אביבה שלום

Elizab3th

New member
אביבה שלום

הפורום הזה מקסים, גיליתי אותו לפני כיומיים
ורוצה לומר שאני מאד מתפאלת מהמאמרים העשירים שניתן ללמוד מהם באמת המון. כבר כמה חודשים שאני מתעניינת בתחום הפנג שווי ומאד רוצה לשנות את אופן סידור הבית עפ"י הסדר הנכון. אשמח אם תוכלי לומר לי, מאיפה להתחיל. בברכה ותודה

שלום ובוקר טוב,

מאיפה להתחיל? כדי לחשוב תמיד מה התחושה שאת רוצה לשפר בבית? מה מוביל אותך לרצון לשפר? האם יש מקומות בביתך שאת מרגישה שהם זקוקים ליותר טיפול מאחרים? ועוד שאלה, מה מושך אותך בפנג שוי?

Elizab3th

New member
האם בכדי להתחיל, עליי לשרטט

את כל הבית והמיקום של הריהוט?

שירטוט מאוד עוזר להבין הרבה

דברים. כשאני מלמדת, אחד השלבים הכי "מרעישים" שסטודנטים עוברים הוא שלב השירטוט של ביתם כשהם קולטים את משמעות הדברים מתרחשים בחייהם והקשר שיש למבנה וסידור/אי סידור הבית, לדברים אלה. יש אזורים שונים בביתנו ויש גם כמה אסכולות שדרכן אפשר להתיחס לדברים. אז קודם כל חישבי באיזה אספקט של חייך תרצי ליצור שינוי. האם זה בקריירה, המוניטין שלכם, בשפע, מערכות יחסים, חברים, לימודים, יצירתיות. ברור שתמיד שיפור הכל דבר רצוי ומשמח ובכל זאת... צריך להתחיל במשהו. ביעוץ אישי בבית הדברים מתנהלים אחרת. כאן, כדי להתגבר על המכשול הוירטואלי שאינו תורם לפנג שוי, צריך בכל זאת להתחיל מאיזו שהיא נקודה. ספרי קצת על הפורום שלך, במה הוא שונה מהפורום הרגיל. ובכלל מה שבא לך לספר עליו.

Elizab3th

New member
אביבה בוקר טוב ../images/Emo140.gif

נתקלתי כאן כבר כמה פעמים במילה "מוניטין", אני לא כל כך יודעת מה פירושה בתחום הפנג שווי מאחר וכל התחום הזה הוא די חדש לי, אשמח לדעת כמובן. הייתי רוצה לשפר את כל מה שכתבת כמובן, אחד אחד, אשתדל לשבת במשך היום ולהעביר שרטוט של הבית שלי. הפורום שלי מעט שונה מהפורום הרגיל, ומיועד לכל אותם אנשים שמאד היו רוצים להתחיל בכל מיני תחומי אומנות אך אין להם את הידע והנסיון של כל המנוסים, ותמיד הולכים לאיבוד בפורום המתקדם בין כל העבודות וההודעות המקצועיות, לכן חשבנו שיש מקום לפתוח פורום נוסף שמתמקד אך ורק במתחילים, ובאמת מאותו יום כל כך הרבה אנשים ברכו על פתיחת הפורום אם ע"ג הפורום ובמסרים וטענו שהם אפילו לא העזו לכתוב בפורום המתקדם מכל מיני סיבות וחששות, כשאחת מהן היא שהם פשוט לא ידעו מאיפה להתחיל. הפורום שלנו עדיין חדש ולמעשה יעבוד במתכונת מעט שונה מהפורום הרגיל, מתחילת החודש הבא נתחיל להעביר שיעורים שיקראו "הפרוייקט החודשי", ובכל חודש נתמקד בתחום מסויים והמשתתפים בפורום יוכלו ללמוד טכניקות שונות באומנות, מאחר ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו ללמוד בחוגים, חשבתי שזו הדרך הכי נכונה לנסות ולעזור לכל אותם אנשים שכל כך רוצים להתחיל, אך לא יודעים מאיפה ומאד שמחתי לראות כמה ההיענות היא גבוהה. בברכת יום נעים, מקסים ושקט לכולם

בוקר טוב גם לך

מוניטין הוא המוניטין, התהילה שלנו כבני אדם, מה שאנשים יודעים עלינו או שאנחנו רוצים שידעו עלינו. אפשר לקרא לזה גם פרסום בשפה המודרנית. מה דעתך להתחיל, לפני הכל, בטיהור כללי בביתך? יש מאמר במאמרים או בטאגליינס, אינני זוכרת כרגע,שמסביר אחד לאחד כיצד לערוך אותו. לפני הטיהור יש לעשות בבית מיון קפדני ורציני של כל מה שאינו בשימוש ולהוציאו מהבית. או לתת או לזרוק. זה כולל, מזכרות, תמונות, מכשירים חשמליים, בגדים, תיקים, ירחונים, חומרי יצירה, קלפסרים, ניירת ש"מחכה" לטיפול וכו'. זהו ההתחלה. פעולות אלה של מיון וזריקה, ואח"כ טיהור, ישדרגו את מצב הבית שלך ואת חייך כבר בצורה רצינית. מוכנה להודיע גם כאן את הפויקט שחודשי בפורום שלך? ועוד רעיון שצץ ממש הרגע, מה דעתך לעשות מדי פעם מוצר של פנג שוי לבית? יש לי הוראות לדברים אלה.... נוכל לדבר על זה בהמשך יום נעים לך העלי מפה, המשיכי לשתף, קראתי את ההודעה הנוספת ואעשה ככל יכולתי במסגרת הוירטואלית.

Elizab3th

New member
את מקסימה, תודה רבה...

ולגבי מוצרי פנג שווי לבית, זה נשמע מעולה ואשמח כמובן, באיזה מוצר היית רוצה שנתחיל? המיון זה הקטע הקשה, אבל אני יודעת שאני צריכה לעשות אותו, המון תודה

אביבוש

מוצר של פנג שואי לבית בעבודה עצמית- הרי זה מעולה! (וזה כשעדיין עוד לא קראתי את התגובה של מנהלת הפורום...

DOLPHINREEF

New member
../images/Emo24.gif מצויין, תודה ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

פתרנו את בעית היונים על הגג, תליתי מובייל שזז (כמובן בלי רעש) ועכשיו יש פחות רעש, נשיקות

למעלה