אביבה שלום

catooma

New member
אביבה שלום../images/Emo104.gif../images/Emo9.gif

מס' הקואה שלי הוא 6 מה זה אומר???? או איך אני אמורה לנתב את חיי מכאן ? מה זה אומר מבחינת זוגיות, קריירה... ילדים הצילו.. לחץץץץץץץץץ יום כתום

חג שמח סיון! ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo166.gif../images/Emo13.gif

איך להוריד לחץ! שאלת השאלות ששואלים אנשים. איך נוצר הלחץ? לעצור רגע, ולחשוב. לשנות משהו בעשייה ה"רגילה" הקבועה והשיגרתית. בעצם, לחץ הוא ביטוי של חוסר איזון בחיים. חיים מאוזנים הם חיים שקטים, ושלווים, וזה לא אומר שלא קורה בהם כלום... אפשר להרגיע את הסביבה עם צבעים מרגיעים,פסטליים, תכלת, ירקרק, מעט צהוב. לשבת הרבה במקום שאת אוהבת, בסביבה שאת אוהבת. מים, אקווריום, מוסיקה טובה. שקט עושה פלאים, מקשט את החיים. איך את אמורה לנתב: רק את יודעת! מה את רוצה שיקרה בזוגיות שלך? בקריירה? עם הילדים? דברי איתי יותר לעומק, נסי להיות ממוקדת, קחי כוס תה או קפה ( מה שאת אוהבת) וכיתבי לי סבלנות, היא שם המשחק בחיים (אין פתרונות אינסטנט...) חוקי מרפי מדברים על סבלנות לעמוד בתור שלך עד שהוא מגיע ולא לעבור לתור אחר אומרים גם "סבלנות של בדוואי" שיודע לחכות הרבה זמן לכל דבר "החיפזון מהשטן" תפסת מרובה, לא תפסת ולבסוף אני אומר שוב, שאינני נוהגת ל"הגיד" מה יהיה, ובוודאי לא באינטרנט. אין צורך לדעת מה יהיה. הידיעה של דברים למפרע, חוסמת את האפשרות של הגעה של דברים חדשים ואולי טובים יותר ממה שנדמה שאנחנו צריכים או רוצים פתחי את הידיים למרחב האפשרויות, אל תצמצמי אותן ל"מה יהיה? או מה זה אומר?"... כל אחד יגיד לך גם משהו אחר, מה שחשוב זה מה את חושבת! סיוון, כמה דברים טובים בחיים קרו לך "במקרה"? כמה כאלה שחשבת שהם בטוח "טובים" לא קרו? או הפכו למשהו אחר לגמרי?... מה את אומרת? חג שמח

catooma

New member
אביבה חג שמח!../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif

אביבה שלום, אני חושבת שבשלב זה אני אתמקד בצביעת חדר השינה כפי דיברנו. שאלת השאלות שהכי מטרידה אותי היא הקריירה שלי... וההתפתחות האישית שלי כאינדבידואל. את צודקת עליי למצוא תשובות בעצמי..... יום כתום סיון

יאאאלללה! איזה זריזה! ../images/Emo166.gif../images/Emo166.gif|

או קיי. אז עכשיו השלב של עשייה. חדר שינה ו... להתמקד במה שאפשר לעשות לקידום הקריירה! את יכולה להמשיך ולדבר על מה שאת רוצה בקרייריה, לאפיין אותה, להגדיר אותה,וכן הלאה אני אוכל לעזור לך עם הפאנג שואי אל תהססי להיות "נועזת", התפתחות אישית קשורה להרבה אומץ, הרבה מאוד

catooma

New member
אביבה שלום.. פעם שניה להיום ../images/Emo6.gif

שוב אני.... התפתחות אישית...... מיצוי... אוףףףףףף אין לי לגמרי כיוון. אומץ יש לי בשפע
כיוון נגמר... הלך לישון... ולא רוצה לקום.
יש לי נטייה אומנותית מאוד חזקה... לא ברור מה לעשות איתה ...

ומה את רוצה לפעם השלישית<>?../images/Emo6.gif

נטייה אומנותית?! מאוד ברור מה עלשות איתה. לעשות! והרבה! יש מקום בבית שלך שבו את יוצרת? אפשר לשלאול מה את יוצרת? יש תמונות?...

catooma

New member
פעם שלישית ../images/Emo15.gif

אביבה שלום פעם שלישית.... המממממ אני שולחת לך
מתנה ! עד לא מזמן התעסקתי בזמני הפנוי בקדרות. בבית אין לי מקום לעשות זאת... והאמת די נמאס לי מזה... ואני גם לא רוצה בית עמוס... ביצירות.. בכלל למה את במחשב ביום חג שכזה ?

כי...... ../images/Emo141.gif

מעניין לי, איתך, אני אוהבת קשר עם אנשים, וגם מעבר להמלצות של פאנג שואי. שיחה יכולה לעזור הרבה לעשייה, של פאנג שואי. ו....חג...זה בנשמה, לא קשור לשום חג חיצוני. אף פעם אני לא יוצאת לחגוג בחוץ בחג הזה. תמיד בבית. אני חוגגת עצמאות, יום יום! ואיך השגתי את זה? דרך היצירה... אפשר גם ליצור ולזרוק, אני עושה את זה המון. זה נותן מקום ואפשרות. לא משנה מה סוג היצירה שאת יוצרת. עשי לעצמך מקום שהוא רק שלך בבית. מקום שבו את יושבת וחושבת, רק חושבת. רצוי שיהיה מולך שולחן, אפילו קטנטון, ואז תראי איך נהיה לך מקום בחיים, גם ליצירה ו...גם לך! הלחץ בא מזה שאין מקום, גם בחוץ וגם בפנים (יש גם לחצים אחרים...אבל הם באים מאותו המקום - אין להם מקום)

catooma

New member
אביבה שלום../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

יש לי פינה עם שולחן רק לי , אני אנסה לאמץ את דבריך... ואעדכן אותך בהמשך. יום כתום ותודה לך סיון

למעלה