אביליפיי

אביליפיי

זהו..נגמרו הדוגמיות של הרופאים (שנה נהננו מחפיסת ה"דוגמא לרופא" ) ..עכשיו צריך לשלם את הסכום המטורף הזה !
הבנתי מהרופאה כי הFDA אישר התוויות נוספות לתרופה וייתכן שביטוח הראל יאשר את ההחזרים עליו.
מישהו כאן הצליח להשיג החזר כלשהו על האביליפיי ??

אביליפיי - תרופה חדשה יחסית בארץ

אנו פועלים ממש בימים אלו יחד עם היועצים הרפואיים של העמותה להרחיב את ההתוויה גם לטיפול בטוראט - ראי התייחסות רחבה גם כאן.

אני ממליצה לפנות לרופא המחוזי עם מכתב מהרופא שרשם את ההמלצה לתרופה (ורצוי שזה יהיה פסיכיאטר).
יכול להיות שיש סיכוי שיאשרו לכם השתתפות.
אם לא יאשרו לכם - צרי עימי קשר וננסה לחשוב איך לקדם את זה.

את מתכוונת לקופת החולים ?

אני חשבתי לפנות להראל בעניין - הביטוח הפרטי.

בכלל לא העלתי על דעתי שיש סיכוי שקופת חולים יסכימו לזה. - אעשה זאת כבר ביום א' בבוקר.

התייעצתי עם אחד הפסיכיאטרים המובילים בארץ אשר הוא חלק מהוועדה המאשרת/מייעצת . קשה לו להאמין שזה יקרה ומבחינתו ...לא בטוח שזוהי התרופה
הכי טובה .

כל עזרה שתצטרכו בהצגת המקרה של הבן שלי ...אשמח לעזור !

תודה
נורית

ברור!!! קודם לבדוק בקופת החולים

ובעיקר להביא חוות דעת שהתרופה עושה את העבודה ועוזרת ביחס לתרופות אחרות.
נכון שיכול לעלות קושי - בייחוד אם הילד לא נטל תרופות אחרות בעבר.
בכל מקרה = תמיד שווה לנסות קודם בקופת החולים.
כמו כן - אשמח לקבל במסר אישי את שמו של הפסיכיאטר עימו התייעצת.

DBZ3

New member
אביליפי

הי נורית, יש לנו נסיון רב שנים (8 שנים ) עם אביליפי. תרופת קסם מבחינתנו - התיקים ושאר ירקות נעלמים ב 95 אחוז בהשפעת מינונים מאוד קטנים של התרופה. (3.5 מ"ג, למרות שההמלצות הראשוניות היו גבוהות הרבה יותר). בידקי בקישורים ובמיילים שונים במהלך השנים.
לפני כשנה סוף סוף התרופה הוכרה על ידי קופת חולים כמאושרת לסכיזופרניה דבר שפתח דלת גם לנו הטורטניקים לקבל החזרים כספיים.
הדבר אפשרי לפחות בקופת חולים מאוחדת.
במידה ותצטרכי ליבא באופן אישי במחירים הבאמת מטורפים - לידיעתך יבאנו 7 שנים דרך בית מרקחת שור טבצניק. עלות כדורים גדולים (15 ו- 20 מג ) זהה לעלות כדורים קטנים (5 מג) - ולכן עדיף לרכוש את הכדורים הגדולים ובשור טבצניק מחלקים אותם לקפסולות בגודל הרצוי על פי מרשם הרופא. זה יכול להוזיל את העלות לרבע מהמחיר המקורי.
צרי איתי קשר ישיר אם את מעונינת בפרטים.
רק בריאות
DBZ3

למעלה