אביב...והכל מתעורר...

ד ו ל ה

New member
אביב...והכל מתעורר...

התקופה הזו שבין פסח ושבועות עם כל היופי שבה מעוררת בי מאז ומתמיד גם איזשהו אי-שקט טורדני כאילו ישנתי כל החורף ועכשיו משהו בפנים מתחיל להתעורר ומנסה לפרוץ החוצה... לא תמיד זה טוב כל כך, אי השקט הזה. הוא מעיר בי צורך לברוח,להתרחק, לשבור את הכלים להשיל מעליי את שלל המחויביות היומיומיות שלי כאשה עובדת, כאם, כבת זוג... ומעורר מתח היום גיליתי במבט לאחור שכל מערכות היחסים המשמעותיות בחיי התחילו או הסתיימו בתקופה הזו שבין פסח לשבועות. גם השבר הגדול בנישואיי התחיל בפסח והגיע לשיאו ולפירוד בפסח של השנה שאחרי... ופסח בשנה שעברה טמן בחובו סערה זוגית משלו . אני מוצאת את עצמי בשנים האחרונות חוששת מהאביב, מההתעוררות שהוא מביא איתו, ומקווה לעבור אותו בכמה שפחות נזקים כי אחר כך, כשההתרגשות חולפת ומגיעים ימי הקיץ החמים אני חוזרת לעצמי ומוצאת שוב את השלווה וההנאה (והאושר???) בחיי כמו שהם.... לעיתים לא ברור לי מי אני האמיתית האם זו שמתעוררת לתקופה קצרה באביב או זו שמוצאת ספוק והנאה דווקא בימי חול ושגרה... דולה (לוקחת נשימה עמוקה....)

שרשירית

New member
עונת ההתחדשות הגיעה../images/Emo6.gif

כמו בכל שנה, גם אני מתעוררת לחיים בתקופת האביב. ההורמונים משתוללים, חסרת מנוחה לטוב ולרע, ציפייה גדולה להמשך, מתכוננת... אני אישה של קיץ וחום ולאחר תקופת החורף הקרה אני מחכה לפריחה ולהתחדשות שיסחפו אותי למקום טוב. מרגישה מאוד חיונית ואנרגטית בקיץ, אני שמחה שאת כל השינוי הגדול אני עוברת בתקופה זו ולא בחורף, אחרת באמת הייתי במצב עגום.

magic40

New member
תמיד ובאופן קבוע נזכרת

spring חמים ונעים ריחות טעמים

האביב

מחד מלא אובך (שעוד מעט קט יתפזר) ןמאידך מלא פריחות בעיקר בוורוד וצהוב יחד הכל עושה לגרד בעיניים לדמוע טיפה'לה
ולנשום עמוק ריח של כליל החורש ושקדיות (כבר ממש כאן) מכירה את אי השקט אצלי זה מההתכוננות ליומולדת
רררררר

הנה הוא בא

מוריד כל צל של חיוורון מחזיר את הסומק ללחיים את החולצות הקצרות מהמדף העליון טיולים רגליים ברחובות העיר ושדרותיה אוויר ריחני של פריחה

ורד 3

New member
אכן...

ועושה חשק לחבק חזק חזק מישהו שאוהבים ולרקוד בסלואו מה זה צמוד..... יש משהו מיוחד בעצמה של השיר הזה...... ואני דווקא חשבתי ללכת ברחוב......הזה.......פשוט מדהים....

ורד 3

New member
אני

בהלם...איזה צירוף מקרים ...רק..הבוקר חיכתה לי מעטפה..... עם 2 כרטיסי טיסה ללונדון שבהחלט מחכה לי.........ואני כה מתרגשת..........

ורד 3

New member
תודה ../images/Emo140.gif

............. אני בהחלט מתכוננת.......יש מה לראות........

שירלי6

New member
זה שקוף הרי..

שגם אני מרוגשת ממנו..ולא מבינה למה.. לונדון לא מחכה לי..

jesie12

New member
מעניין

אחרי שנים של סבל ושתיקות פתאם..אחרי ארוחת ליל סדר אצל אחותי , הוא ביקש קפה ולא התייחסתי אחותי אמרה "בעלך רוצה קפה" הסתכלתי עליה והעיניים התמלאו דמעות תוך כדי אמירה "שיכין לעצמו"!! שם..שם הם התחילו להבין שמשהו קורה...בשבועיים שאחרי עברתי גיהנום- ביום העצמאות הוא הוצא מהבית.. ועכשיו דולה, אחרי שקראתי אותך התחלתי לשחזר..כל האהבות שלי הסתיימו בתקופה הזאת, כולל אהבת בוסר אחת בגיל 13 וחצי שהסתיימה לה שם בסביבות יום העצמאות.. לא פלא שאף פעם לא אהבתי את האביב.....

ורד האמיתית

בטח שברור לך מיהיא ורד האמיתית. ורד האמיתית היא לא סטטית, היא משתנה. בתקופת האביב היא סוערת, ובשאר מתחברת לשיגרה.

n o g a1

New member
בנשימתך העמוקה

קחי איתך את ריח הפריחות. את תחושת הלבלוב. את הרגשת ההתחדשות. את אור השמש.

למעלה