אבידה גדולה

9ball master

New member
אבידה גדולה ../images/Emo16.gif

עולם הביליארד מתאבל על סטיב מיזרק (the Miz) שהלך היום לעולמו לאחר שהיה בתרדמת מספר חודשים כתוצאה הסיבוך של שבץ. סטיב היה אלוף ארה"ב ב straight pool 4 שנים רצוף מ 1970 ועד 1973 ואלוף ארה"ב ב 9ball לשנת 1978. סטיב נכנס ל"היכל התהילה" של ענף הביליארד בשנת 1980 והיה האיש הכי צעיר שנכנס למועדון מכובד זה. בשנת 2000 הוא נבחר ע"י המגזין Billiard Digest כשחקן ה-6 הטוב ביותר של המאה. סטיב יזכר גם בזכות סדרת הפרסומות שהוא עשה לטלויזיה עבור miller light וכן שימש כיועץ המקצועי של הסרט "צבע הכסף". עוד אחד מגדולי המשחק מצטרף למועדון הביליארד הגדול שלמעלה... תנחומים למשפחה.

O f e r P e e r

New member
ענק ביליארד...

אחד הבחורים היותר מצחיקים שפגשתי... פשוט צחוק מהלך... יהי זכרו ברוך.

9ball master

New member
מחווה ל MIZ

המכה הבאה קיבלה את השם just showing off לאחר שסטיב מיזרק ביצע אותה בפרסומת טלויזיה של בירה (מילר לייט) המכה נהפכה למאד מפורסמת ופופולרית מאד מאז וכל מי שמתעסק ב trickshot עושה אותה בכל הזדמנות.... בתמונה רואים את סידור הכדורים (יש גם תמונת תקריב שיהיה יותר קל...) המיקום המדוייק עלול להשתנות בהתאם לשולחן ויש "לשחק" עם המיקום המדוייק. את ה-1 יש להצמיד לדופן במרחק של חצי כדור מפינת הכיס האמצעי את ה-10 יש להצמיד ל-1 עם קצת זוית לכיוון הכיס האמצאי הנגדי (ראו קו מקביל כחול) את ה-3 יש למקם כמה שיותר קרוב לקצה העליון של הכיס האמצעי אבל כך שהוא עדיין יוכל להכנס לכיס, יש למקם את הכדור במרחק קטן מקו הדופן. את ה-13 יש להצמיד אל ה-3 אם מעט זוית כלפי מעלה את ה-2 יש להצמיד אל ה-13 כך שמרכז שני הכדורים יעמדו בקו ישר מול הכיס הימני העליון את ה-8 יש למקם באמצע פתח הכיס הימני התחתון. את הלבן יש למקם במרחק של כ 50 ס"מ מהפינה של הכיס האמצעי ובמרחק של "כדור" מהדופן יש להכות עם סיבוב שמאלי עליון. מה יקרה? ה-10 וה-3 יכנסו בכיס מס' 1 ה-1 יכנס לכיס מס' 2 ה-13 יכנס לכיס השמאלי העליון (ללא מספר) ה-2 יכנס לכיס מס' 3 הלבן ילך לפי המסלול האדום ויכניס את ה-8 בכיס הימני התחתון בהצלחה
אם מישהו הולך לנסות אותה אז לא להתיאש, זוהי מכה קשה שמצריכה שולחן טוב וישר וכדורים טובים

Anin17

New member
קשה לי לראות איך 10 נכנס לכיס מס' 1

ו-13 לעליון לא מסתדר לי
כל הכבוד על ההשקעה הדפסתי וכבר ביום ראשון אני הולך לנסות

D j B a M b A

New member
תודה על ההשקעה...

יש מצב שאתה מביא לנו עוד טריקים כאלה לפעמים..? זה מאוד מעניין אני אוהב לנסות דברים כאלה

9ball master

New member
יש מצב....

הכנסתי את המכה כמאמר לתת קטגוריה חדשה שנקראת Trick shots תחת קטגוריית טיפים אני אביא מידי פעם עוד דברים מעניינים.....

9ball master

New member
אמנם....

מייק מאסי עשה את המכה הזאת על שולחן סנוקר 12 פיט עם שינוי קטן אבל מייק זה מייק ואף אחד לא יכול לעשות מה שהוא עושה... ה-10 פוגע ב-13 ואז נכנס לכיס מס' 1 לאחר שה-3 נכנס אליו ה-3 וה-2 לא נותנים ל-13 ללכת לשום מקום אחר מלבד הכיס השמאלי העליון... שכחתי לציין שיש לפגוע עם הלבן ב-10 בשליש כדור כמובן שמהירות המכה תשפיע על איך הכדורים ילכו ועל הזויות, תנסו מספר פעמים עד שתגיעו למהירות הנכוה עבור השולחן. אין לכם מה לנסות את זה על שולחן סנוקר.... רק שולחן פול ורק שולחן פול איכותי ומפולס...

9ball master

New member
אם כבר מזכירים את מייק....

מייק מאסי מסדר את המכה הזאת משני צידי השולחן כמו מראה רק בלי השחור, כלומר 10 כדורים סך הכל ואז הוא בוחר מישהו מהקהל ועם שני כדורים לבנים שניהם נותנים את המכה בו זמנית וכל הכדורים נכנסים לכיסים מבלי שיהיו התנגשויות בדרך....

D j B a M b A

New member
הנקודה על הכדור הלבן....

מסבירה איפה צריכים לתת את המכה בכדור?

9ball master

New member
הנקודות האדומות

על הכדור הלבן הן רק להראות שמדובר בכדור הלבן.... הציור שנמצא בצד שמאל של השולחן (ומצורף גם כאן) מראה היכן יש להכות בכדור הלבן (הקו זה השולחן)

למעלה