אביעד ביקש ממני

tiki tiki

New member
אביעד ביקש ממני

להכנס לפה ולכתוב את אומנות השרשור. so, הנני כאן. :) בבקשה: איך לשרשר? זה פשוט וקל! אז ככה, נתחיל מ"מהו שרשור?" ----------------------------- שרשור הוא הוספת תגובה להודעה שקראת בצורה שההודעות "קשורות" אחת לשנייה ומופיעות כקבוצת הודעות אחת. זאת בניגוד לשתי הודעות שמופיעות בנפרד. איך משרשרים ? ------------- בואו ניקח לדוגמא את הגולש "לביאיסט" שנכנס לפורום ונתקל בהודעה של הגולשת "אלעדית" שעוסקת בנושא שכבר עסקנו בו מספיק בפורמנו הקט, שמירת נגיעה. לגולש התמים שלנו יש הרבה מה להגיב להודעתה של האלעדית ולכן הוא לוחץ במסך שבו מופיעה ההודעה על הכיתוב "הוספת תגובה", ככה ההודעה משתרשרת להודעה אותה קראת ולא נפתחת בתור הודעה חדשה. מתי משרשרים ? ------------- לשרשר משרשרים באחד מהמקרים הבאים: 1. הנושא שעליו אתה רוצה לכתוב כבר מופיע בעמוד (וזה לא חשוב אם זה מופיע בתחתית או למעלה, ועם יש הרבה הודעות בשרשור או לא). דוגמא: נכנסתי לפורום וראיתי הודעה "סמנכ"ל מחוז צפון נסע לבקר את ערפאת" ובדיוק נורא מתחשק לי לכתוב שגם אני הולך לביקור אצל ערפאת, ואני אפגוש שם את הסמנכ"ל, אז משרשרים. 2. נכנסתם לפורום ומתחשק לכם לברך לשלום את כולם ולספר כמה נחמד היה לכם היום, חפשו נא את מי שעשה זאת לפניכם, ושרשרו. 3. מצאתם תמונה פצצתית שאתם רוצים לחלוק עם כולנו, חפשו את מי שעשה זאת לפניכם ושרשרו. דוגמא: מצאתם תמונה של הקומנרית שלכם בתחפושת בין לאדן- ומתחשק לכם לחלוק אותה איתי ? חפשו את השרשור הלא-רציני הקרוב ביותר לאזור מגוריכם ושרשרו. למה בכלל צריך לשרשר? למה את מבלבלת לנו את המוח ? ------------------------------------------------ כיום במערכת הפורומים של תפוז יכולות להיות בעמוד אחד רק 15 הודעות ראשיות. ואם כל אחד יפתח הודעה ראשית ולא ישרשר, אז הודעות של אנשים אחרים פשוט יעברו לעמודים אחרים ויהיו לא רלוונטיות. איך מבינים איזו הודעה שורשרה לאן? ------------------------------ הודעה שתשורשר להודעה אחרת, מופיעה טיפה שמאלה מההודעה המקורית. ככל שההודעה יותר רחוקה מההודעה הראשית - ככה היא תהיה שמאלית יותר בעמוד. אם יש תגובה כלשהי להודעה הראשית שאליה נוספו 15 תגובות - ההודעה הבאה שתשורשר להודעה הראשית תופיע בקו ישר עם שאר ההודעות ששורשרו להודעה הראשית, אך מתחת לתגובות שלהן. מקווה שפתרתי לכם את כל סימני השאלה (???) ואם לא, אתם מוזמנים לשאול. (מצורפת תמונה להמחשה)

ואי כמה שזה היה נחוצ....../images/Emo11.gif

בס"ד ממצב אליש??

tiki tiki

New member
חח יאללה קפצי לבקר

בואי לעזור בקיטנה...אבל בשלי חח לא בשל בנ"ע

אוף!

בס"ד אני רוצה להספיק לקפוצ עוד לפני שאני נוסעת לפולין... אבל לפי מה שנראה לי עכשו אין לי ממש מתי...
חיחיחיח הקייטנות בעפולה.... חיחיח הנשה שדמית לא רכזת...

tiki tiki

New member
יאאא את נוסעת?

מתי? חחח וואלה היא לא? האמת הקיטנה של הסניף לא נראה לי שתלך משו השנה, כל המדריכים כבר מדריכים בקיטנות אחרות.../= אמרו נורא מאוחר שיש קיטנה.

כן...

בס"ד עוד חודש...פחות... חיחיחי כן, היא לא רוצה להיות רכזת... גם בגלל שבנ"ע שוב נזכרו מאוחר... וגם בגל העובדה שרוב החבר'ה כבר מדריכים בקייטנות אחרות...

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

אליששש... אין כמוך לאומנות השירשור ;)

tamarhp

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

אליש!!!! בזאת מוענק לך תואר - "אומנית השירשור של הפורום" בטקס תפוח הזהב :)

tiki tiki

New member
יששששש../images/Emo9.gif

תודה תודה, אני רוצה להודות להוריי שהביאוני עד הלום...

למעלה