ההיגיון שונה מאד מהמקומות שאנשים
נמשכים אליהם בדרך כלל.. פעם אביבה,סיפרתי שכל אדם נופל במקומות שהוא חושב שהוא חזק בהם,גם אני! המציל טובע....בים! סוחר המכוניות "אוכל צינור",אצל החבר שלו,שגם הוא סוחר,או לא! זה נכון שאנו נופלים בדרך במקומות שבהם אנו "שוחים כמו דגיגים",ובכל זאת אני מרגיש שאני מנסה לדעת היכן שאני לא יודע,ונסי רגע להבין למה כוונתי. התכוונתי לאמר מקודם,בתגובה הקודמת,שהדרך שאת בוחרת להתבטא בה,את, ושכמותך,או שדומים לך,היא בעצם שפה לכל דבר ועיניין,ושפה היא דבר שיש להיות בה מיומן,בכדי לקיים תקשורת טובה עם הזולת. למרות שקשה לי,אני מוצא עצמי לא פעם,מתעמק במילים שלך,של דירסט,של טל, של אישה אורחת,ושל "לא יודע איך לאמר"(איילת מובנת לי יותר..),ואחרים שכותבים כאן,..וגם כשזה קשה לי להבין ממש למה מתכוונים,עד כמה שזה קשה, אני מתעמק לא פעם,בכדי לנסות ולהבין למה "התכוון המשורר",ואתם בהחלט משוררים לא קטנים... התכוונתי לאמר לגבי ההוויה,שעל הבסיס שלה,מגיעים ההבנות,וגם ההסברים. אם את סבורה אחרת כיתבי לי בבקשה אם תירצי. האם אין כאן את שאלת הביצה והתרנגולת?...... ונניח לשיטתך רגע,שאני לא פוסל אותה,אלא חש שאני כמעט ומבין אותה,וזה עומד לי "על קצה ההבנה",(אילתור שלי!),אז מה זו בעצם ההוויה?.... אני אנסה בסדר? אולי כוונתך שההוויה היא היצרים האפלים שלנו מימי הילדות,? הזכרונות הכמוסים? הצופן הגנטי שלנו? המאוויים שלנו? האהבות,והנטיות שלנו מילדות? אולי הרצונות,המשיכה הפנימית לביטוי אישי? לא עולה לי משהו אחר.. להשתמע בינתיים. סתם רעיון,לא הייתי רוצה ש"תגלי",ממש עכשיו למרות שאני לא חושב שיש כאן תשובה חד משמעית,כי יש סיכוי שאני אולי לא אחשוב כמוך,ולכן הייתי רוצה לדעת מה חושבים על ההוויה שאר החברים בפורום? תודה על ההקשבה. (מה זה הסיום הזה?)