אביב

danielevy

New member
הצל קצת מוזר לי

והחניה של המכונית השניה לא משהו
בסה"כ

dafnaleh

New member
תראה,

נראה שהיה קשה להיכנס בין שתי המכוניות האחרות. עבודה יפיפיה!

מתלהב

New member
מקסים! הצבעוניות וכל זה..

והמכוניות משעשעות גם הן. אבל, למרות הפורמט, אני מניח שזה לא מיועד לעכבר..(או שתמונת ראי דווקא כן?)

מסכים, מקסים.

הצל של הילדה נראה משונה קצת, בעיקר בהשוואה לצל של הפחים (בעיקר בגלל הזוויות השונות). והמשחק של הקוווים בריצוף מעניין, אבל אני לא בטוח שזה עובד טוב. נ.ב: מה עלה בגורלה של התמונה ליום העצמאות?

ציור מתוק ואביבי

ואחלה צבעוניות! למכוניות יש מין צבע רומנטי כזה.. אגב, השורה של הרכבים נראית בהמשך כאילו יש ירידה, אולי בגלל העץ שם בסוף (ומה יהיה עם המכונית ה-1?). יפה השימוש בהיביסקוס המצוי לתיאור אוירה מקומית. מה קורה שם בסוף המדרכה, נגמר העולם? - הציור עדיין בתהליך? הבעיה עם הפסים במדרכה היא בהמשך הפרספקטיבה כשהם נהיים צפופים, שם אולי כדאי לעשות אותם פחות משורטטטים ויותר בהירים. בכל מקרה, ציור חם ולבבי
(בא לי לצבוע את שפת המדרכה בכתום-סגול!)

In Limbo

New member
אולי אני קטנונית ../images/Emo3.gif

אבל לאורך הפסים של החניה, הריבועים הכחולים יוצאים מהמסגרת של המדרכה ו'עולים' על המרצפות החומות. אם תשימי לב רואים את זה טוב בריבוע הכחול השני ובשניים האחרונים. וגם - הילדה חסרת צוואר או שזה בגלל שהיא מתכופפת ככה? אהבתי את הנעליים שלה, הן מדהימות!
אפשר למדוד זוג ב40?

e m i l y

New member
גם את 40?

איזה דפק זה? כן נכון, כל מה שנאמר... חוץ מהצאוור... בכל מקרה...אבוד. החיילת כבר מבלה בפחי הזבל הציבריים, יחד עם חברותיה הלועסות על שערי "עכבר חיילים ליום העצמאות"

למעלה