אביב הגיע פסח בא

אביב הגיע פסח בא

איך אתם אוהבים את המצה שלכם ? רטובה / יבשה/ מגולגלת/ עם מילוי? או שבכלל אתם שונאים מצות? ליל הסדר- ארוחת ערב משפחתית וחביבה ? או מקור לצרות וברוגז במשפחה? האגדה- קוראים את כולה / קוראים עד שלב האוכל / מה זה אגדה? עוגיות של פסח - בוטנים / קוקוס/ כאלה שטובלים בקפה ובכלל מה עוד יש לחם לספר לנו על חג הפסח שלכם??

חןשסק

New member
אני עונההה

1. מצות
2. ארוחה משפחתית חביבה ומהנה (ברוב המקרים
) 3. ההגדה- סבא קורא עד הסוף, אנחנו איפשהו כבר נרדמים אחרי כל האורז והאוכל חחח
4. דברי מאפה של פסח
5. מאז שאני בצבא הפסח שלי הוא לא אותו דבר
. איפה החופש. איפה?!

mary17

New member
אני אני עונה

איך אתם אוהבים את המצה שלכם ? לא מתה על מצות אבל אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים מנשנשת מצות
ליל הסדר- ארוחת ערב משפחתית וחביבה ? או מקור לצרות וברוגז במשפחה? שילוב של השניים
האגדה- קוראים את כולה / קוראים עד שלב האוכל / מה זה אגדה? קוראים את רובה (וגם זה בגלל כבוד לסבתא
) בשלב מסוים אי אפשר לעמוד בריח האוכל ואנחנו נשברים עוגיות של פסח - בוטנים / קוקוס/ כאלה שטובלים בקפה עוגיות בוטנים אני לא אוהבת
אבל קוקוס זה דווקא בסדר ובכלל מה עוד יש לחם לספר לנו על חג הפסח שלכם??
כמה אירוני שכתבת מה יש לחם לספר לנו על חג הפסח ולא לכם
געגועים לחמץ עוד לפני שהתחיל החג?

חחחחח ../images/Emo6.gif

היא הרימה לי להנחתה חבר'ה: לא, עזבי.. את נשואה !!!!! פלוס ילד! חחחחחחחח

cobainos

New member
היידה

איך אתם אוהבים את המצה שלכם ? רטובה / יבשה/ מגולגלת/ עם מילוי? או שבכלל אתם שונאים מצות? איך בדיוק מגלגלים מצה? אני לא אוהב מצות. אני אוהב רק מצברייט ויש לי מצבור פיתות בפריזר ולא שאני לא יכול בלי חמץ למשך שבוע, אלא בגלל שאני לא יכול בלי חומוס אפילו יומיים וחומוס, כידוע, לא הולך עם מצות. ליל הסדר- ארוחת ערב משפחתית וחביבה ? או מקור לצרות וברוגז במשפחה? ארוחה משפחתית חביבה עד שהיא מגיעה אליי הבייתה. האגדה- קוראים את כולה / קוראים עד שלב האוכל / מה זה אגדה? קוראים עד שלב האוכל ולידע הכללי, כותבים הגדה" מלשון להגיד את סיפור יציאת מצרים. עוגיות של פסח - בוטנים / קוקוס/ כאלה שטובלים בקפה יצאו בשנים האחרונות כמה דברים קצת יותר סימפטים שאפשר להסתדר איתם ולא צריך לסבול את העוגיות פסח הנושנות והלא ערבות במיוחד לחיך. ובכלל מה עוד יש לחם לספר לנו על חג הפסח שלכם?? שהשנה זה כנראה אצלי בבית עם הצד של אמא, שיהיה לי בקושי חופש כי בחוה"מ אני מתכונן לסגל (אני פותח קורס קצת אחרי פסח) אבל יש לי כמה ימים ואני כנראה אקפוץ לאילת לאחותי או משהו. בקיצור שיהיה בכיף לכולם וחג שמח

תשובה !!!!!!!! ../images/Emo162.gif ../images/Emo155.gif

מצה עם שוקולדדדדד שחר ! חח סתם סתם.. נוטלה הכי הכי :) יאמייי ... ואני חייב לציין שהמבורגר של בורגר ראנץ' מקמח מצה זה אחד הדברים הכי שולטים וטעימים !!! זאת אמנם לחמניה קצת מפרקת ומתפוררת טיפה.. אבל טעימהההההההה ארוחת ערב משפחתית המונית ויותר מחביבה, מתחילה ברוגע, עוברת דרך סיפורים חיוכים, בדיחות, ויכוחים על ספורט, בריאות, חברה, כלכלה, פוליטיקה ומה עוד.... וברקע נכנסות להן בדיחות מצחיקות של בנדוד שלי ! ההגדה(ולא אגדה כי איננה כזאת היא..).. קוראים כל פעם קצת ושרים גם מה נשתנה .. משתדלים לשמר את המסורת.. אבל לא קוראים את הכל.. עד שלב האוכל פחות או יותר ומשאירים כוס לאליהו הנביא !!!! לחם = לכם אני מניח... חג הפסח זה יום העצמאות של העם היהודי ולדעתי זה אחד החגים הכי משמעותיים במסורת העם היהודי.. חג מדהים שחרוטים בתוכו כל כך הרבה זכרונות לאומיים ומחשבות שכל אחד מאיתנו טומן בו עד עצם היום הזה.... "מעבדות לחירות" חג פייסח שמייח !

