אביבה, תודה על תשובתך

אביבה, תודה על תשובתך

ההודעה לא קופצת יותר, לכן פותחת הודעה חדשה. בעצתך, קראתי את המאמר ושאלה לי נוספת - אנחנו גרים כעת בוילה שבעליה חילק אותה לשלוש יחידות דיור. בין היחידות מחבר פיר מדרגות שהגישה אליו מכל דירה היא באמצעות דלת פלדלת. דלת זו בביתנו נעולה תמיד (המפתח לא ברשותנו). הדבר העיקרי שמפריע לי הוא שהדלת היא הדבר הראשון שרואים כשנכנסים לאחר שעוברים את מבוא הכניסה. הדלת היא דלת פלדלת חומה ורגילה (ולמען האמת די מכוערת). היא מעוררת תמיהה אצל כל מי שמבקר בביתנו. דלת שמובילה לשום מקום. האם כדאי לכסות את הדלת במשהו (חשבתי על הוילונות הצבעוניים לדלתות שאופנתיים מאוד היום)? האם יש לה חשיבות ומשמעות כל שהיא? ושוב - המון תודה !!

כן, בוודאי, תלי שם משהו שיסווה את

המצאות הדלת. יש חשיבות עליונה למה שרואים כשנכנסים לבית... כשאת עומדת במרכז הבית עם מצפן, באיזה כיוון ממוקמת דלת זו?

לא בדקתי עם מצפן, אבל הדלת נמצאת

בכיוון מערב. ואם כבר אנחנו מדברות על הכיוונים, אז המערב הוא הצד הפחות מוצלח של הבית. ממוקמים בו שירותים ואמבטיה, חדר כביסה ואותה דלת לא מוצלחת. רוב הזמן 3 הדלתות סגורות. תוך כדי כתיבה עולה בי גם המחשבה, שלמעשה גם אותם שירותים וגם חדר הכביסה הם שני החללים שהכי פחות אהובים עליי. מתוכננים לא נכון, וביחס לשאר החדרים - חדרי השינה, המטבח והסלון הם הרבה פחות נעימים ומזמינים. מה משמעותו של המערב בבית? כי אצלנו באופן מובהק הוא איננו מוצלח.

מממ...לא כדאי להתיחס לזה כאל משהו

רע אבל...אני בהחלט חושבת שכדאי לך לקחת את העניינים לידים ולעשות את מה שנחוץ כמה שיותר מהר.

מה אפשר לעשות?

אני מנסה לשפר את המראה של שני החדרים ע"י דברים אהובים עליי, ועל ידי שמירה של סדר וניקיון באופן קבוע, על מנת שיהיו כמה שיותר מזמינים ונעימים. אבל יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות? ואגב, מאז שעברנו דירה יש למוצרי החשמל שלנו נטיה להתקלקל - מכונת כביסה, מכונת קפה, מדיח וגם בדירה שבבעלותינו ואנחנו לא גרים בה (דוד מים). כל המכשירים אגב, קשורים למים... מצטערת אם אני מכבירה בשאלות וקצת מנדנדת, מקווה שאני לא מגזימה...

קודם כל מה שאת עושה...מצוין והמשיכי

כך. מעבר לכך הייתי מקפידה על סגירה נעימה של דלת היציאה ל"שום מקום" כך שלא תיראה כלל. הוסיפי מתכת, בכל מיני אפשרויות באזור זה. את שאלת המכשירים המתקלקלקים...היתי משאירה לאחר כך כי אני רואה קשר בין מה שתיארת באזור מערב למה שאת מתארת כאן. בידקי את עצמך ואת דיירי הבית/ים. מי כועס ולא מדבר? מי "מדבר" עם עצמו ומחסל חשבונות בלי לבצע? מי צובר תסכולים יומיומיים? (אין צורך לענות....זה בשבילך....למחשבה)

למעלה