אביב משתמט

• פותח הנושא soki
  • פורסם בתאריך

soki

New member
אביב משתמט

לכל מי שחייי בסרט שאביב גפן לא משתמט שיצא ממנו מהר מאוד הוא באמת גאון מוסיקה ואחלה של בן אדם אבל את התרומה האמיתית למדינה הוא לא נתן בגלל זה יש שנאה כלפיו

Piccolo

New member
אביב הוא לא הראשון שלא שירת

בגלל בעיות רפואיות.... יכול להיות שזה היה סתם חארטה.. אבל אתה לא יכול לקבוע ישר שלא... (אני מקווה שאני לא טועה.. אם כן,אז
) בכל מקרה, אני מניח שאתה לפני צבא... אז כאחד שעובר את זה ברגעים אלה ממש,קודם תעבור את זה.. ואחרי זה תעביר ביקורת על אחרים.. יום טוב

די כבר עם הנושא הזה

נמאסתם כבר אין לך משהו אחר להתעסק בו? יודע מה ? כלה כבוד לאביב שהוא לא קלח חלק בצבא הכיבוש צבא ההגנה למות מרוצה? פשוט נמאס..

shira11

New member
אביב וצה"ל נושא שכיח

כל אדם שלא אוהב את אביב מעלה את הנושא הזה כדי להוחיכ משהו רע באביב. ובכן, אני מכירה אישית כמה וכמה אנשים שלא מוכנים לשרת בצבע, או ליתר דיוק את הצבא....ואני לא חושבת שצריך להוריד מערכו של אדם כי הואלא מוכן להיות עבד... ולא מוכן להרוג עוד אנשים לפי החוקים של כל העולם אסור להרוג, ולפי חוקי ישראל אסור לא לשרת בצבא (ולהרוג אנשים, אבל הרי כולם שווים בפני החוק לא משנה דת, גזע או מין), בצה"ל יש המון אפליה לנשים(בלי קשר לחוק),ויש המון רצח של אנשים שהם "לא יהודים" (מול החוק)... והם לא מוכנים להכניס לשם אף אחד שהוא לא מושלם, (נפשית או פיזית), כמובן ההגרדה שלהם למושלם שונה משל כולם (כי כל הצבא זה חבורה של מסטולים , אבל לא קשור).... בקיצור, אביב גפן לא שירת בצבא מסיבות פיזיות וככה לפחות הטוא טוען...אך זה ברור שגם מבחינות אידיאולוגיות הוא לא היה מוכן... אז אסור לפשוט אדם לפי אידיאולוגיות, או מעשים ו"כולם " עושים... נכון?

למעלה