ועכשיו אני ....

איך אתם אוהבים את המצה שלכם ? רטובה / יבשה/ מגולגלת/ עם מילוי? או שבכלל אתם שונאים מצות? או רטובה מעט ועליה למרוח גבינה לבנה או חרוסת או ממרח מיונז או שוקולד. או מגולגלת מטוגנת עם מיליו גבינה ומכינה גם לחמניות מקמח מצה ליל הסדר- ארוחת ערב משפחתית וחביבה ? או מקור לצרות וברוגז במשפחה? בסופו של דבר ארוחה חביבה אבללפני זה יש קצת עצבנות .... האגדה- קוראים את כולה / קוראים עד שלב האוכל / מה זה אגדה? משדלים הכל , אבל תמיד אחרי אוכל כבר חסרים כמה מסביב לשולחן עוגיות של פסח - בוטנים / קוקוס/ כאלה שטובלים בקפה הכל הולך וכמה שיותר . מתה על העוגיות האלה ובכלל מה עוד יש לחם לספר לנו על חג הפסח שלכם?? סה"כ חביב ביותר. כמובן שתמיד אהבתי אותו בגלל החופש הגדול ועכשיו שאני צריכה לעבוד והילד בחופש מתיחלה הבעיה...

NoWords

New member
תשובות..

איך אתם אוהבים את המצה שלכם ? רטובה / יבשה/ מגולגלת/ עם מילוי? או שבכלל אתם שונאים מצות? >> האמת שאני אוהבת כל דבר שקשור למצות בערך, אבל בייחוד יבשה עם שוקולד או מצברייט... ליל הסדר- ארוחת ערב משפחתית וחביבה ? או מקור לצרות וברוגז במשפחה? >> תלוי במצב רוח, לרוב ארוחת ערב משפחתית וחביבה. ההגדה- קוראים את כולה / קוראים עד שלב האוכל / מה זה אגדה? >> קוראים עד האוכל ואח"כ בעיקר המבוגרים ממשיכים לבד... הם ממש נהנים מזה /: עוגיות של פסח - בוטנים / קוקוס/ כאלה שטובלים בקפה >> אבל גם ככה יש לי חמץ בבית אז אין לי עוגיות מיוחדות של פסח ובכלל מה עוד יש לכם לספר לנו על חג הפסח שלכם?? שהחופש שלו מבורך כ"כ! חג שמח

להלהלהל

איך אתם אוהבים את המצה שלכם ? רטובה / יבשה/ מגולגלת/ עם מילוי? או שבכלל אתם שונאים מצות? לא אכפת לי ליל הסדר- ארוחת ערב משפחתית וחביבה ? או מקור לצרות וברוגז במשפחה? משו באמצע.. יותר לכיוון החביבות האגדה- קוראים את כולה / קוראים עד שלב האוכל / מה זה אגדה? נראה לי שעד האוכל עוגיות של פסח - בוטנים / קוקוס/ כאלה שטובלים בקפה קוקוס וכמה שיותר!!!!!!!!!!!!!!! ובכלל מה עוד יש לחם לספר לנו על חג הפסח שלכם?? חופש ארוך מהצבא.באסה! (כן כן)

מה מה מה

איך את לא זוכרת עד מתי אתם קוראים בהגדה ???? וקוקוס בעעע ולמה באסה החופש מהצבא!? וחוצמזה מניינים ?? איך הולך בנען ? חח

חחחח מה המצבבבבב

חח אני לא זוכרת כי אני סטלה בקטעים כאלה וקוקוס זה אחדדדדדדד הדברים החזקים!!!!!!!!!! וכי ממש ממש כיף לי עכשיו בצבא וחוץ מזה מצויין!!!!!!!!!!!! בנען הולך טוב
אבל בתכלס אני חשה שטיפה נמאס לי משם. מצד שני זה מקום יחסית קרוב ונוח... אולי אני סוג של חוגגת שם בשישי

חבר שלי בן חוגג יומולדת שישי הזה !

אז כנראה שאני אדפוק נבצרות מהאירוע הפעם .... אבל שיהיה במזל טוב !!!! מתי התאריך המדויק ?

למעלה