אביבה שלום

BrokenLight

New member
אביבה שלום../images/Emo39.gif

יש לי שאלה בקשר לתמונות שתלויות אצלי בחדר (החדר צבוע בכחול בהיר עם חלון שפונה לכיוון מערב, עד כמה שידוע לי), צירפתי קובץ עם שרטוט גס של החדר שלי ובו מפורטות כל התמונות שתלויות אצלי, אודה לך מאוד אם תסתכלי בקובץ ותגידי לי האם הן מתאימות למקום שהן תלויות בו, ואיזו תמונה (כלומר, עם איזו סמליות) כדאי לי לתלות במקום הריק שסימנתי בקובץ כך שתתאים לאיזור שבו היא תיתלה. ועוד שאלה: איזה איזור בחדר הכי יתאים לנגינה (אני מנגנת על גיטרה)? בתודה,
BrokenLight

בוקר טוב

לא כל כך ברור לי מה את שואלת אותי, האם את מבקשת שאני אמליץ כן או לא לתלות תמונות בלי לראות אותן? בלי לראות את החדר? בכל מקרה, לא מומלץ לתלות תמונות ליד המיטה ובוודאי שלא מעל לאזור הראש בהנחה שאת ישנה עם הראש לכיוון הקיר. אם את חושבת על תמונה עם סמליות, חישבי גם על התמונות שיש כבר בחדר שלך. מה הן מסמלות? איזור שמתאים לשים בו כלי נגינה או דברים מצלצלים הוא מזרח ואזור היצירה, יצירתיות, הוא מערב.

BrokenLight

New member
היי אביבה../images/Emo39.gif

קודם כל, תודה על העצות אני ישנה עם הרגליים לכיוון הקיר, אז זה אומר שזה בסדר לתלות תמונה שכשאני אשכב במיטה אני אהיה עם הפנים מולה?, או שעדיין לא רצוי? רוב התמונות שיש לי בחדר לא מסמלות משהו מיוחד אלא בעיקר תלויות שם לצרכי נוי, אבל כשאני נכנסנת לחדר, הדבר הראשון שבולט זה הקיר הריק שמול המיטה שלי, אז חשבתי לתלות עוד תמונה שתוסיף קצת לחדר, אבל השאלה איזו... האם זה כל כך ישנה אם אני אתלה באיזור זה תמונת גובלן של איילים בשלג, לדוגמא, או ציור של זוג מתחבק או סתם תמונת נוף? מה הכי כדאי, אם בכלל? ושוב, תודה רבה
BrokenLight

לא כדאי

קודם כל לא מומלץ לישון כך כמו שתארת. שנית, לא מומלץ תמונות מעל למיטה בשום כיוון שהוא. תיארת שתי תמונות שיש בהן כלבים. אני ממליצה לך לעבור לסמלים שיש בהם אנשים ולא חיות. אישה עם שערות/נחשים, אינה תמונה שמתאימה לפנג שוי. הכי כדאי, אנשים, אהבה, פרחים, צמחים, שמש, ושזה יהיה חדש, לא משהו שאת כבר מכירה הרבה שנים. אם את רוצה להחליש את הקיר הריק, הורידי את העומס בכל החדר זה ימתן את התחושה שיש בקיר הזה. אני עובדת הפוך, במקום להוסיף, אני מוציאה כי אז מובטחת לי הרגשה יותר קלילה ונעימה. בדרך השניה, של הוספת דברים, זה לא קורה...

BrokenLight

New member
היי אביבה../images/Emo39.gif

למה לא מומלץ לישון כמו שתיארתי? הבנתי שבפנג שואי לא רצוי לישון עם הרגליים לדלת, אבל אני ישנה עם הראש לכיוון הדלת, פשוט אחד מהדפנות של המיטה שלי (ספת נוער) צמוד לקיר, והשני צמוד לארון בגדים... אשמח לשמוע את דעתך

נכון, לא מומלץ לישון מול הדלת

זה שלא מומלץ לישון עם הרגליים מול הדלת לא אומר שמומלץ לישון עם הראש... לא עם הרגליים, לא עם הראש וגם לא עם הבטן. המיקום מול הדלת פוגע. אם הראש בכיוון, הראש נפגע אם הרגליים, הרגליים נפגעות וכן הלאה... מה שלא מומלץ זה לישון מול הדלת בקו ישר . מיקום מיטתך, על פי השירטוט אינו מול הדלת. בכל מקרה, שני עם ראשך לכיוון הקיר. שינה עם הראש כשאין קיר תומך יוצרת אי שקט וחוסר ביטחון. מקווה שזה ברור עכשיו יותר

BrokenLight

New member
אז בעצם כל עוד המיטה לא ממוקמת מול

הדלת בקו ישר, מותר לישון עם הרגליים לכיוונה? האמת היא שהרגשתי בזמן האחרון במיוחד, איזה צורך פנימי לישון עם הראש לקיר, אבל מכיוון ששמעתי שזה לא מומלץ לישון עם רגליים לכיוון הדלת, ויתרתי על הרעיון... אבל כעיקרון זה יותר טוב מאיך שאני ישנה עכשיו, נכון? תודה רבה

למעלה