זה לא השאלה המעניינת אני שאלתי מעל 700 שאלות שונות שאין עליהם תשובה בינתיים ב5 הכרכים השונים שיש בעיברית ובאנגלית (רק שלוש )

גם אני אוהב את הסידרה הזאת

אבל זה לא מונע מימנה להיות מעצבנת כל כך! הסופר בכוונה ניסה לעצבן את מי שקורא אישית? לא הייתי מסוגל לקרוא בפעם השניה את הקטעים של סנאסה! זה שיעמום כל כך גדול! היו הרבה קטעים לא חשובים ולא מעניינים אבל אתה טועה למה האיזוו הופר? זה לא השאלה המעניינת אני שאלתי מעל 700 שאלות שונות שאין עליהם תשובה בינתיים ב5 הכרכים השונים שיש בעיברית ובאנגלית (רק שלוש )

הלדין

New member
בסדר!

לך לפורום של אתר "האח האחרונה" ושאל את ה-700 שאלות שיש לך. יש שם כבר קהילה קטנה של חובבי "שיר של אש ושל קרח" וחלקם גולשים בפורומים הבינלאומיים ואולי הוא ראו תשובה לשאלה הדומה לשלך. לדעתי, הקטעים היחידים שמעיקים הם הקטעים עם דאינריז. קודם כל, הם מנותקים מכל מה שקורה בווסטרוז. שנית, היא המממ... ראויה למוות? התנקשות? הרעלה? לחיים? היא ניחנה באופי מתקתק כזה שרוצה להשביע את כולם בזמן שהיא מנסה לקדם את חלומות אחיה המת ולהיות מלכת(?) ווסטרוז.(סאנסה היא לא דמות ראשית. אולי תצליח לשכנע את הסופר להרוג אותה)

Elf Demon

New member
../images/Emo45.gif

למה? לא יודע סתם נראה לי שיהיה נחמד שיהיה לבלגריאד פורום. ושלא לא תביני אותי לא נכון אני מאוד רוצה!!! חוץ מזה עדיף שזה יהי לא רק על בלגריאד אלה גם על מלוריאן והאחרים!!!

Elf Demon

New member
חוץ מזה יש יל שאלה..

יש אתר בעיברת על בלגריאד ומלוריאן??

La Gamba

New member
תקשיבו, זאת סדרה טובה, אהבתי אותה

אך מה יש לעשות בפורום שלה? מדובר רק על 12 ספרים, סדרה שלא מתחדשת, שהכל בה סגור. מילא כישור הזמן, כי זה עדיין נכתבוזה יותר גדול. אהללמה לפתוח פורום סתם? אני ממליץ לא לפתוח את הפורם הזה.

Ophel McNeil

New member
ארג. ../images/Emo123.gif../images/Emo108.gif

עכשיו אתה באמת בגדר מטרד. מה באמת אכפת לך שיפתח פורום?! איך זה יפריע לך לנשום?! שוב - אתה לא רוצה לתמוך, אוקי. אבל למה אתה מנסה להרוס, למה?!

La Gamba

New member
תקלטי, אני לא בעד הפורום הזה

ואני מסביר למה, ואני אענה לכל טענה עד שייגמרו לי התשובות!

אתה באמת לא מבין גמבה

כנראה שפיקששת לגמרי את החלק הזה בספרים אז בוא ונברר עכשיו אתה תעבוד על ליצור קשר אם הסופר דיוויד אדגינס כי אולי בגלל שכמו במלא ספרים אחרים (במיוחד רומח) מילה אחת במקום הנכון שנכנסת כל כך יפה לסיפור יכולה לפתוח סידרה חדשה לגמרי! הנבואה אמרה שיש עוד עולמות רחוקים מאוד מאוד מאוד גם החוזה מקל מה שלא יהיה שמה סיראדיס הזאת חישבה את הזמן במדוייק (מסכנה מאוד) יודעת שיש עוד עולמות אפשר לעשות סיפורים עליהם בעולם של דיוויד אדגינס! אל תגיד שזה תקוע לגמרי! כמו שלא היה לכותבים מה לעשות אז עשו "אגדות" חזרה בזמן מלחמת הנשמות ועוד הרבה ספרים מהצד שלא קשורים וחשובים בכלל וכמה שיש בהם סתירות אפשר לעשות עוד עולם ביקום

Ophel McNeil

New member
אבל למה אתה לא בעד הפורום?! ../images/Emo108.gif

מה יפריע לך שהוא יוקם?! זה מה שאני מנסה להבין. איך קיום הפורום יזיק לך?!

arifell

New member
העובדה שהוא קיים תציק

כמו שמאות, אם לא אלפי, שנים הציק לבני האדם שאנחנו לא יודעים ממה עשוי הירח...

אתה טועה ליתר דיוק

זה לא רק הירח! ליתר דיוק זה בכלל לא הירח שהציק זה העולם עצמו והכוכבים שהציקו בכל מקרה זה לא נראה ממש משנה למישהו העובדה שהוא קיים תציק לך (ולעוד כמה וכמה) אבל לי זה לא יציק אולי אני אפילו יכנס פעם או פעמיים לשם (כמו שאני לא בפורום שח-מט או עולם הדיסק ועוד פורומים) אבל זה לא יציק לכולם!

אני אולי יבוא לבקר

אבל אישית? לא נראה לי שיש ממש מה להגיד כאילו הוא צודק שזה סיפור מקסים אבל תקוע כאילו הכל נעלם זנדרמאס האבן האדומה ילד האופל "רוח הנבואה" וגם ככה ילד האור ורוח הנבואה הכל נעלם חוץ מהאבן של בלגריון ככה שמה יש לספר? בעצם את יודעת משהו? אם את עושה פורום אז תעשי בפורום סיפור חדש רוח הנבואה של בלגארת ובלגריון לא סתם (זה ברור ממש עכשיו!) אמרה שבעולמות אחרים לגבי אנשים אחרים הוא עשה "טובה" שהרג את טוראק אם את מבינה כנראה הסופר "יעבור" עולם לעולם אחר אנשים אחרים אולי עוד גזעים של תבונות וסיפור אחר כזה או אחר ואם את מבינה הוא מעולם לא אמר שפה זה נגמר ככה שיכול להיות המשך פתהומי כדי לעקוב

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

כאן אנחנו חוזרים לרעיון ישן שלי. לעשות פורום פנטזיה. רק פנטזיה. בלי מד"ב. בפורום מד"ב ופנטזיה הם כמעט ולא מקדישים זמן לפנטזיה. לכן: רוצים לעשות פורום על אדינגס, רוצים על "שיר של אש....", רוצים על "מחזור כישור הזמן". על רומח כבר יש וזה די מצליח אז לא שווה לפרק, אבל אולי כולכם תתאחדו ותעשו פורום כולל של פנטזיה? על הנושא הזה אף אחד לא יוכל להגיד שהוא צר וסתום.....

הבעיה בפורום פנטזיה תהיה...

שהוא יהיה מורכב ברובו, אם לא כולו, מויכוחים על איזו סדרת פנטזיה היא הכי טובה, למה טולקין אבי הפנטזיה או לא, וכו´. לעומת זאת בפורום נפרד ניתן לדון לעומק בסדרה אחת- מה שלא יתאפשר בפורום פנטזיה בו בכל נושא עמוק על סדרה מסוימת יעירו אנשים שלא אהבו את הסדרה מדוע היא אינה טוב ושוב יתפתח ויכוח על טוב או לא טוב, במקום שהויכוח יהיה על עד כמה טוב...

למעלה