אביבה חג שמח!

TheImpactBoy

New member
אביבה חג שמח! ../images/Emo203.gif

אחרי צפיה ממושכת בפורום שלך, החלטתי להעלות סרטוט חביב של החדר שלי כרגע, אני ממש מבקש לדעת אם יש בו משהו ספציפי שממש מפריע לך שאני אמור לשנות. הקיר צבוע בכחול בהיר, יש לי ציור ענק של סוס כחול [שכבר אני אראה לך] בצד שמאל מעל המיטה. ציור של פיה גוטית בצד ימין מעל אוסף הדיסקים [שכן מסודרים בכונן]. החדר תמיד נראה לי קריר כזה ומאיים. לא יודע להסביר ספציפית.

TheImpactBoy

New member
ועוד ציור ששכחתי להזכיר ../images/Emo203.gif

הוא נמצא ליד הדלת מצד ימין

חג שמח גם לך

בד"כ זה הפוך....- אני לא אומרת מה "מפריע" לי, כי לא בי מדובר. לי בעקרון לא מפריע שום דבר, רוב הזמן אבל...זה לא אומר שום דבר לגביך או מישהו אחר.היה עוזר לעזור לך באם היית מעלה משהו ש"מפריע" לך, או היית רוצה לשפר בחייך או לשדרג או בכלל. אתה צודק, יותר מדי כחול,בתוך כל החדר זה...מאיים. אז אולי תצבע? מעבר לכך, בהסתכלות על התמונות הדבר הראשון ש"קפץ" למוחי היה "לא מציאותי". היה כדאי שהסמלים סביבך יהיו קשורים למציאות ולא לעולם הדמיון, זה ממילא קיים. הדרך בד"כ קשורה למה שקורה במציאות.

ליאת39

New member
אביבה ערב טוב,

מתוך הסתכלותי בסרטוט של TheImpactBoy, רואים כי ישיבתו אל המחשב מפנה את הגב אל הכניסה. האם אלו אנרגיות חיוביות? לדעתי, ותסלחו לי שאני מתערבת, הייתי מחליפה במיקומים של שולחן המחשב עם כונן הדיסקים. לגבי הפוסטרים, לי אישית לא היתה תחושה טובה כשראיתי... ואם הזכרת TIB (קיצור השם
) אותם, נראה לי שזה בגלל שאינך מרוצה מהם... או שלם איתם. האם אני טועה?

TheImpactBoy

New member
שלום לך../images/Emo13.gif../images/Emo203.gif

תודה רבה שהשקעת מאמץ על החדר שלי. אותם פוסטרים הינם ציורים שציירתי בעצמי, ואני אוהב אותם מאוד. חוץ מאשר הפייה הגותית שנראת לי מאיימת מידי. המחשב שפונה אל הדלת באמת מפריע, אבל אין לי כל דרך אחרת לסדר את מיקומו בגלל שהכל מחובר לקיר...

ליאת39

New member
אז אולי כדאי להוסיף...

צמח או כלי לאנרגיות חיוביות... כדי שישנה את האווירה לטובה יותר. אתה צייר מדהים וכשרוני ביותר. זה נראה ממש פוסטר!!! כל הכבוד. אם הפייה מאיימת... אולי הגיע הזמן להחליפה בציור אחר שלך

TheImpactBoy

New member
תודה לך! ../images/Emo203.gif

ואלו ציורי קיר, לא בריסטולים או משהו. ואני אחליף את הפיה, נמאס לי ממנה לגמרי.

בוקר טוב ליאת39

כמו שאמרתי, עבודתי נעשית בדרך שונה, אני שומעת את דברי הפונה ובהרחבה, עד כמה שניתן לפני שאני משיבה.ישיבה כזאת אינה תמיד "חיובית" או לא.... זה משתנה מאד לאדם ומבית לבית.לכן יש לשמוע את דברי הפונה עוד, לבחון את מצבו, כוונותיו ועוד.יש המון אנשים שיושבים כך ומרגישים מעולה מכיוון שהם פונים לכיוון שרצוי להם... הפורום פתוח לכל מי שרוצה ומעוניין להשתתף בו, זה לא נקרא "להתערב". זה לגיטימי מבורך ומעניין.

TheImpactBoy

New member
אוקי, תודה רבה ../images/Emo13.gif../images/Emo203.gif

החדר באמת כחול מידי. הבעיה בחדר זה שהוא נראה קר לאנשים שמגיעים מבחוץ, למרות שהחדר מאוד אסטתי ו"יפה" ממבט ראשון, יש בו תחושה של קרירות, ואני לא אדם קר. מה שגם, אני בחיים לא מצליח ללמוד בו, גם כשאני מאוד רוצה אני לא מצליח, וזה לעומת חדרים אחרים שבהם אני יותר מתרכז. יש רעיונות?

ציין את תאריך לידתך

האם כל מה שנמצא בתוך הארון, שלך? מה גודלו שם הארון? באיזה חדרים גובל החדר בתוך הבית מאיזה כיוון? מה גודל שולחן המחשב? מה גודלו של החדר? כחלחלות לא תעזור ללמוד ולהתרכז, זה בטוח. הוסף את הפרטים ואתן לך אפשרויות לצבעים.

TheImpactBoy

New member
אוקי ../images/Emo13.gif ../images/Emo203.gif

ציין את תאריך לידתך: 3.9.86 האם כל מה שנמצא בתוך הארון, שלך? כן [כולל 5 ספרים מכיתה י"ב שנשארו לי.] מה גודלו שם הארון? רוחב: 1.5, אורך: 2.5 באיזה חדרים גובל החדר בתוך הבית מאיזה כיוון? מצב ימין [לפי הסרטוט] חדר ביטחון שמכיר ארונות. ודרומה לו, שירותים. מה גודל שולחן המחשב? מטר בכללי [רק החלק של המחשב עצמו.] מה גודלו של החדר? 5:4 תודה רבה !

TheImpactBoy

New member
וואו שאלה גדולה... ../images/Emo203.gif

אני מניח פשוט שהחדר יהיה יותר "מזמין", יותר נעים לשהות בו... וחשוב גם, מרגיע ונוח ללימודים.

אז כמו שאמרתי קודם

הבא לעולמך דימויים יותר מציאותיים. אלה שיש כרגע, לא עונים על תחושה זו.הכוונה היא התמונות. שמור על הסביבה נקייה (מאוד במיוחד בשבילך) ולהשתדל שמרכז החדר יהיה תמיד פנוי.סיים כל פרוייקט שאתה מתחיל, אל תמהמה. הוסף תאורה, אינני יודעת איפה וכמה יש אבל...אתה זקוק ליותר אור, תרתי משמע. צבעים בקובץ. אגב, אתה לא מסובך, אתה פשוט בעל אנרגיה מאוד חזקה ועוצמתית. רק צריך ללמוד כיצד לנווט אותה לתועלתך.

למעלה