אבידה

KallaGLP

New member
אני מבקשת לעצור בזאת את ההתנצחות המיותרת הזאת.

כל מי שכתב כאן, כתב כדי לעזור לך. ובכל מקרה התגובות ששניכם נגררתם אליהן ממש לא במקום וכל תגובה נוספת המכילה ירידה לפסים אישיים תימחק.

kukac731

New member
המטרה הראשונה שלי היתה...

למצוא את כלבתי שאבדה לי ותו לא.
ההתנצחויות לא היו מטרתי. ההפך, הלינקים השבורים או הלא מעודכנים נכתבו על ידי בכוונה שאותו אדם ידע זאת - כדי שלא יתן למישהו אחר.
וזה אומר שאם, חס וחלילה, כלב/ה אחר/ת י/תלך לאיבוד ובעל הכלב לא יבזבז זמן יקר על לינקים לא נכונים.

בכל אופן, אם כבר כתבתי רציתי לעדכן ולומר שמצאתי אתמול, במזל טוב, את כלבתי בריאה ושלמה ואני מקווה שתמיד יהיה סוף טוב לכל בעלי הכלבים שאיבדו את כלבם.

KallaGLP

New member
אף אחד לא אמר שהייתה לך כוונה רעה

כשאמרת שחלק מהלינקים לא תקינים (אף על פי שהגולש הזהיר מראש שלא בדק את הלינקים וגם אינו מחויב לעשות זאת), ובשלב זה התגובה שקיבלת ממנו הייתה אדיבה ואף כללה המלצה נוספת על אתר מצוין. אך משום מה טענת שהגולש המדובר מגיב בכעס, אף על פי שאישית לא ראיתי כל זכר לכך, ומשם הדברים התגלגלו להתנצחות אישית מכוערת ומיותרת משני הצדדים, שאין לה מקום בפורום הזה.
אך בכל מקרה, הגיע הזמן לשים לזה סוף. זה כבר ממש לא משנה מי התחיל, מה שמשנה זה לא להמשיך. הכלבה נמצאה וזה מאוד משמח ומגיע לך מזל טוב. אני באמת מאמינה שאפשר כבר להניח את כל העניין הזה מאחור ולפתוח דף חדש וחיובי יותר.

kukac731

New member
אני לא מצטדקת אם זה מה שחשבת

אם לא מצאת אישית שהוא מגיב בכעס אין זה אומר שזה כך.

אם לי היו מעירים על טעות - לא הייתי צרת אופקים וברור שלא הייתי שוכחת לומר תודה שמעירים לי על טעותי.

ובכלל, אם הוא אמר זאת מה הבעיה אם חזרתי על דבריו. אין לו שום סיבה להתחרפן

אך באמת מה שהכי חשוב זו כלבתי ותו לא

KallaGLP

New member
אני לא חושבת שאת מצטדקת, אלא שאת ממשיכה לנהל ויכוח מיותר.

מבקשת שוב לסגור את הנושא.

kukac731

New member
אולי כל מי שכתב פה רצה לעזור

אבל אם אני רואה שאתר מסויים כבר לא קיים או שחלק מהלינקים שבורים האם זה סיבה לשבור את כל הכלים ולהתלקח? אני לא חושבת כך.
הוא לא יצר את האתרים והם לא בבעלותו כך שאין סיבה שיתנהג כאילו הוא נפגע מכך.
האם זה לא בסדר לתקן מישהו במידע שלא היה לו עד כה? ומדוע לא? אין נלמד אחרת? פה זו השעה והעת לעשות. זהו פורום - כלומר אף אחד פה לא יודע הכל ולכן שואלים שאלות אחד את השני.

kukac731

New member
לא מעודד הערה שלך

אני מספיק דואגת בדיוק בקשר לנקודה הזו.

למעלה