אביב גפן תקע לנו ברז

longisland

New member
אביב גפן תקע לנו ברז

אני בניו יורק קניתי 4 כרטיסים להופעה שלו אתמול אוסף את החברים מגיע למנהטן ומי לא בא.........?????? נכון .אביב גפן

ידעתיייייייי

הייתה לי הרגשה שאביב הולך להבריז בקרוב וגם ליאור טבת רמז לי!! אני הימרתי על הפסנתר טוב נו זה אביב שלנו אבל אנחנו עדיין מתים עליו

אל תתבאס תבין..

זה אביב , הלכתי לכמה הופעות ואביב הבריז מהן חלקן היו נורא רחוקות מהבית שלי ונסעתי במלא אוטובוסים ונורא התאבסתי מזה. אבל תבין זה אביב יש לו את הקטעים שלו וזה כולל הברזות נכון שזה נורא מכעיס אבל שוב זה אביב ואני אוהבת אותו למרות הכל גלי

longisland

New member
תביני גלי

אין דבר כזה "יש לו את הקטעים שלו" אמן שמכבד את עצמו ובעיקר את הקהל שלו. לא מבטל הופעות!!!

תקשיבו שניה...

אני לא באה לסנגר על אביב אבל זה אביב ואני יודעת איזה באסה זה לנסוע להופעה להוציא כסף ואביב מבריז .. לגבי ההופעות אני מסכימה שהמחירים גבוהים אביב נשאל לגבי זה פעם ואמר שאם זה תלוי בו ההופעות היו בחינם אבל מעורבים בזה גורמים אחרים. ואולי אביב יעשה הופעות בחינם? הוא דיבר על זה..

ashmash

New member
הוא באמת די גנב

אני זוכר שהלכתי לשתי הופעות שלו עם הפסנתר לפני מס´ שנים. כל הופעה עלתה קרוב ל-100 ש"ח לכ-40 דקות... האין זו גנבה?

moozara

New member
gam li hoo taka berez!!!!

גם אני קניתי כרטיס וגם אני היתי אמורה לבוא ואז בידיוק כשאני וחברה שלי עמדנו לצאת היתקשרו ואמר שהופעה התבתלה !!!!!!!!!!!

longisland

New member
אלייך לפחות התקשרו

אני נסעתי שעה עד למנהטן!!! המחיר לא היה מוגזם דרך אגב

moozara

New member
כן אבל

נכון שהמכיר לא היה מוגזם בכל דווקא נמוך וגם היתקשרו אבל עדיין זה היה מאכזב כי חיקיתי להופעה הזאת המון זמן אבל אתה יודע למה בידיוק היא התבטלה ?

longisland

New member
ועוד משהו

אם הופעה בארץ מתבטלת את יכולה ללכת שבוע אחרי זה פה הוא לא מופיע כל שבוע יכול להיות שהוא יבוא עוד שנה

למעלה