אביבה - בעניין ילדים

אביבה - בעניין ילדים

שני ילדי - בת 12 ובן 10 - רבים על שטויות, כלומר, יש מי שיגיד ככה ילדים, אבל לא. אני עם האינטואיציות שלי שמה לב שיש רמת אינרגיה שלילית שמשפיעה עליהם. אני מכירה ויודעת מתי המריבות בניהם יכולות להיות "עם סיבה" אבל משהו קורה באויר, אני מרגישה, שזה כמו סתם רעש וצלצולים שמרחף באויר. מה יש בתורה זו שאני יכולה לגרום לכך שיהיה נעים. מדובר בשני ילדים עם פילוסופיה, אישיות מדהימה ובוגרת, שצריכים להעשיר את העולם הרוחני שלהם באופן מלא וללא הפסקה, ובדרך כלל זה מוטל עלי, אבל אין לי את כל הכוח בעולם להיות הרוחנית שלהם. מה תשובתך, אם הבנת למה אני מתכוונת.

הבנתי, שולמיתוש,

תני לי את תאריכי הלידה שלכם, שלושתיכם. בינתיים, תראי אם את יכולה לכוון את ראשי מיטותיהם לאותו כיוון שינה בלילה. לא דרום. בדרך זו שניהם יקבלו אנרגיה דומה למשך הלילה, זה יכול לאזן. התאור שמסרת..."סתם רעש וצילצולים שמרחף באוויר"... יכולה להרחיב את ההרגשה/תמונה זו? לילה שקט והרמוני אביבה

../images/Emo8.gifלאביבה - אלא למי?

תאריכי הלידה: שלי: 15.9.64 הילדה:11.9.90 הילד:18.10.92 הילד ואני כיוון השינה שלנו מופנה דרומה ושל הילדה מערב ? :) אז? לגבי השירותים - אני אחליף את הכחול לורוד בהיר ויש לי שם מלא עלים מפלסטיק כמובן :) זה בסדר?

למעלה