אבטלה

תלאבובה

New member
אבטלה

מה יכולים לעשות לי אם במקום להגיע ביום ראשון ללשכה (כמו שכתוב לי) אני מגיעה... נניח... ביום שני? פשוט יכול להיות שאתחיל לעבוד ואני לא רוצה סתם ללכת ללשכה

חני 21

New member
חבל כי את

מפסידה כסף על היום הזה... ככה הם אם את מאחרת ביום אחד אפילו הם משלמים פחות.

תלאבובה

New member
כן ברור

אבל יש לי ראיון עבודה מחר אז אולי אני לא אצטרך את זה בכלל

תלאבובה

New member
תודה חני אני צריכה עזרה

בראיון המנהל של המקום אמר לי לחזור אליו ביום חמישי אז אולי אני אשתלב בסידור עבודה שבוע הבא.. קיצר אני לא יודעת אם לחכות ולא לעשות כלום עד יום חמישי או בכ"ז לחפש מקום למקרה והוא לא יצטרך אותי..

חני 21

New member
לדעתי

תחפשי עוד איזה מקום שיהייה לך יל כל מקרה... כשאני השתחררתי למשל היה לי 2 ראיונות אחד בחנות צעצועים ואחד בבית קפה. מהבית קפה אמרו לי ש 90 אחוז אני מתחילה שם וברגע האחרון ביטלו ונשארתי לא עם זה ולא עם זה ... אז עדיף שיהייה לך מקום ליתר ביטחון. בהצלחה!!!!!!!!!!

REGENERATION

New member
אל תצחקו עלי.. אבל אף פעם.

לא היית בלשכה ואני לא חושב גם ללכת.. אני לא אוהב עזרה.. מהמדינה או את הכסף שלהם.. אני מסתדר עם עצמי.. יש כבר עבודה רצינית.. יש כבר דירה (בזכות המשפחה הטחונה) איך הנהלים בלשכה ?

תלאבובה

New member
שמע

במשכורת שלך אתה כל חודש משלם לביטוח לאומי... לא כדאי לקבל מתישהו את הכסף?

REGENERATION

New member
אממ..

המשכורת שלי.. מעל לממוצע.. ולא דרך משרד התעסוקה.. או דרך המדינה.. עבודה פרטית כזאת.. אני לא רוצה להיות תלוי בכסף שלהם.. מצידי שאני לא אהיה קיים מבחינתם.. ואני לא אבקש את השירותים שלהם.

תלאבובה

New member
אה נו

ברור שאם יש לך משכורת גבוהה זה עדיף.... משלמים לך שחור? אז אולי כדאי לך

REGENERATION

New member
אה חח..

משהו כזה.. אני מתכנת.. ועובד עם כמה חברות גדולות.. אני לא רוצח אנשים או משהו כזה חחח.. :)

REGENERATION

New member
אה חח..

משהו כזה.. אני מתכנת.. ועובד עם כמה חברות גדולות.. אני לא רוצח אנשים או משהו כזה חחח.. :)

למעלה