אביבה , עזרה בבקשה

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
אביבה , עזרה בבקשה

בקשר להדבקת מפיות ולתנור... יש לך מושג מה אני יכולה לעשות חוץ מלהוריד חום או פחות זמן "אפייה" על מנת שהמפית לא תישרף? נסיון נסיון אך כל פעם 3 שעות בתנור , נראה לי שבפעם השלישית לא יהיה לי חשק לנסות שוב.
פעם שנייה זה בסדר. תודה

לילך1

New member
xלפי מה שאני הבנתי ולא מניסיון...

צריך למרוח 2 שכבות דבק על המפית

על הקופסא שלי כתוב 90

דקות. אני כאמור עדיין בשלב הדבק, עדיין לא ניסתי לאפות את זה..

av_i_va

New member
מנסיונם של הסובבים אותי

אחת המדריכות הכניסה צלוחית (נסיון ראשון) לטוסטר אובן החליטה שבגלל שהכלי קטן - מספיק טוסטר אובן. הכל נשרף כעבור פחות מחצי שעה. מישהי אחרת, החליטה לחסוך בדבק ומרחה רק פה ושם (מעל המפית) החלק שהיה עם דבק יצא טוב - החלק שלא היה מרוח - די נשרף. אישית, אני מכניסה לתנור לפי "שבת" (לא כתוב לי מעלות) מניחה על הרשת וממתינה כ-3 שעות. העניין הוא שלי יש תנור גדול - תעשיתי. אולי זה ההבדל. יוצא לי מצויין.

psa

New member
הייתכן שמשום שהפעלתי את הטורבו

זה גרם לשריפה? למעשה מה שלילך כתבה ומה שאת אומרת,זה למרוח דבק על המפית. נראה לי שמקומות שכן שמתי דבק , נשרף לא פחות. כפי שאמרתי בהזדמנות אנסה שוב ,לפחות פעם שנייה. תודה רבה

לילך1

New member
לפי מה שאני הבנתי צרך לכוון את

התנור למצב רגיל לא לטורבו תחשבי על בורקס כשאת מכינה אותו בטורבו הוא מוכן ממש מהר ולפעמים עד שאת מוציאה אותו הוא כבר חצי שרוף ואפיה רגילה זה יותר עדין ונאפה יפה מכל הצדדים ולוקח יותר זמן ..תחשבי שהזכוכית שלך היא בורקס

psa

New member
../images/Emo6.gifזה בתנאי שאני מכינה בורקס../images/Emo6.gif

תודה יקירתי על עזרתך....

av_i_va

New member
כבר רציתי לשאול....../images/Emo8.gif

אולי אפשר להכין ביחד????

psa

New member
אין בעייה , בקוסמוס הם כל כך טעימים

שמים באובן טוסטר וללקק את האצבעות....
את התכוונת לבורקס נכון????

לילך1

New member
אני אתחיל בשבת בבוקר..

במקום בורקס קשקבל מרוח בביצה של מעדנות... לאפות כלי זכוכית לעוגיות מרוח בדבק מפיות

גלית35

New member
מהנסיון שלי עם הנושא אז ככה../images/Emo20.gif

אתם זוכרים בטח את השרשור שלי לגבי הנושא. אז אני לקחתי צנצנת קפה ישנה.מחרתי דבק ועליו הדבקתי מפית שלמה. הכנסתי לטוסטר אובן שהוא גדול.ולא ממש קרה כלום אז הוצאתי קררתי ומרחתי עוד שכבת דבק. יצא בכלל לא רע. בנסיון השני של יום שישי האחרון הטוסטר היה כבר חם אחרי פשטידה.והכנסתי שוב שתי צנצנות,ואחרי פחות משעה הן נשרפו
נראה עוד שאפשר להציל את המצב הן נהיו חומות יותר מהרגיל ויש מקומות ממש שרופים.

למעלה