אביב הגיע פסח בא!!!!!!!!!!!!!!!!

אביב הגיע פסח בא!!!!!!!!!!!!!!!!

היי אמנם פסח עוד כחודשיים ואני ורעייתי מתכננים לערוך את הסדר אצלנו בבית בפעם הראשונה ולארח את הצד שלה וזאת לכבוד דודה תושב חו"ל שמגיע לבקר למשך כ-21 יום. מה הבעיה ? מכיוון שמשפחתה גדולה כ-15 איש וכולם ישנו אצלי ,אז חלקם או רובם ישנו על מזרונים מסודרים ברצפה כפי שעושים כשמתארחים אצל כל אחד מהאחים האחרים. היום אישתי "שתחיה" הודיעה לי שהיא תרצה שאני אפנה את מיטתי בזמן החג לטובת הוריה (דבר שמעולם לא עשיתי לפני כן) והשבתי בשלילה והודעתי לה שזהו קו אדום מבחינתי ואני לא חושב שזה בסדר .יש גם את הפרטיות שלי ,שאני רוצה קצת לעצמי . אז הם מתקלחים גם במקלחת שלי ואני לא אומר כלום למרות שזה מפריע לי.(וידעתי אותה על כך) אציין שאני מאוד מכבד את משפחתה וזה הדדי כשאני מתארח אצל אחד מהם איני ישן על הרצפה אלה על מיטה של אחד הילדים או בסלון. טענתה היא שאביה חולה והוא אינו כזה. היא מתעקשת באומרה טוב אם אתה לא מסכים אז אני לא אזמין אותם. מה עושים ? למרות שזוהי עליית מדרגה מחודשת איך מתמודדים עם סוגיה זו? האם יש למישהוא רעיון הגיוני מבלי לשבור מסגרות????????????

czar

New member
כל הכבוד

על המשפחתיות להלבביות, באמת יפה ונותן דוגמא טובה גם ובפרט לילדים. לראייתי, תן לה נשיקה ותגיד "יאללה, ויתרנו ככ על הפרטיות, עוד לילה שניים לטובת זה לא יקרה כלום"....שחרר לה, לא נורא, באמת לא גם אם אתה לא מאוהבי הורייה. כיבדת את ילדך בדוגמא נהדרת של משפחה, למד אותם כיבוד אב ואם. תהנו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אם כבר אז כבר, או במלים אחרות:

באשר אבדנו, אבדנו. אני במצב כזה חותך את הורידים. אבל אם אתה מסוגל לעמוד בזה ש-15 איש ישנו אצלך בבית, עניין המיטה נראה לי כבר שולי. שמע ממני: לא תהיה לך שום פרטיות עד שאלו ילכו חזרה לביתם. תחשוב שאתה מבלה את החג בשטח, בקמפינג, וזהו - כי זה מה שזה. או אם זה עוזר לך, תחשוב שאתה אחד האורחים, ותישן איפה שיצא לך. (אני הייתי עולה לישון על הגג)

chenby

New member
אני לא יודעת

מה שאני כן יודעת זה שכשסבא וסבתא שלי היו ישנים אצלנו, תמיד הם היו ישנים במיטה של ההורים שלי וההורים שלי במיטה אחרת.. ככה זה היה, מבלי לשפוט את זה -זה מה שזה היה. היום זה לא קורה כבר, אף אחד א ישן אצל אף אחד.. אני אומרת, הכנסת משפחה שלמה לחיים שלך, פרטיות, יש לך בראש, כל השאר או שיש או שאין.. זה בכל מקרה לא משנה. מה שחשוב הוא, שתעברו את החג בסבבה, ואולי זה לא כל כך נורא אם תתן להם לישון במאסטר בד.. הדבר היחיד שזה מעיד עליך, זה שאתה אוהב את המשפחה שלך והיא חשובה לך וזה סבבה לגמרי. בשביל שלום המשפחה, בסך הכל כמה ימים של חג, קבל את זה ספוג את זה, ואולי מי יודע אפילו תתחבר לזה ותהנה מזה. אין לך מושג איך יהיה, אז חבל לריב עכשיו ויש לך חודשיים להשלים עם הרעיון. קח את זה בסבבה.

seeyou

New member
האם יש למישהוא רעיון הגיוני ?../images/Emo152.gif

כאשר אתה מדבר על "הגיון" מדובר על הגיון שלך?
אני לא קולט מה קורה אם תפנה את המיטה לכמה זמן? זה לא אומר שבאותה תקופה לא יהיה לכם סקס. תעשו אפילו ברכב או תלכו למלון. סליחה-אני לא מבין את ה"הגיון" שלך \ה שמפריע לך אפשר להבין אבל לא שווה לשבור את הכלים בגלל זה יוסי

מלכוד 42

New member
זאת הבעיה הכי גדולה שלך?

אם זה הדבר היחידי שמטריד אותך, באמת שיש לך חיים טובים. וכדאי שתדע, שלאשתך יש אחריות רבה לזה שהחיים שלך כל כך הטובים. ואם כל כך טוב לך, למה אתה מחפש סיבות לריב? תפרגן. תישן כמה ימים על מזרון ברצפה. אף אחד עדיין לא מת מזה (בינתיים.. מי יודע מה יהיה אם תלין את ההורים של אשתך על הרצפה... :) )

rarariot

New member
ההורים של שני הצדדים תמיד ישנו במיטה שלנו

אם היה לנו חדר אורחים מסודר הם היו ישנים שם, אבל מאחר ומדובר על לישון על ספות/מיטות מתנפחות ולא נוחות, ומדובר באנשים מבוגרים שאנחנו אוהבים וחפצים ביקרם, אין לי שום בעיה עם זה. ואם כ"כ מפריע לך שמתקלחים אצלך וישנים אצלך (חלק מלהתארח, יו נואו), אז פעם הבאה פרגן להם איזה סוויטה במלון אם יש לך אפשרות כלכלית.

nowonder

New member
YYY . שתהיו בריאים 15 אורחים.

אני מבינה את הבאעסה, לוותר גם על המיטה שלך, המפלט הפרטי האחרון. אבל נראה לי שפעם בכמה זמן, זה לא כזה נורא. ולא כל כך קו אדום. כלומר, ראינו כאן כבר קוים אדומים מזה.

למעלה