אביב גפן, האליל...

גיל גיל

New member
אביב גפן, האליל...

כתב פעם בשיר "ועכשיו אלך לישון, אקום לי מאוחר, ושוב מחר יהיה אותו דבר..." הוא כתב את זה כסימן לשיגרת החיים האיומה והמעצבנת והמשעממת... הלוואי!!! הלוואי שהייתי יכול להכנס קצת לשיגרה המעצבנת הזאת!!! לא רוצה בחינות יותר! נמאס לי!!! רוצה לישון, לקום מאוחר, לא לעשות כלום ולהשתעמם קצת!!! מה ביקשתי!? שיעמום? רק חודש של שיעמום יספיק לי!!! תנו לי אותו!!! ןעכשיו אלך לישון, אקום לי מוקדם, ואלך לעשות בחינה רוצחת בתורת המבחנים... גיל גיל המיואש....

גיל גיל

New member
ואחריה מה?

מבחן בפסיכולוגיה אבנורמלית!!! אני כבר מרגיש אבנורמלי בעצמי!!! ואחריו מה? פרקטיקום! עבודה של מאות עמודים על ילדים עם הפרעות סוציואמוציונאליות!!! ממש כיף! ואז? הכנות לחתונה!!! (טוב, כאן אין תלונות...)

אולי אחליף ניק? סתם בשביל הכיף...

Mאיה בטח תאהב את זה... עכשיו את מאמינה שאני לא תמוזB?

קרן^

New member
אהבתי... ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

אבל... לא ממש הבנתי אם זה אתה או לא... לא עקרוני... למרות הכל. יום מעולה! והנה אני מצרפת תמונה בשבילך (למרות שאולי כבר יש לך אותה) אז אני מוסיפה לינק לאתר עם תמונות איכותיות ביותר ויש שם גם קטגוריה בשם "קומיקס" ואתה תאהב......
קרן

קרן^

New member
טוב, הלינק לא עבר.. אז הנה הוא...

http://www.hebus.com/index_eng.html

Mאיה

New member
ספיידרמן???

מי? מה? מו?? למה?? לא אוהבת עכבישים...להיפך, אני מוחצת אותם כמו כלום... נו,טוב, לא ממש אני! זה אפילו לא מכבודי (או מהאמץ שלי) לעשות זאת... אבל אם טוב לך להיות היצור המגעיל הזה- מי אני שאתווכח איתך! אבל אם אתה רוצה שאהיה נחמדה...אז, פליזזזזזזזזזזזזז דחוף לשנות ניק...! חוץ מזה- זה עדיין לא מוכיח שאתה לא תמוזB...האמת, זה אפילו מחשיד. כמה ניקים יכולים להיות לבן אדם אחד?? איזה פיצול רציני! מתה עליך! Mאיה. שלא סובלת עכבישים- ובטח שלא ג´וקים! ובכלל...שום חרק!

תמוזB

New member
זה נקרא להקדים תרופה למכה

ללמוד פסיכולוגיה אבנורמלית לפני החתונה..... בהצלחה

חוכמית

New member
משפט מוחץ!!!!תמוז..

פסיכולוגיה אבנורמלית נשמע לי כמו... תמצית החיים של כל אחד ואחד הא???

חוכמית

New member
אהה ...טוב...

אולי אוציא את זה כבר ואשתחרר מזה. אז... יצאתי לי לעבודתי כרגיל מכיוון הקריות לחיפה. הפקק כבר התחיל מאזור הקריות דבר שהוא אופיני רק לימים שיש בהן התראות עם מחסומים בכל כיוון. אז.. הפקק הזדחל לו לאט לאט ובאזור בתי זיקוק המשטרה כיוונה את התנועה למסלול אחד בלבד כשמרחוק ראיתי משהו מונח על הרצפה. אז המשכתי לנסוע וראיתי שזה אדם שמוטל על הכביש כששקית פלסטיק עליו כדי שלא נראה את פרצופו אבל ידיו ורגליו היו בחוץ במין מצב כזה שהוא כאילו שוכב לו בשמש ונח בסבבה.בשניה הראשונה שהבנתי מה אני רואה ניסיתי להזיז את הראש הצידה אבל... לא יכולתי. הסתכלתי ואמרתי לעצמי , אביבה, זה אדם שלפני זמן קצר ביותר היה חי נושם רץ לעבודה. חצה כביש סואן והכל נגמר לו עלי אדמות, ועכשיו אולי בגלל התנוחה של גופו, אולי הוא פשוט נח לו שליו ורגוע. שניה והא נעלם מפה. איזו משמעות יש לזה ??? זה ניצחי??? מה נצחי??? ועוד מחשבה קצרה על ...יש לו ילדים?..אישה?...אחים??? מה??? אין לו??? והאסוציאציה המשיכה ללפני 20 ומשהו שנים כשעשיתי בששון ושמחה את קורס המד"א שלי בכיף וגאווה רבה. סימתי אותו בהצלחה והנה היגעתי לתורנות הראשונה שלי בתור מתנדבת ואני...באמבולנס לביתה של אישה מבוגרת. היגענו וכבר היה ברור שהיא מתה. אז הורידו אותה לאמבולנס ואני נסעתי עם גופה לכיוון בית החולים. למדתי בקורס איך להחיות, חשבתי, לא איך להוביל מתים. והמחשבה שיש באוטו שאני נוסעת בו גם אדם מת לא נתנה לי מנוח ובזה הסתיים הפרק של מד"א בחיי. ו...משם למת הראשון שראיתי בחיי.. ממש מובא לקבורה - אמא שלי!!! היא, שלא נתנה לי אף פעם להיות בבית קברות כדי "שלא יכאב" לי. היא היתה הראשונה שראיתי בחיי מובלת לקבורה. מה זה אומר??? כמה זה כואב??? זה תוקף אותי ממש ברגע זה, כי זה עולה למעלה עכשיו, ותודה לך תמוז שאפשרת. תודה לכולכם על התשומת לב והרצון. טוב, זהו בוקר של מחשבות ולפי מה שאני רואה הוא כנראה עוד ימשך היום. באהבה

תמוזB

New member
עצוב

בהחלט סיבה למחשבות. סליחה אם הקשיתי בשאלות שלי. מקוה שיהמחשבות יעופו לכיוונים עליזים יותר בהמשך.

חוכמית

New member
תמוז -

לא הקשית - להיפך. עזרת לי ותודה לך. ותודה לכולכם. אתם נפלאים ונעימים לי. אוהבת.

תמוזB

New member
הבנתי, אבל....

קראתי מה שכתבת בפעם הראשונה, אבל בכל זאת; זה לא קל לדבר על זה ולהעלות הכל מחדש. שמח שיותר טוב לך עכשיו. שלחתי לך גם אימייל.

חוכמית

New member
תמוז יקר -

תודה על האי מייל. גם ממנו כמו מהרבה דברים שאתה כותב משתמעים דברים נוספים. אגיב איליו באי מייל יותר מאוחר כי אני רוצה לחשוב מעט.. תודה שוב על ההשתתפות באהבה

תמוזB

New member
../images/Emo35.gif

קיבלתי אימייל, זה לפני החשיבה או אחריה או שזו קריאת ביניים ?

למעלה