אביבה יקרה

shirag

New member
אביבה יקרה

אני אשמח לעצה בנוגע לבעייה המטרידה אותי , אני גרה בדירה שכורה (קומת קרקע ) מזה כשנה וחצי , ומאז שעברתי לכאן אני לא מסוגלת לשהות בחדר שינה שלי . אני לא אגזים אם אגיד שלפחות מחצית מהזמן אני פשוט ישנה על הספה בסלון . המילה היחידה שעולה לי בהקשר לחדר השינה שלי היא צמרמורת . וזה הגיע למצב כזה שאני מתעוררת ועוברת לישון בסלון . האם איזור חדר השינה לא טוב עבורי או האם ישנו משהו שאוכל לעשות כגון , צבע מסויים בקירות , או שינוי המיטה , הכנסת אלמנטים מסויימים וכו.. צירפתי שרטוט של הבית וניסיתי לדייק עד כמה שאפשר ע"מ שיהיה לך כמה שיותר נתונים אני ילידת ספטמבר 78 . תודה :) שירה .

חג שמח shirag

כמה שאלות לפני... האם הריהוט שלך, גם בחדר שינה וגם בסלון? האם יש תמונות קיר בחדר השינה ואם כן איזה? מאיזה חומרים/צבעים מורכב חדר השינה שלך? ובאיזה הסלון? כמה מראות בחדר השינה? מה נמצא בארון שאת שומרת ולא משתמשת? ועכשיו כמה מילים, ראי, מה שברור הוא שיש שם משהו שמאוד משפיע עליך. ממבט מאוד ברור, אם אלה הפרופורציות של החדר יחסית לגודל המיטה, סביר להניח שהתחושה הזו תהיה תמיד כל עוד הריהוט יתפוס מקום כ"כ גדול בחדר. אני תמיד בעד הוצאת אלמנטים, יותר מאשר הכנסת אלמנטים. בד"כ יש לנו הרבה יותר ממה שאנחנו באמת צריכים ומשתמשים. או קיי, עכשיו עני על שאלותי ונראה מה עולה עוד. אגב, אני אשמח לקרא את המחשבות שעולות בך כתוצאה משאלותי. אם יש כאלה שאת לא רוצה להעלות לפורום זה בסבדר גמור...העיקר שאת עירה להן. ועוד דבר קטן, כדי שאוכל לעזור לך...את צריכה לעזור לי. מקווה שמשפט זה ברור.

shirag

New member
אביבה היקרה

מה שבטוח ציירת אני לא אהיה , הפרופורציות של חדר השינה אינן מדוייקות המיטה אומנם תופסת את מרבית החדר אבל ההרגשה מרווחת ולא צפופה , כמו כן בדיוק מהסיבה הזו נשמרתי מלהכניס ריהוט לחדר שלי והוא ערום וערייה למעט שני שרפרפים המשמשים על תקן שידות בצידי המיטה . יש לי תמונה מימין למיטה של פרח סחלב לבן על רקע טורקיז יש לי ראי אחד בחדר השינה שלא פונה למיטה (ציינתי את מיקום הראי בשרטוט) קירות החדר לבנים , והצבע העיקרי שמקבלים שנכנסים לחדר הוא מהמצעים והוילון (הארון בצבע כאמל). את הסלון עיצבתי בגוונים של ירוק עם נגיעות של חרדל וכתום , צבעתי את הקיר שמאחורי הספה בירוק בנטון , וההרגשה היא כאילו נכנסים לסלון משנות ה- 70 מאוד חמים ונעים. הריהוט הוא שלי בכל הבית למעט הארון בחדר השינה , בגלל שזו דירה קטנה (40 מ"ר) ויש לי בעיית אחסון הארון עמוס דברים ואכן נתת לי נקודה למחשבה בנוגע אליו כי הוא עמוס בזכרונות אז אני אשתדל עוד הלילה לנפות ממנו כל מיני דברים ונראה כיצד אני ארגיש . אני מקווה שעניתי לך על כל השאלות , ואני אשמח לענות לך על עוד . אגב כל החלונות בבית לא נסגרים כראוי ועכשיו שאני חושבת על זה , אולי זה מה שנותן לי את ההרגשה של חוסר הביטחון . אני לא יודעת , עוד משהו שאני חושבת עליו זה שיש לי המון בעיות במקלחת ברזים מטפטפים , סתימות בצנרת , מנורות נשרפות שם פעם בשבוע את הכל סידרתי לפני כמה ימים ואני כבר מרגישה עפ השינוי מאוד טוב . זהו בינתיים ") שיהיה יום מקסים ותודה .

או קיי...יש לך מה לעשות...

עשי את מה שאמרת בקפידה ותשומת לב. אכן כן, חלונות שאינם נסגרים בהחלט גורמים לתחושת אי בטחון.

למעלה