"אביב הגיע פסח בא"

סנדייז

New member
"אביב הגיע פסח בא"

נותרו יומיים לליל הסדר,איך אתם חוגגים?איפוא? אם בכלל.... האם אתם מתגעגעים לסדר פסח בארץ,למה? הגיעה אלינו חבילה ענקית כשרה לפסח:מצות,יין,קמח מצה,עוגיות כשרות (פיכס-אני שונאת את העוגיות של פסח)מגש לפסח,אפילו גביע לאליהו שלחו
אבל זה לא זה,חסר לי משהו שהם לא יכולים לשלוח לי בחבילה. אני מתגעגעת לסדר עם כל השבט המשפחתי,עם כל הקטעים שרצים שם. לאוכל של אמא-שבפסח יש לו טעם מיוחד. לקריאת ההגדה בתימנית ולשמוע איך כל אח בתורו מסלסל קולו בתימנית ואיך הילדים הצעירים מחקים אותם(ממש מרגש לשמוע את זה). לשירים-שהנשים שרות את הגירסה בעברית והבנים מתעקשים ושרים אחרינו את הגירסה התימנית. אצלנו יש קטע שהצעיר במשפחה קורא(לפחות מנסה
) בארמית בשפה תימנית, והשנה זה בכלל היה אמור להיות עדן הבן שלי ואנחנו כאן
. אנחנו חוגגים כאן לבד ,זה מוזר ולא קל לחגוג רחוק מהם. אז שיהיה לכולנו,לטסים ארצה ולנשארים באירופה חג שמח ונעים

Sparker

New member
חג שמח...

אנחנו "חוגגים" "סדר שני" ביום חמישי. פשוט חברים ישראלים מגיעים ביום רביעי בלילה אז דחינו את פסח לטובתם... אני עוד שעה יוצא לשלושה ימים בבקתה בהרים!! אני מבטיח לחזור עם תמונות (ובשאיפה עם כבד)... אז תהנו כולכם וור אוור יו מייט בי
צ'או,

victor59

New member
חג פסח

אני מאחל לכל היהודים הנימצאים עכשו בחוץ לארץ חג פסח שמח וכשר עם הרבה אושר ועושר ו הכי חשוב לא לישכוח את השורשים . ויקטור מרחובות

botke

New member
חג שמח!../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif../images/Emo161.gif../images/Emo157.gif

למעלה