אביבה שלום

Cold As Death

New member
אביבה שלום../images/Emo70.gif

אני מצרפת סרטוט של החדר שלי.. תוכלי בבקשה להגיד לי אם האנרגיות עוברות בצורה סדירה? תודה מראש...

Cold As Death

New member
ברוכה הנמצאת../images/Emo39.gif

זהו...שאני מרגישה שהכל כאילו תקוע בחדר. כאילו שאנרגיה נאגרת בו וזה מפריע... אי אפשר להתרכז בחדר...וגם לא לערוך מידיטציות.

sidi

New member
יש שם

בעיה בכיוון השינה לא? לא רצוי לישון כשהפנים לכיוון הדלת?

נכון sidi, ../images/Emo45.gif

זה הדבר הראשון שרואים. עכשיו cold, ספרי קצת על החדר האם יש שני מחשבים בחדר? או מה יש על השולחן, אלה שני שולחנות? המאוורר שמשורטט יורד מהתקרה או נמצא על הרצפה? מה תאריך הלידה שלך? מה גודל החדר? מה הכיוונים של החדר, כלומר, היכן הצפון/דרום בחדר שלך במדויק? האם יש עוד דברים שנמצאים ולא ציינת כמו קישוטים, בובות, תמונות, וכו,... יום נעים, המשך שבוע נפלא

Cold As Death

New member
תשובות

יש מחשב וטלויזיה....ואלה לא שולחנות אלא סיפריה שמחולקת לשניים המאוורר יורד מהתקרה תאריך הלידה שלי -12.06.91 אני לא בטוחה לגבי כיווני החדר...אני אברר. ויש תמונות ופוסטרים מעל המיטה ולוח שנה מצד שמאל של החלון. שבוע טוב לכולם. ותודה רבה.

../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif בוקר טוב

אז, קודם כל מומלץ לישון עם הפנים לכיוון דלת הכניסה לחדר ולא כמו שאת ישנה כיום ממליצה לך לממין את כל מה שנמצא בתוך הארון בחדר, שנראה לי די גדול, לזרוק ולרוקן אותו כמה שאפשר. ליד המיטה שלך, היכן שאת ישנה, כדאי שיהיו כמה שפחות פוסטרים על הקירות, ובכלל, "השקיטי" את החדר כמה שאפשר... כדאי שיהיה וילון על החלון ודלת וחלון סגורים בלילה כשאת ישנה זה בינתיים, עד שנראה אתה כיוונים... יום נעים

DOLPHINREEF

New member
לא התאפקתי....גם בחתימה שלך

וגם השם כבר מעלים בי צמרמורת.... אולי תתחילי עם זה? בהצלחה !

Cold As Death

New member
אמממ...

קודם כל...ככה כולם מכירים אותי, בתור קולד אס דאט. למרות שבמציאות אני ממש לא קרה...אז אין לי כל כוונה לשנות אותו. שנית-החתימה זה פשוט שיר יפה. מאוד יפה. עוד שאלות? אגב-לתגובות על הניק שלי או על החתימה אפשר לפנות למסרים.. כי לפי דעתי זה לא כל כך קשור למה ששאלתי ולנושא הפורום בכלל...

למעלה