אביב בחוץ, סתיו בלב

אביב בחוץ, סתיו בלב

בליבי עכשיו שלכת והבדידות נמשכת והיא חונה שם
לחניה ארוכה, ולא בגלל שאין מועמדים מעונינים, אלא כי הענין לא הדדי. כי אחרי שניכווים- נזהרים ולא מתפשרים על "קווי יסוד" או שבעוונותי אני בררנית, אבל אחרי הכל- אני אצטרך לחיות עם עצמי טוב עם כל פשרה שאעשה ולא כל אלה שיאמרו שאיני מתפשרת ומה בכלל אני חושבת שאני...
אני לא חושבת בעצם. אבל רק תבונה, רגישות, הומור, אמיתיות, תקשורת מהממת, לב רחב וטוב ומידה נכונה של טירוף קל עושים את זה לי. לא רוצה את הכסף שלו, רוצה "רק" מנישמתו... לא מבקשת שום דבר שאין לי לתת בחזרה. גם לא מבקשת חתונה והצהרות בשבועה או חיבור לווריד לכל היממה, מסתפקת "רק" בחברות אמת, הבנה ואהבה...
כך כמה שנים לא נדלק לי כלום בפנים. לא חיפשתי באינטנסיביות לא פסלתי מיד כל מה שראיתי כי המראה הוא שולי. לא דרשתי הצהרות עתידיות מראש ולא הצהרתי, הכרתי אנשים, הקשבתי, דברתי, קודם כל כדי להכיר את האדם, למצוא בו חבר גם אם לא סיפור אהבה. לא השתתפתי בסצינות קנאה וגם לא ביקשתי לי כאלה. לא הייתי לבד ולא ישבתי בבית, גם לא פתחתי מנזר. מבחוץ זה נראה
שאביב וחביב, אבל בפנים יש לי
סתיו. עייפתי מהסתיו. הלוואי ויבוא אביב עכשיו.
סליחה על ההתפרצות לפורום שלכם. אם תחרישו-אחריש איתכם. אם תקטלו- אחריש גם כן.

hilah4

New member
../images/Emo24.gif

שלום, אני חדשה כאן בפורום ורציתי לומר לך שממש הזדהתי עם מה שכתבת... גם אצלי כבר המון זמן - סתיו. מחכה לאביב בכליון עיניים. חייב להיות שם מישהו בשבילך וגם בשבילי... חייב להיות. יום אחד אולי הוא יבוא.

m i c h a l i

New member
קחי מה שתרצי../images/Emo79.gif

מי יסרב לך? קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא... כמוני כמוך אחרי שנים של לבד מחפשת את הביחד ואפשר לחפש ולא למצוא ואפשר למצוא בלי שמחפשים חבר, מאהב, בן זוג ורצוי כל השלושה באחד
האביב כבר מעבר לפינה אז פיתחי את ליבך אהבי את עצמך ללא גבולות ותני לאושר לשטוף אותך
וברוכה הבאה אלינו

מתרגשת

New member
כאמא לסתיו מתוקה מתוקה...

אני יכולה להגיד לך שסתיו לאו דווקא צריך לסמל עצבות ואפרוריות. אצלי זו דווקא עונה שעושה טוב על ה
עונה שבה העלים נושרים כדי לצמוח יפים יותר מחדש, עונה בה כל הצבעים היפים מופיעים. כל הצבעים החמים שכוללים צהוב, חום, כתום ואדום. אבל השיר שלך מקסים.

love410

New member
היי בובה גם אני חדשה פה

בפורום אם חד הורעת ולבד המון שנים ומחכה שיבוא האביב לליבי הלואי שיבוא בשבילי ובשבילך ועבור כל אלה שמחפשים כמונו לסלק את הסתיו מלבנו.

למעלה