אביבה-לילך, יש לי הצעה

idithgal

New member
אביבה-לילך, יש לי הצעה

אולי נפתח (בטח לילך משקימת הקום....) הודעה עם ציון היום "יום שישי"וכו´ ואז כולם יתבקשו לשרשר, לא חשוב מה, מתחת. ככה הדפים לא יקפצו כ"כ מהר (אני חושבת), כי זה ממש מרגיז, אני ממש לא מספיקה לראות דברים והם כבר "בורחים.... מה דעתכן?

idithgal

New member
ועכשיו בקשה לרעיון-

אבל הפעם זה לא פשוט: הבן שלי צריך לפרויקט בבית הספר להציג אירוניה (לא פחות ולא יותר...) בצורה יצירתית. יש לי איזה רעיון (סוף סוף אני מורה לספרות...) אבל לפני שאני משתפת אתכם- אשמח לרעיונות שלכם... אז אני הולכת לישון עכשיו- אבל לכם שיהייה בוקר טוב !!

idithgal

New member
../images/Emo4.gif אין לאף אחת רעיון או שפשוט

לא ראיתן את השאלה?

osni

New member
אפשר לעשות פלקט ובו קולאז´

של תמונות ובהם מצבים אירוניים. למשל כלב לוקח אדם לטיול, סבתא על רולרס, תלמיד מלמד מורים, היפופוטם מאכיל תינוק, פילה רוקדת בלט וכו´.

psa

New member
עידית , מנסה להציע רעיונות

חלקן "מטורפים" אך עשיתי סיעור מוחין... אירוניה :
אולי בעזרת יצירה של צבעים מנוגדים....:צביעה , גזירה..
בעזרת "טעמים " שוקולד מריר /לימון חמוץ סמל לאירוניה או כל טעם המזכיר אירוניה -לי זה הזכיר "מר".
להדביק דמויות (מהנפשה ,עיתון וכד´ )ליצור קולג´ עם פרצופים "אירוניים" .
קולג´ מדמויות ספרותיות שהמוטיב אירוני או יצירות שבהן מוזכר אירוניה.
יצירת הנפשה ,שבה תצרו המחשת האירוניה במן דו-שיח בין דמויות מקרטונס ובהבעת פנים ,"מעשה" (מקווה שזה לא מסורבל מדי....) מקווה שבמשהו עזרתי. שבת שלום ושקט....

idithgal

New member
תודה לשתיכן על הרעיונות

חלקם זכו לכינוי "קול" (וזאת מחמאה מבן עשר´ה לא?), אנחנו עוד נחשוב על הכל ומבטיחים לצלם את התוצאה... רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

psa

New member
עידית ,אם יהיו עוד "קולים" אצרף ../images/Emo8.gif

יותר מאשמח לראות תמונה "אירונית"-אפילו מסקרן.... עדיין מחכה לשלכת
שבת שלום ושקט שם ופה....

idithgal

New member
../images/Emo53.gif קישוט נרות (חנוכה, חנוכה)

מישהו נתקל באיזה אתר עם תמונות של נרות שקישטו אותם? אני מתכוונת שהדביקו עליהם נגצים, צבעו, חוטי מתכת וכו´ בלי המסה וחימום כי אסור לי לעשות את זה בבית הספר. כמובן שאם ישנן עבודות שלכם זה הכי טוב! תודה !!!!

idithgal

New member
מנסה להקפיץ

כי זה כבר קפץ רחוק, ואני הולכת לרוץ (בשפיפה) לאוטו ולבית הספר (בזחילה) כי שוב ירו כאן (פעם תשיעית...) איזה טרוף....

אני ראיתי משו מדהים (לדעתי)

מכירה את הנרות שנמצאים בתוך כוסות? >כאלה כמו של הנרות נשמה.. רק בקטן< ראיתי כוס אחת שהדביקו עליה זרקונים שקופים -> אופציה אחרת היא לצבוע על הכוסות בצבעי זכוכית.

psa

New member
עידית ,לפני כשנה קניתי בארץ

חומר מקשר לצביעה על נרות.עליו ניתן לצבוע בצבעי אקרילי. מצרפת לך קישור לאתר שלהם: הבקבוק שבגוף הדף,למטה ,מצד ימין הוא הבקבוקון שקניתי. למטה כתוב : PROJECTS לחצי עליו ותקבלי רעיונות (שם יש הרבה על חג המולד , אך תקבלי רעיונות לחנוכה....) לדעתי ,אחרי שצובעים אפשר להדביק כל מני דברים וחומרים. ניסיתי מספר נרות ויצא בסדר גמור. בהצלחה

גליתא

New member
נסיון אישי

אני אישית ניסיתי את הדבק בהדבקה של מפית והחומר ממש מצוין לא קורא כלום למפית היא כמעין ציפוי לנר וזה יוצא יפה מומלץ גלית

av_i_va

New member
הצעה../images/Emo140.gif

אולי תעתיקי אותה לכאן שוב ואעלה זאת למאמרים?

av_i_va

New member
צרפי שוב ../images/Emo92.gif

ניסיתי לפתוח ללא הצלחה אבל זו תמונה ולא מאמר..??

אילאיל2

New member
../images/Emo65.gifקישוט נרות

עבים (נרות נשמה) שהוצאו מכוס הזכוכית בטכניקת הדבקת המפיות כפי שהופיעו פה באתר. הכנו בשנה שעברה בבית הספר ליום המשפחה ויצא משגע. אילנה

למעלה