אביב הענק

אביב הענק

אביב פשוט אומן ענק אני בן 24 ואני אוהב אביב גפן עוד מ92 איך אומרים ילד אור הירח ורק חבל שאביב לא בא דרום הרבה אגב אביב נתן הופעה בדימונה איפה שאני גר והיה הופעה ענקית ועד בחינם אשמח לשמוע פרטים על אביב שירים חדשים מתי האלבום הבא ובכלל מעניין מה אביב חושב עלנו שאולי אנחנו רק הפרנסה שלו? אולי אנחנו קרצינות ? כי אני נפגשתי אים אביב והו מה זה ביישן חבל על הזמן הוא בקושי מדבר טוב אנשים אשמח לקבל תשובה מכולפ

מענה לשאלתך

הי טלוש המתוק אז רציתי להגיד שאני הייתי בהופעה שלו בהאנגר 11 ולקראת סוף ההופעה הוא אמר שהוא נוסע ב 31.12.01 לאנשהו, שכחתי את שם המקום בקיצור הוא אמר שהוא מקליט את האלבום שם והאלבום יהיה דומה לאביב גפן 3, אז הוא אמר לקהל "מי שלא אהב את האלבום ה 3 לא יאהב את האלבום החדש" יו איזה חמוד!! בקשר לשאלה שלך האם הוא חושב שאנחנו קרציות או רק הפרנסה שלו? אז לי לא נראה שהוא ככה חושב, בסה"כ לאבא שלו יש כסף (כפי שידוע לי) ותמיד בהופעות הוא אומר שהוא אוהב אותנו ושאנחנו אחלה של קהל. הוא עומד לעשות 3 הופעות בחינם רק כדי שלאנשים שאוהבים את המוזיקה שלו יוכלו לבוא, אז זה נראה לך בנאדם שיחשוב שאנחנו "רק" פרנסה? אני לא חושבת. נכון אביב באמת ביישן, וגם די חייכני למען האמת. תמשיך להעריץ אותו הוא אחלה של זמר ותזכור שזה רק אור הירח ביי ביי שמרית אשרי.

Petrucci-jr

New member
אני מכיר ממש טוב תגיטריסט ו...

הם נסעו לדנמרק לאולפנים הכי טובים בעולם! הם חוזרים עוד יומים! ואביב חוזר ב 22 לחודש! עוד חודשים עד שלוש בערך תראו דיסק חדש

למעלה