אביב גפן - מלאך

אביב גפן - מלאך

זה אומר הכל!! אביב גפן - מלאך ------------------------ מפתח המרחק פתח לי שער של געגועים והפחד השואל בי האם את שלי אל תעזביני את המלאך שלי לפעמים אני לא מבין אותך את עוברת שינוי לפעמים אני בורח לא להיות תלוי אבל חוזר אלייך את המלאך שלי אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה בין כל היפות האלה את היית שונה אני שלך לנצח את המלאך שלי אני שלך לנצח את המלאך שלי - השיר הזה פשוט מדהים!! אני , אישית - רוצה להקדיש אותולכל מי שאיבד ועדיין לא ממש התגבר על זה. השיר הזה ממש מתאים. שיהיה לכם לילה טוב. לי יש מחר מבחן מסכם במתמטיקה, אני זז למורה הפרטית. ~אלעד

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני נורא אוהבת את השיר הזה למרות שאני יודעת שהוא ישן וקצת קיטצי הוא עדיין האהוב עליי ואני נורא מתחברת אליו... ואני לא יודעת למה...

Piccolo

New member
אומנם אני מכיר את השיר הזה מזמן..

אבל בזכות שכתבת אותו כאן והזכרת לי אותו, מצאתי לנכון לשלוח אותו למישהי...

Piccolo

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחח זה מסובך יותר מידי (
).. אבל העיקר, היא כבר יודעת
ואגב,בהצלחה עם הבעיה שלך... אני פשוט לא יודע איך לעזור
תעדכן כאן לפעמים בקשר למה שקורה לך איתה.. והמון

סלמתאק גבר.

אני אעדכן. הקטע הוא, שנכון אמרתי שאני אעשה איתה שיחה? פחחחח, אז בסוף דיברנו אתמול ב mIRC עכשיו.. היא כזה חשבה ששיקרתי לה, מה שלא היה ולא נברא. ועל משהו קטן (אם הבאתי כסף או לא ) באמא שלי, זה כאילו היא מחפשת אותי. היא כזה עושה לי, יאללה אלעד, בוא ננתק קשר וזהו! ואני הייתי הכי בשוק בארץ! ואמרתי לה, זה לא סבבה מצידי נועה, אבל אני מכבר את הרצונות שלך, אז סבבה. והיום בביצפר היינו כאילו, זרייים!! אנחנו עכשיו רק היי וביי כזה. וזהו!! מה לעשות! חיים בזבל אנשים!! בשביל לדעת לאהוב - "..תאהב כאילו מעולם לא נפגעת.." זה הטיפ הכי טוב. אל תראה שאתה נפגע ממשהו, ותלמד להחזיק קצר (אבל לא מדי) - נועה אםילו אמרה לי, אם היית מחזיק אותה קצת יותר קצר, אולי עוד היינו יחד. התגובה שלי הייתה " נועה, מתוקה שלי , אני לא אחד שמחזיק קצר. זה לא הטיפוס שלי, ניסית לשנות אתי מספיק.." וזהו. ובאמת שמח שהכל טוווווווווווב! שבוע טובבבב אנשים!! תהנו בשישבת שלכם!

אולי...

סליחה אם זה יפגע... תעזוב את הקשר, אל תרדוף יותר מידיי, אם היא באמת אוהבת ורוצה אותך בחזרה, היא תבין שהפסידה אותך. ותחזור.

למעלה