הנה חיבוק שמותאם בדיוק לך../images/Emo24.gif
ונכון, ישנו דבר מה נוסף וחשוב, אשר לדעתי יכול לעזור לכולם: רק דבר שהוא נצחי הוא אמיתי ובעל משמעות. כלומר, כל פעולה אשר איננה משמעותית עבור הנצח, היא איננה משמעותית. אקח לדוגמא את גיל-גיל: הוא לומד כרגע וקשה לו, אבל הלימודים האלו חשובים מאוד מאחר ולכשיקבל את התואר הנכסף, יוכל להשפיע יותר בעולמנו ולכן פעולתו היא נצחית. לעומת זאת, אם אני הולך וקונה לי צעצוע חדש, ואחרי חודש אני כבר ארצה צעצוע חדש, וחוזר חלילה, אז הפעולה איננה משמעותית. חשוב מאוד לא להתפס לאשליה (לדברים לא אמיתיים) ולהתמקד בדברים החשובים. והם למשל: להעניק אהבה למישהו = אמיתי ונצחי ללא עוררין. או לעזור למישהו שבאמת זקוק... עלינו להציב לעצמנו מטרות ולבדוק כל פעולה או מחשבה, מאיפה היא נובעת? ולבצע את הבחירות הנכונות, ולוותר על מה שלא מתאים לנו... אל לנו לפעול כמו רובוטים. למשל אם מישהו מעצבן אותי, וכבר שנים אני מגיב אליו בכעס, אני רובוט. אבל אני יכול להחליט ולבחור שלא לכעוס ולהגיב אחרת (קשה זה טוב). אם אני מגיב באופן אוטומטי לעומת אם אני שואב כוחות ממקום שלא הכרתי בעבר - מה לדעתך יותר משמעותי? האם ראית את הסרט גלדיאטור? זאת היא דוגמא נפלאה לפעולה עיקבית למען הנצח ולא למען טובה אישית. הבחור הפך מעבד לאדם החזק ביותר באימפריה ומטרתו אחת: להציל את העולם משליט מושחת, והוא שאב כוחות יש מאין, ובסבלנות אין קץ, כאשר הוא רואה תמיד לנגד עיניו את מטרתו, הוא מתקדם לאט לאט, עם קצת עזרה מהאנשים סביבו ומשלים את משימתו, ומקריב את עצמו למען הכלל. אין פעולה יותר נצחית ומשמעותית מזו. ואני שולח לך (באמת), חוכמית, הרבה, הרבה